Kaçamak Yok!

günaydın canlar bugün biraz rahatsızım..sabah midem bulana bulana kahvalti ettim.Bugün izin alabilirsem okuldan ,evde tavuk suyu çorba yapıcam.
Zeynepcim o hareketleri içeren bir program hazirlayım bugün ve fotoğraflayım.Zaten cok da zor değil.
1 gun yürüyüş 1 gün hareketler ve 1 gün dinlenme şeklinde ayarlarim

günaydın canlar bugün biraz rahatsızım..sabah midem bulana bulana kahvalti ettim.Bugün izin alabilirsem okuldan ,evde tavuk suyu çorba yapıcam.
Zeynepcim o hareketleri içeren bir program hazirlayım bugün ve fotoğraflayım.Zaten cok da zor değil.
1 gun yürüyüş 1 gün hareketler ve 1 gün dinlenme şeklinde ayarlarim
Geçmiş olsun canım 💐
Kahvaltım 10.00
1 yumurta
1 dilim k ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Roka

Benim kahvaltım 1 tane yağda yumurta 1 dilim k.ekmek biraz peynir domates salata
1 fincan kahve

Selam,

hastalara şifalar diliyorum.. kendinize dikkat edin, bol C vitamini ve bol su tüketin ve dinlenin..

Dün çok yorgundum eve kendimi zor attım.. bugün geç kalktım haliyle ))

kahvaltı,

glütensiz un ile 2 krep yaptım.. arasına peynir ve domates koyup yedim..

Az önce de 1 elma + 2 ceviz yedim

akşama tarhana çorbası ve fırınlanmış sebze yiyeceğim..

Yarın spor günüm, her yerim ağrıyor.. ama insanlar zayıfladığımı, düştük gibi göründüğümü söylüyor.. bu da müthiş motive ediyor beni ))
Sene başında diyete başladığımda 109 kiloydum arkadaşlar.. sonra 86 kiloya kadar düştüm.. yaz dönemi kendime izin verdim.. ama o izinde 10 kilo aldım yalan söyleyemem ))
En son tartıldığım da 93 kiloydum.. şu anda kilomu bilmiyorum, tartımı bekliyorum.. 109 kilo halim ile şimdiyi karşılaştırdığımda dağlar kadar fark var arada.. yaza kadar 70 kiloya düşmeliyim.. yaz dönemi gene ara verip, önümüzdeki sene 60 ‘ a düşeceğim.. aslında şu anda istesem 60 kiloya 4-5 ayda düşerim ama maalesef doktorum ayda 2 kiloya izin veriyor..
neyse çok konuştum, gidip biraz daha dinleneyim çok yorgunum ))

Bu ara favori bir çayım var, Onun da tarifini vereyim size..

1 fincan kaynamış su
1 kabuk tarçın
1 parça zencefil
1 dal maydanoz
Limon

müthiş bir ödem atıcı.. günde 2 fincana kadar içebilirsiniz.. içtikten sonra fincandaki maydanozu yiyin.. karnınızı dümdüz bulacaksınız bir süre sonra ))

Bu ara favori bir çayım var, Onun da tarifini vereyim size..

1 fincan kaynamış su
1 kabuk tarçın
1 parça zencefil
1 dal maydanoz
Limon

müthiş bir ödem atıcı.. günde 2 fincana kadar içebilirsiniz.. içtikten sonra fincandaki maydanozu yiyin.. karnınızı dümdüz bulacaksınız bir süre sonra ))
Supermis deniycem bunu kış içinde sifa olur limon zencefil muthis

limonlu tarçınlı zencefilli cayı hep içerim ama maydonozluyu da deniycem...
öğlen:4 kaşık ıspanak yemeği ve karışık sebze içinde kuru kasülye piyazı yedim.zorla da olsa.
ara:yarım elma ve 1 küçük mandalina
akşam:tavuksuyu corba , pırasa yemeği ve yogurt düşünüyorum.

Selam kadar kizlar tam benim diyetime uygun bir topik ben de glutensiz besleniyorum ve paket gıdalar kullanmıyorum
geçen sene annem vefatından sonra diyetin bozuldu ve tekrar kilolarını aldım şuan kaç kiloyum bilmiyorum sabah tartilacam o zaman söylerim sevdim burayı ben

Selam kadar kizlar tam benim diyetime uygun bir topik ben de glutensiz besleniyorum ve paket gıdalar kullanmıyorum
geçen sene annem vefatından sonra diyetin bozuldu ve tekrar kilolarını aldım şuan kaç kiloyum bilmiyorum sabah tartilacam o zaman söylerim sevdim burayı ben
hoşgeldin berceste..hedeflerini tarihleriyle yazabilirsin bizim gibi.:KK50:

Sevgili arkadaşlar merhaba))

Katiliminiz icin tesekkur ederim, umuyorum herkes muthis kilolar verecek!
Ama ilk sayfada yazdigim kurallar cok onemli.. lutfen orda yazanlara uymayacaksaniz gidin! Gercekten enerjimi ve zamanimi bu isi yapmak istemeyenlere, sadece gaza gelip 3-5 gun yapip sonra gidecek kisilere ayirmak istemiyorum.. cunku belki farkinda degilsiniz ama surekli neyi daha iyi yapabilirim diye dusunup sizi motive etmeye çalışıyor, arastirmalar yapiyorum.. yani bu is icin yogun mesai harciyorum.. aksi durumda bu kadar kisi kilo veremezdi (ben dahil)

Topigi actigimdan beri yazamadim kusura bakmayin.. malesef ufak bir operasyon gecirdim.. bildiginiz gibi kanseri atlatsakta pesimizi birakmiyor kolay kolay ))
Merak edilecek birsey yok, ben iyiyim ama 1 hafta kadar hastane ve doktorlarla mesgul olacagim.. ama gozum uzerinizde ))
Roka35 Roka35 arkadaslara verdigin bilgiler icin tesekkurler, lutfen deneyimlerini paylasmaya devam et ))

En onemli kurallarimizi yazacagim; dikkatli okuyun lutfen ))

1) gunde max 2 dilim esmer ekmek (aksam haric)
2) gunde max 3 lt su (cay/kahve haric)
3) hafta da 4 gun en az 30 dk spor
4) hergun mutlaka 1 kase yogurt
5) gunde 2 kere yesil cay
6) hafta da 1 kere kilo bildirimi
7) hergun menu bildirimi (lutfen duzenli!)
8) ekmek yediginiz gun zeytin yemeyeceksiniz,zeytin yiyorsaniz ekmek yemeyeceksiniz kahvalti da...
9) tursu,salamura ve sarkuteri urunleri, uzerinde light yazan gidalar, her tur fastfood, kizartma, borek, corek, kurabiye,cips, asitli icecekler (sade soda haric),meyve sulari, cikolata,sekerli sakiz, kavrulmus kuruyemis, biskuvi, tatli, pastane urunleri, misir vb urunler yasakli grubumuzda.. bu urunleri tuketenler gruptan ayrilmak zorundadir, bilginize ))

Zaten su 9 maddeyi yapan arkadaslarimin zayiflamasi gibi bir durum soz konusu olamaz.. iradesi saglam, kendine copluk gibi davranmayacagi bir beden isteyen arkadaslara hos geldiniz diyor, menülerinizi tek tek yazmanızı rica ediyorum))
Haa, sadece menuyu yazmayin..
İctiginiz su miktarini, sporunuzu ve kacta uyandiginiz/kacta uyudugunuzuda yazin.. birine kizdiginizda onu da yazin, mutlulugunuzu, hüznünü, endiselerinizi de yazin ))

Sevgiler

Çok geçmiş olsun canım Şimdi nasılsın?

Çok geçmiş olsun canım Şimdi nasılsın?

saol canım, ben iyiyim.. doktorlar bir türlü iyi olduğumu kabul etmiyor nedense)) habire bir yerlerimi kesip parça almak istiyorlar ama yemezler ))
Tahlillerim genelde iyi çıkıyor, son 3 tahlilim de iyi çıksın da peşimi bıraksınlar diye bekliyorum ))
Sen nasılsın görüşmeyeli?

Selam,

hastalara şifalar diliyorum.. kendinize dikkat edin, bol C vitamini ve bol su tüketin ve dinlenin..

Dün çok yorgundum eve kendimi zor attım.. bugün geç kalktım haliyle ))

kahvaltı,

glütensiz un ile 2 krep yaptım.. arasına peynir ve domates koyup yedim..

Az önce de 1 elma + 2 ceviz yedim

akşama tarhana çorbası ve fırınlanmış sebze yiyeceğim..

Yarın spor günüm, her yerim ağrıyor.. ama insanlar zayıfladığımı, düştük gibi göründüğümü söylüyor.. bu da müthiş motive ediyor beni ))
Sene başında diyete başladığımda 109 kiloydum arkadaşlar.. sonra 86 kiloya kadar düştüm.. yaz dönemi kendime izin verdim.. ama o izinde 10 kilo aldım yalan söyleyemem ))
En son tartıldığım da 93 kiloydum.. şu anda kilomu bilmiyorum, tartımı bekliyorum.. 109 kilo halim ile şimdiyi karşılaştırdığımda dağlar kadar fark var arada.. yaza kadar 70 kiloya düşmeliyim.. yaz dönemi gene ara verip, önümüzdeki sene 60 ‘ a düşeceğim.. aslında şu anda istesem 60 kiloya 4-5 ayda düşerim ama maalesef doktorum ayda 2 kiloya izin veriyor..
neyse çok konuştum, gidip biraz daha dinleneyim çok yorgunum ))

Canım acaba saglıklı olanımı ayda 2 kilo vermek.
Bende dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum haşimoto troidim var bi türlü dengeleyemedik 150 mg kullanıyordum (levotran) çok düştü degerlerim 112.5 gram kullandım az geldi şimdi 125 mg kullanıyorum.
Doktorum kendini kimseyle kıyaslama her ay düzenli 2 kg ver yaza kadar 8 ayda 16 kg eder dedi.

saol canım, ben iyiyim.. doktorlar bir türlü iyi olduğumu kabul etmiyor nedense)) habire bir yerlerimi kesip parça almak istiyorlar ama yemezler ))
Tahlillerim genelde iyi çıkıyor, son 3 tahlilim de iyi çıksın da peşimi bıraksınlar diye bekliyorum ))
Sen nasılsın görüşmeyeli?
Ay canım kıyamam doktorlara kolay geliyor parça almak.
İyi olmana çok sevindim yeni topik açmanada ayrı sevindim.
Canım en son bende cildimden bi parça alıp baktılar acontinos nıcrıcans diye bir cild hastalığı ama hepsi birbirine baglı Pkos, troid, insülin direnci
Saglıklı yaşamak tek çözümü bolca yürüyüş önerdi doktorum ve tabiki fazla kilolarımdan kurtulmak.

Soya canım bide akşam yemegini 19.30 son bulsa olurmuş ben ancak geliyorum öglenciyim?

Rabbim rahmet eylesin

Back
X