Kaçamak Yok!

soya_sosu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
3.436
5.086
248
Selam arkadaslar,

Açık ve net bir şekilde yazıyorum; lütfen boğazını tutamayacak kişiler benim grubuma katılmasın!

Kurallar basit ve net;

1) kaçamak yok! İlk kacamaginizda gruptan cikmanizi isterim! Zayiflamak isteyenlerle yola devam edecegim..
2) spor sart! Bahane uretip, "yapamiyorum" diyenler gelmesin!
3) su sart! Ama bu demek degil ki gunde 5 litre su icecegiz, maks. 3 litre!
4) sok diyetler, 2 gunluk detokslar, ilac kullanarak zayiflamak isteyenler gelmesin! Biz oyle bir grup degiliz!
5) ogun atlamak, hastaligi bahane etmek, ilaclardan dolayi zayiflayamadigini soyleyenler gelmesin! Zayiflamak isteyen çözüm üretir bahane değil!
6) her gun bu sayfaya girip, yedigini ictigini ve sporunu yazmayacak kisilerde gelmesin! Diyet istikrar isidir, cocuk oyuncagi degil!
7) zayiflamayi sadece guzellesmek icin isteyenler lutfen gelmesin, çünkü bu tip kisiler zayifladiktan sonra kitliktan cikmis gibi yemege baslayip, tekrar kilo alacaklar malesef.. bedenimiz copluk degil, her seyi tikistirmayin icine!
8) bu kadar yeter bence )) bunlari okuduğun halde hala diyet yapmaya kararliysan hosgeldin ))

Sevgiler

günaydın soya_sosu soya_sosu

hayırlı cumlarınız olsun

bende gelsem aranızaaa son dört aydır kendimi toparlayamıyor bir ileri geri gidiyorumm

bütün herşeyi bildiğim halde çok fazlalılığım yok ama işte 5 kg beni baya rahatsız ediyor bende yeme düzenimi oturtmak istiyorum

spor sıkıntı yok hergün yapıyorum sadece hafta da bir gün yapmıyorummmmmm

çok güzel yazmışssın Soyacığım emeğine sağlık
bana korkutucu bişeymiş gibi geliyor korkuyorum yapamayacakmışım gibi hissetiriyor
katılmayı çok isterim ama ruhum korkuyor kaçamak yok bahane üretmek yok dedikçe bedenim tersini yapmaya çalışıyor
bu ay sonuna psikiyatriden randevu aldım devlet hastanesi bu durumu görüşmeye gidecegim
niye böyleyim... istiyorum kiloları vermeyi ancak her an bişeyler çok yiyip tekrar pişman olmamı istiyen duygularım var
onlarla savaşamıyorum beni tüketiyorlar ...ruhsuz yaşamama sebep oluyorlar
yani ruhumda dağınık kendimde dağınıgım galiba depresyondayım
kusura bakmayın biraz ruh halimi anlatmaya çalıştım

Sabah uyanınca 100 kere ziplama
Aç karna 1 bardak su(limon bitmisti)
Sabah 2500 adim
Bugün kahvaltı saat 10da.
3 yumurta lahana ile pisirdim
7-9 tane zeytin
1 salatalik
2 kaşık lor peyniri çörekotlu
Küçük parca beyaz peynir
2 tam ceviz
1 avuç yaban mersini

Sonra 1 bardak sade filtre kahve içmeyi planliyorum

soya,yasemin ,harmandalı merhaba .özlemişim sizi...ben de varım tekrar sizinle olmak çok güzel..uzun sure uğrayamadim.kişisel sorunlar diyelim.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama ben seni çok merak ettim bilmeni isterim. Son görülmene baktım hep, yoktun.

Soya sosu hepimiz sana çok inanıyoruz.
Hayırlı olsun yeni topiğin.

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama ben seni çok merak ettim bilmeni isterim. Son görülmene baktım hep, yoktun.

Soya sosu hepimiz sana çok inanıyoruz.
Hayırlı olsun yeni topiğin.
hayal hatun uğramak içimden gelmedi bir türlü.Bu sizi umursamadığımdan değil inan...:KK200:

Oglen yemegim saat 1de:
Yarim kase mercimek corbasi
quinoli salata yesillikli

Aksam aksam saat 5de :
Balik corbasi 1 kase
salata

Su: 2lt
Yesil cay hibiskuslu 2 bardak

Spor:
200 ziplama
6750 adim

Merhaba ben de varım:)

Sabah kahvaltım bi fincan bitki çayı kıymalı 1 yumurta ve salata.. salataya yarım limon az tuz attık bu kadar..
Öğle içinde işyerime götüreceğim bol salata içine 8 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek yanında ayran ile.

Ara öğünü 11 gibi yapıyorum bi küp probiyotik yoğurt..

İkinci ara öğün belki bi dilim ananas ile yaparım bilmiyorum daha onu :)

Hepimize sağlıklı eksiler diliyorum

günaydın kızlar
sabah kalkınca 1 bardak limonlu ılık su içtim.
kahvaltı:
  • 1 kaşık köz.patlıcan biber yoğurtlu
  • 4 tuzsuz zeytin
  • 1 tatlı k.z.yağında yumurta
  • 1 kaşık lor
  • 2 ceviz 1 kuru kayısı
  • 2 tane ceri domates iyi hafta sonları diliyorum:KK52:

Back
X