Kaçamak Yok!

Bide arkadaşlar fırında patates yapmak uygunmudur az yag ve tuzla sabah kahvaltıları da olurumu?

Bide haftada bi defa lahmacun yiyebilirmiyiz?

Firinlanmis patates olur ama kumpir tarzi degil.. elma dilim seklinde baharatla tatlandırılmış şekilde yapabilirsin..
Lahmacun haftada 1 olur ama oglen menusunde sadece.. bol yesillik, ayran ve 1 lahmacun ))

Selam kizlar

Uyku tutmuyor, cunku cok yorgunum.. 1 saat oldu eve geleli.. sabah bir seyler atistirip cikmam lazim.. annem kolonoskopi ve endoskopi olacak, tiyatro dersim var aksama kadar.. bazen birakayim bunlari ve yatip dinleneyim istiyorum ama bu tempoya da alistim, canim sıkılıyor evde ))

Bir daha uyumayı deneyecegim bakalim..
Size tatli ruyalar, hepiniz rüyanızda zayif halinizi gorursunuz umarim ))

Günaydın herkese kahvaltim

Eklentiler

• IMG_20191225_083002.webp
    IMG_20191225_083002.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 24
Selam kizlar

Uyku tutmuyor, cunku cok yorgunum.. 1 saat oldu eve geleli.. sabah bir seyler atistirip cikmam lazim.. annem kolonoskopi ve endoskopi olacak, tiyatro dersim var aksama kadar.. bazen birakayim bunlari ve yatip dinleneyim istiyorum ama bu tempoya da alistim, canim sıkılıyor evde ))

Bir daha uyumayı deneyecegim bakalim..
Size tatli ruyalar, hepiniz rüyanızda zayif halinizi gorursunuz umarim ))
Geçmiş olsun annene canım sen evde oturamazsin ki

Selam kızlar,

annem gitti hastaneye.. ben dersim olduğu için gidemedim.. bir şey çıkmayacak, sonuçlar temiz çıkacak ama kontrol ettirmekte fayda var ))
Kahvaltı yaptım, birazdan kahvemi içip çıkacağım.. bu arada instagram kullanan var ise, Dr. Ayşegül Çoruhlu’yu takip etsin lütfen.. Canan hoca ve Ayşegül hoca benim yol göstericilerim )) özellikle Ayşegül hocanın son videosunu dikkate alalım.. yılbaşı beslenme sistemini anlatmış ))

Menümü yazıp kaçıyorum,
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş biber
1 dl tb ekmeği
1 çeri domatesi

selam
bugün başladım. Kilo 65
sabah 08:00 kahvaltım
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 1 adet domates
- 1 adet salata
- 1 adet közlenmiş sivri biber
- 25 gr siyez tam buğday ekmeği
- 1 dilim süzme peynir
- 2 fincan şekersiz çay

Selam kızlar,

annem gitti hastaneye.. ben dersim olduğu için gidemedim.. bir şey çıkmayacak, sonuçlar temiz çıkacak ama kontrol ettirmekte fayda var ))
Kahvaltı yaptım, birazdan kahvemi içip çıkacağım.. bu arada instagram kullanan var ise, Dr. Ayşegül Çoruhlu’yu takip etsin lütfen.. Canan hoca ve Ayşegül hoca benim yol göstericilerim )) özellikle Ayşegül hocanın son videosunu dikkate alalım.. yılbaşı beslenme sistemini anlatmış ))

Menümü yazıp kaçıyorum,
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş biber
1 dl tb ekmeği
1 çeri domatesi
Canım geçmiş olsun sonuçları çıktımı?

Kahvaltı 12.00
2.5 göz yum, sucuk vardı altında (ev yapımı)
Peynğr, 3 ceviz, az yufka, bi kaç dilimhavuç

Akşam 18.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Cacık salata yarım karnıyarık kıymasını yedim
(ben evde kendime patlıcanları fırınlayıp yapıyorum.)

30 dk tempolu yürüyüş
Su rahat iki litre olmuştur.
İyi geceler dilerim

Merhaba ben de katılmak istiyorum. 59 dan 73 e çıktım çok saçma bir şekilde kıyafetlerim olmamaya başladı ve bi dur dedim kendime
Sabah 250ml ılık su içtim
2 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık kahvaltım
Birazdan yeşil çay demleyeceğim 👋

Eklentiler

• 9B130FA2-F50F-4654-BF2F-1A865769C08A.webp
    9B130FA2-F50F-4654-BF2F-1A865769C08A.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 23
Selam kızlar,

dün yine koşuşturma dolu bir gündü.. hiç bakamadım buraya.. bugün sabahta doktora gittim.. 2 gün evvel göz kapağımda Sinek ısırığı gibi şişlikler oluştu.. Sonra kaşınmaya başladı ve şimdi kırmızı kuru bir görüntü aldılar.. Onun için cildiye gittim muayene oldum.. Alerjik egzamaymış bir sürü krem kullanacağım.. Doktordan geldikten sonra hemen kahvaltımı yaptım, Menümü paylaşayım ve kaçayım,. Akşama dans dersim var, biraz darbuka çalışmam lazım.. kısaca çok işim var yine ))

kahvaltı,
Menemen
1 dl Alman Çavdarı

Back
X