Kaçamak Yok!

Merhaba ben de katılmak istiyorum. 59 dan 73 e çıktım çok saçma bir şekilde kıyafetlerim olmamaya başladı ve bi dur dedim kendime
Sabah 250ml ılık su içtim
2 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık kahvaltım
Birazdan yeşil çay demleyeceğim 👋
hoşgeldin aramiza :KK50:

kizlaaar menümü paylaşayim.
sabah:1 yumurta(tavada 1 tatli kasığı z.yağ)
4 zeytin
yarim kibrit kutusu buyuklüğunde peynir
2 ceviz 10 tane küçük kuru üzum
öğlen:
2 kepçe mercimek çorbası
1 derin salata kasesinde marul ve brokloli yeşil salata(az tuzlu limonlu z.yağli)
yarım greyfurt

akşama balik var..herhalde kendiminkini firınlarım.yaninda salata çeşidi olur.Spor yapamıyorum kizlar ama hergün en az yarım saat yürüyorum okul çıkişlarinda..
okulda bitki cayi içiyorum.

Öğlen yemegim

Eklentiler

• IMG_20191226_125526.webp
    IMG_20191226_125526.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 34
Selam
Felaket baş ağrısı çekiyorum, ağrı kesici de içtim ama kar etmedi.. birazdan dans dersine gidicem ama bu ağrı beni mahvediyor.. lodos falan mı var? Lodos olunca baş ağrısı çekiyorum genelde.. migren ne berbat bir hastalık ya.. neyse, menülerimi yazayım da hazırlanayım ((

öğlen,
1 kase tarhana çorbası
1 kase (4 kaşık) bulgur pilavı

akşam
1 kase kıymalı pırasa
1 sb kepekli haşlanmış makarna
2 yk yoğurt

Selam
Felaket baş ağrısı çekiyorum, ağrı kesici de içtim ama kar etmedi.. birazdan dans dersine gidicem ama bu ağrı beni mahvediyor.. lodos falan mı var? Lodos olunca baş ağrısı çekiyorum genelde.. migren ne berbat bir hastalık ya.. neyse, menülerimi yazayım da hazırlanayım ((

öğlen,
1 kase tarhana çorbası

akşam
1 kase kıymalı pırasa
2 yk yoğurt
Baş agrışı cok kötü ya gecer inş afiyet olsun

Selam

öğlen,
1 kase tarhana çorbası

akşam
1 kase kıymalı pırasa
2 yk yoğurt
Geçmiş olsun soyam dün benimde bütün gün agridi aksamina regli oldum geçti ondanmis benim ağrım senin kide geçer inşallah

günaydın kızlar haaa gayret yılbaşı akşamına kadar biraz daha sıkı tutalım işi..Unutmayalım Yeni Yılda SOYAMIZ ın yeni planları var:halay:
Unutmadim Soya unutturmam da:KK45:
kahvaltım:
1/2 k.kutusu peynir
3 zeytin
1yumurta(kayisı kıvamında)
salatalık ceri domates
2 ceviz 10 tane küçük kuru üzüm
1/4 greyfurt

Back
X