- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
- 158
afiyet olsun incim.Herkese iyi hafta sonları
Kahvaltim 1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates 2 parça peynir daha öğlen ne yerim bilmiyorum bol bol kg verelim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun incim.Herkese iyi hafta sonları
Kahvaltim 1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates 2 parça peynir daha öğlen ne yerim bilmiyorum bol bol kg verelim inşallah
Afiyet olsun canımHerkese iyi hafta sonları
Afiyet olsun canimGÜNAYDIN CANLAR KAÇAMAKSIZ BİR CUMARTESİ DİLİYORUM HEPİMİZE
Bugün çok geç kalktık malum sabah uykusuna hasret kalıyoruz hafta içi.
o yüzden kahvaltımızı 11.30 gibi ancak yaptık.
Bugün muhtemelen 2 ana öğünüm olur.
Ben sadece c.tesi leri ekmek yiyorum.o da 1 dilim tam buğday ekmeği.hafta içi ekmek kullanımı sıfır bende.Neyse kahvaltımı yazayım:
1 k.k beyaz peynir
1 dilim kızarmış tam.b.ekmeği
3 kaşık menemen
2 ceviz
1 mandalina
gecen sene haftada 1-2 dilim yedigim ekmeği bile kendim yapıyordum.Derindorucuya dilimleyerek koyuyordum bu sene o kadar yogun oluyorum ki bir türlü firsat bulamıyorum.
simdilik hoşcakalın güzeller![]()
acayip beğeniyorum beslenmeni inanilmaz fit olucagıni düşünüyorum.afiyet olsun canımTünaydın kızlar
Uyanınca 1 bardak limonlu ılık su
Sabah 11.00
15 tane zeytin
Peynir
2 yumurtalı yarım kaşık tereyağlı pastırmalı yumurta
1 adet kivi
Marul
Maydanoz
Yeşilçay
o kadar ikramlıkları elinin tersiyle itmek ve bu kadar güçlü bir iradeye sahip olmak kolay değil tebrikler canımSelam kızlar,
dün geç saatlere kadar tiyatro çalışmamız vardı.. arkadaşlar neler neler yapıp getirmişler inanamazsınız.. kekler, börekler, baklavalar vs vs.. bir lokmacık bile yemedim.. çok ısrar ettiler ama hep sizi düşündüm.. size kaçamak yapmayın diyip kendim yaparsam yüzünüze bakamazdım )) sadece kahve içtim akşam boyunca.. Canım istemedi diyemem, şeytan dürtmedi de diyemem.. ama nefsine hakim olmazsan kilo veremezsin, bu kadar basit!
gelelim bu güne..
sabah;
Soğanlı ve yumurtalı Menemen (1 kase)
1,5 dl tb ekmeği (bugün kendime yarım dilim ekmekle ödül vermiş oldum )
Ara, 1 tarçın serpilmiş armut
öğlen, 2 yk bulgur pilavı, 1 kepçe tavuklu şehriye çorbası
Akşamı henüz kararlaştırmadım, sonra yazarım onu da ))
haa bir de; herkes salı sabahı mutlaka tartılsın.. bir de çarşamba ve perşembe sabahı tartılın.. kilonuzu yazmanıza gerek yok, sadece kendinizi görmeniz açısından söylüyorum bunu.. ayarsız yediğinizde ne olduğunu görürsünüz ))
sevgiler
Ay inşallah hepimiz fit girecez yazaacayip beğeniyorum beslenmeni inanilmaz fit olucagıni düşünüyorum.afiyet olsun canım![]()
Iyi dayanmışsınız bravo bide herkes ısrar ediyor bir lokmadan bişey olmaz diye iyi başa çıkmışsınSelam kızlar,
dün geç saatlere kadar tiyatro çalışmamız vardı.. arkadaşlar neler neler yapıp getirmişler inanamazsınız.. kekler, börekler, baklavalar vs vs.. bir lokmacık bile yemedim.. çok ısrar ettiler ama hep sizi düşündüm.. size kaçamak yapmayın diyip kendim yaparsam yüzünüze bakamazdım )) sadece kahve içtim akşam boyunca.. Canım istemedi diyemem, şeytan dürtmedi de diyemem.. ama nefsine hakim olmazsan kilo veremezsin, bu kadar basit!
gelelim bu güne..
sabah;
Soğanlı ve yumurtalı Menemen (1 kase)
1,5 dl tb ekmeği (bugün kendime yarım dilim ekmekle ödül vermiş oldum )
Ara, 1 tarçın serpilmiş armut
öğlen, 2 yk bulgur pilavı, 1 kepçe tavuklu şehriye çorbası
Akşamı henüz kararlaştırmadım, sonra yazarım onu da ))
haa bir de; herkes salı sabahı mutlaka tartılsın.. bir de çarşamba ve perşembe sabahı tartılın.. kilonuzu yazmanıza gerek yok, sadece kendinizi görmeniz açısından söylüyorum bunu.. ayarsız yediğinizde ne olduğunu görürsünüz ))
sevgiler
Bende bilmiyorum nasıl oldugunu bilen banada söylesin Allah rızası icinşu etiketleme isi nasıl oluyor kızlar...mesaj yazarken .
once @ e bas daha sonra ismi yazmaya baslayinca kenarda cıkıyor![]()
ne demek canım benim
afiyet olsun canim ızgara tavuga bayilirımAksam yemeğim
Izgara tavuk ve salata
Hafta sonu olunca öğlen yemeğini hep kaciriyorum ev iş çocuklar derken iki öğün yaptım bugün