Kaçamak Yok!

Günaydın,

kahvaltımı yaptım hazırlanıyorum.. bugün akşama kadar tiyatro çalışmamız var.. yılbaşından sonra oyun çıkarmamız lazım o yüzden yoğun çalışıyoruz.. eğer hoca beğenirse sahneleyeceğiz oyunu ))
Bugün kaçamak yapmayın, yarın sabah tartıştıktan sonra serbestsiniz.. herşeyden yiyebilirsiniz ama lütfen ölçüyü kaçırmayalım )) yani canınız baklava istiyorsa yiyin ama 1-2 tane maksimum.. 1 kutu yemeyin )) (bunu aslında kendim için yazıyorum çünkü canım deli gibi baklava istiyor, bir tepsi yiyebilirim gibi geliyor bana )

yani Salı ve Çarşamba günü serbestsiniz ama perşembe herkes diyetine geri dönecek!
yiyecekleri uzun süre çiğnemeyi unutmayın, daha kısa sürede tokluk hissi duyarsınız böylelikle..
ben şimdi bir duş alıp hazırlanmalıyım, fırsat bulunca yazıcam ))

kahvaltı
2 küçük krep, 1 tanesinin içine 1 çk bal sürdüm, diğerine peynir koydum..

görüşürüz

günaydın arkadaşlarım kaçamaksız bir pazar diliyorum.
kahvaltımı henüz bitirdim.Bugün yine 2 ana ögün bir ara öğün yapıcam herhalde.
kahvaltım:
4 zeytin
1k.k peynir
1 yumurta
2 ceviz
domates salatalik tere
1 mandalina
Ben kacar bir sürü işim var öpüldünüz:KK55::KK200:

günaydın arkadaşlarım kaçamaksız bir pazar diliyorum.
kahvaltımı henüz bitirdim.Bugün yine 2 ana ögün bir ara öğün yapıcam herhalde.
kahvaltım:
4 zeytin
1k.k peynir
1 yumurta
2 ceviz
domates salatalik tere
1 mandalina
Ben kacar bir sürü işim var öpüldünüz:KK55::KK200:
afiyet olsun canim kolay gelsin birazdan benimde modum bu olur:temizlik::KK48:

Uyanınca
1 su bardağı ılık su
Sade Türk kahvesi
Sabah menüsü 11.00
15 tane zeytin
Tereyağlı 2 yumurta
Yarım domates
1 kivi
4 dilim mandalina
3 dilim portakal
Marul
Maydanoz
4 ceviz 6 tane fıstık
Yeşilçay

Kahvaltim 1 haşlanmış yumurta da yedim

Eklentiler

• IMG_20191229_090956.webp
    IMG_20191229_090956.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 21
Uyanınca
1 su bardağı ılık su
Sade Türk kahvesi
Sabah menüsü 11.00
15 tane zeytin
Tereyağlı 2 yumurta
Yarım domates
1 kivi
4 dilim mandalina
3 dilim portakal
Marul
Maydanoz
4 ceviz 6 tane fıstık
Yeşilçay
M mochachocolate kuzum aksama kadar birşey yemicen herhalde tüm enerjiyi almişsin :KK45: kim tutar seni 1 saatte halledersin evin isini bu enerjiyle:KK55::KK50:

M mochachocolate kuzum aksama kadar birşey yemic herhalde tüm enerjiyi almişsin :KK45: kim tutar seni 1 saatte halledersin evin isini bu enerjiyle:KK55::KK50:
Yemesem yeridir canım ama mecbur yemek lazım yoksa kahvaltıda 2 katıni ne varsa artik yerim diye düsünüyorum:hamarat::kk77:işler bitti sayılır dünde dip köşe temizlemiştik bir süpürürsem tamamdır:super:

Yemesem yeridir canım ama mecbur yemek lazım yoksa kahvaltıda 2 katıni ne varsa artik yerim diye düsünüyorum:hamarat::kk77:işler bitti sayılır dünde dip köşe temizlemiştik bir süpürürsem tamamdır:super:
ay ne güzel bitmiş işlerin..benim haaala devam ediyor.Bir de reglim var..bir soluklanayim dedim.hiç halim de yok.Benim ufaklık yıkanıcak acil ütülerim var yarina sınav hazirlamam lazım.var da var:işsiz:

ay ne güzel bitmiş işlerin..benim haaala devam ediyor.Bir de reglim var..bir soluklanayim dedim.hiç halim de yok.Benim ufaklık yıkanıcak acil ütülerim var yarina sınav hazirlamam lazım.var da var:işsiz:
Dinlene dinlene yapabildigini yap yorma cok kendini canım sınavlara hazirlıkta varmiş Allah kolaylık versin ütü işini bende sevmiyorum ama mecburen yapıyorum:işsiz::KK43:

işlerim bitti sonunda :KK73:sadece ufaklığın banyosu kaldı.Ama sürüne sürüne yaptım işlerimi.sade turk kahvemi de içtim...simdi dinlenme zamanı.
akşam ki menümü planladim bir değisiklik olmazsa
1kepce tarhana
1 tabak kapuska
1tabak yoğurtlu kirmizı lahana
:KK15:

Ögle arası
6 tane badem
Akşam
1 kepçe Etli nohut yemeği
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase limonlu yeşil salata
1 bardak ayran