Kaçamak Yok!

Selam kizlar,

Hepinize iyi yillar simdiden ))

Valla kizlar sizi bilmem ama ben 2 sise sarap aldim kendime.. alkol yasagim var, sadece arada sirada 1 kadeh izni veriyor doktorum.. kac aydir yilbasini bekliyorum şarap icmek icin )) yediklerimi saymasam bile sadece saraptan alacagim.kalori beni benden alacak.. neyse, persembe gunu direkt detoks ile girecegim yeni diyete.. ya kabak diyeti yaparim ya da pirinc lapasi.. netice de yedigim ve ictigimi bir sekilde vucudumdan atmam gerekecek ))

Bu iki gunde alacaginiz kalorilere de cok takilmayin, bunlarin hepsini veririz geri.. yolumuz uzun ama eglenceli olacak.. tum yaraticiliginizi kullanmanizi isteyecegim menuler yapacagiz birlikte ))

Yarin yine tiyatro calismam olacak, ve yilbasi kosturmalari tabi..

Kendinize cok iyi davranin, 2020 de sizi uzen,geren insanlardan uzak durun.. para, ask, saglik, mutluluk ve basari sizinle olsun.. ve insallah hepimiz yaza slim bedenlerle girelim ))

Sevgiler

Selam kizlar,

Hepinize iyi yillar simdiden ))

Valla kizlar sizi bilmem ama ben 2 sise sarap aldim kendime.. alkol yasagim var, sadece arada sirada 1 kadeh izni veriyor doktorum.. kac aydir yilbasini bekliyorum şarap icmek icin )) yediklerimi saymasam bile sadece saraptan alacagim.kalori beni benden alacak.. neyse, persembe gunu direkt detoks ile girecegim yeni diyete.. ya kabak diyeti yaparim ya da pirinc lapasi.. netice de yedigim ve ictigimi bir sekilde vucudumdan atmam gerekecek ))

Bu iki gunde alacaginiz kalorilere de cok takilmayin, bunlarin hepsini veririz geri.. yolumuz uzun ama eglenceli olacak.. tum yaraticiliginizi kullanmanizi isteyecegim menuler yapacagiz birlikte ))

Yarin yine tiyatro calismam olacak, ve yilbasi kosturmalari tabi..

Kendinize cok iyi davranin, 2020 de sizi uzen,geren insanlardan uzak durun.. para, ask, saglik, mutluluk ve basari sizinle olsun.. ve insallah hepimiz yaza slim bedenlerle girelim ))

Sevgiler
afiyet olsun canım.Biz de eşimle roka balık yapicaz nostaljik taş plaklarımizla :KK45:
roka balık mezelerim ....bir İzmir im yok yanımda:KK61:Elbet kavuşacağız İzmir im bu boyle yarım kalmayacak(moda girdim bile):KK70:

20191231_091708.webp
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Bir de ben akşamları yoğurt kuru yapıyorum yani 2 akşamdir yatmadan yarım saat önce 3 yemek kaşığı yoğurda yarim limon ve pul biber ekleyip yiyorum( akşama zerdeçal ve karabiberde eklemeyi düşünüyorum) henüz değişen bir şey yok ama 15 gün denicem bakalım yağ yakiyormuş sözde göbek eriyormuş 😀 diyete başladığımdan beri epey fark etti gerçi toplamda 8 kg verdim ama daha yolum çok uzun ilk hedefim 80 sonra ki hedefim 70 kg olmak

Tünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bereketli yıllar dilerim herşey gönlününce olsun🎄🎉🎆
Uyanınca
1 bardak ılık limonlu su
Sade tarcınlı kahve
Sabah 12.00
10 tane zeytin
K.k peynir
2 yumurtalı omlet
1 mandalina
Maydanoz
Tere
8 tane fıstı
Kilom dünle yine aynı kızlar 66.2 kilo bu direnci nasıl kıracam bilemiyorum dünde yürüyüşe cıkamadım birazdan cıkmayı düşünüyorum en az 2 saat belki işe yarar kızlar

Tünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bereketli yıllar dilerim herşey gönlününce olsun🎄🎉🎆
Uyanınca
1 bardak ılık limonlu su
Sade tarcınlı kahve
Sabah 12.00
10 tane zeytin
K.k peynir
2 yumurtalı omlet
1 mandalina
Maydanoz
Tere
8 tane fıstı
Kilom dünle yine aynı kızlar 66.2 kilo bu direnci nasıl kıracam bilemiyorum dünde yürüyüşe cıkamadım birazdan cıkmayı düşünüyorum en az 2 saat belki işe yarar kızlar
yürüyüş ve bol su fayda edicektir mutlaka canım

Bir de ben akşamları yoğurt kuru yapıyorum yani 2 akşamdir yatmadan yarım saat önce 3 yemek kaşığı yoğurda yarim limon ve pul biber ekleyip yiyorum( akşama zerdeçal ve karabiberde eklemeyi düşünüyorum) henüz değişen bir şey yok ama 15 gün denicem bakalım yağ yakiyormuş sözde göbek eriyormuş 😀 diyete başladığımdan beri epey fark etti gerçi toplamda 8 kg verdim ama daha yolum çok uzun ilk hedefim 80 sonra ki hedefim 70 kg olmak
incim valla iyi verdin.tebrik ediyorum canim.şu yogurt kürüne birlikte başlayalım.Ben de istiyorum söyle enaz 15 gun denemek.

incim valla iyi verdin.tebrik ediyorum canim.şu yogurt kürüne birlikte başlayalım.Ben de istiyorum söyle enaz 15 gun denemek.
Başlayalım bu akşam mi Perşembe mi başlayalım 😀 akşam için fırında tavuk pisiriyorum piserse yicez ailecek 😀 tavuk çorba salata yerim herhalde sonra yeğenimin doğum günü oraya gidicem biraz

I inci478 im bu akşam başlayalım bence...1 ocak -15 ocak arası...hadi kızlar hepberaber.
tarif :1)
2 kaşık yogurt
1/2cay kaşığı pul biber
1/2 cay kaşıgı nane
1/4 limonun suyu
tarif:2)
2 kaşık yogurt
1/2 cay kasigi toz zencefil
1/2 cay kaşigi toz tarçın
1/2 cay kaşigi toz zerdeçal

hahgisini yapalım kizlar.İncim sen de tarif ver .
Soyacim yapalım mı

Günaydın kizlar
Kahvaltim 1 haşlanmış yumurta
Salatalık maydanoz domates 2 YK lor peyniri

Ben kasam yoğurt yiyemedim oğlum uyandı bütün gece onu uyutmaya çalıştım ses cikartmayayim diye de mutfağa gidemedim

Ben 3 YK yoğurt
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zerdeçal
1/2 Çay kaşığı karabiber
Yarım limon suyu olarak yapayım diyorum

Günaydın kizlar
Kahvaltim 1 haşlanmış yumurta
Salatalık maydanoz domates 2 YK lor peyniri

Ben kasam yoğurt yiyemedim oğlum uyandı bütün gece onu uyutmaya çalıştım ses cikartmayayim diye de mutfağa gidemedim

Ben 3 YK yoğurt
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zerdeçal
1/2 Çay kaşığı karabiber
Yarım limon suyu olarak yapayım diyorum
senin tarif de farklıymış..15 günde bir tarfi degistirelim bari...ben tarif 1 den başlıyorum o zaman sf nosunu unutmayalım. :halay:

Back
X