- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Gecmiş olsun canimkızlar 2 gündür üzerimde bir kırgınlık vardı.Sanirım bugün artık beni yatirıcak her yerim cızlıyor.grip salgını var etrafta
sporumu yapamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsun canimkızlar 2 gündür üzerimde bir kırgınlık vardı.Sanirım bugün artık beni yatirıcak her yerim cızlıyor.grip salgını var etrafta
sporumu yapamadım.
kızlar 2 gündür üzerimde bir kırgınlık vardı.Sanirım bugün artık beni yatirıcak her yerim cızlıyor.grip salgını var etrafta
sporumu yapamadım.
teşekkür ederim canım.Bu sene çabuk hastalanıyorum onu farkettim.yeni kalktım daha umarim birşeyler yiyebilirim.Zorla da olsa bugün kendime tavuk suyu çorba yapıcamgeçmiş olsun tatlım
tesekkür ederim canım benimGecmiş olsun canim
Evet canim havalar cok soguk yagmurlu degilse health programını açıyorum adım sayar yürüyüş egzersiz acıp 1 1 buçuk saate ayarlayıp müzik dinleyerek zaman dolana kadar yüruyüyorum baya motive ediyor sende dene istersen baya faydalı oluyor![]()
Canım geçmiş olsun.kızlar 2 gündür üzerimde bir kırgınlık vardı.Sanirım bugün artık beni yatirıcak her yerim cızlıyor.grip salgını var etrafta
sporumu yapamadım.
Salgın var canım sebzeni meyveyi ihmal etmeteşekkür ederim canım.Bu sene çabuk hastalanıyorum onu farkettim.yeni kalktım daha umarim birşeyler yiyebilirim.Zorla da olsa bugün kendime tavuk suyu çorba yapıcam![]()
Haklısin canım işten yorgun argın geliyon bide çocuklar ev işi o bu derken hal kalmıyor insandaCanım bir buyük kızım birde ikizlerim var.
Çalışıyorum, ev derken inan hiç vakit kalmıyor ama BAHANELERİN ARKASINA sıgındıkça ha bire yiyorum sonra bi baktım 96 görmüşüm.
Şimdi elimden geleni yapıyorum en azından 45 dk haftada 3 sefer yapmaya çalışıyorum.
Önceden zumbaya gitmiştim vakit bulsam yine giderim.
Günaydın kahvaltim 1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates lor peyniri
Bu hafta bana ne olduysa bir gün 500 Gr eksik bir gün 500 Gr fazla cikiyorum tartıda deliricem kahvaltıda yaptım ama pirinç lapasiyla devam edicem sanırım bugün ve yarın için