Kaçamak Yok!

selam hasibecim,

iyiyim, sağlık arada sorun çıkarsa da ben savaşçıyımdır bilirsiniz )) sen nasılsın? Kilo kaybın gayet güzel, tebrik ederim ❤ Darısı Bizim başımıza ))
Çok öpüyorum seni,
Sevgiler ))
Cok sukur halimize cnm coluk cocuk ev is guc gecinip gidiyoruz insallah.
Iyi olmaniza sevindim. Insallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz ❤

Günaydın

kahvaltı,
2 krep, içine 1 kk peynir koydum..
bugün spor günü.. birazdan çıkıcam.. spor iyi de yol uzun.. o yol beni gıcık ediyor.. neyse, kendimi negatif kodlamayayım, giyinip çıkayım bir an önce ))

20200110_115805.webp

Uyanınca
Limonlu ılık su
Kekik çayı
Sabah 12.00
1 adet haşlanmış yumurta üzerine tereyağı zeytinyağı koydum
Zeytin
Peynir
3 dilim elma kivi
2 ceviz 4 5 tane fıstık
Marul
Maydanoz
Çay

Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var orada seviyelerden olusan bir program var cnm onu uyguluyorum. Sen neler yaptin kac kilo verdin su an kac kilosun
Merhaba hasibecim kacinci seviyedesin bende yeni basladim 1 hafta oldu ama ileri seviyeler beni korkutmuyor degil yapabilirmiyim bilmiyorum
Seni tebrik ederim gercekten cok guzel vermişsin

Merhaba hasibecim kacinci seviyedesin bende yeni basladim 1 hafta oldu ama ileri seviyeler beni korkutmuyor degil yapabilirmiyim bilmiyorum
Seni tebrik ederim gercekten cok guzel vermişsin
Tesekkur ederim cnm
Seviye 6 yi 1 hafta daha uzaticam sonra seviye 7ye gecicem insallah. Karaciger temizligi ozel gunume geldigi icin uzatmak zorunda kaldim.
Aklina takilan bir sey olursa ozelden mesaj atip sorabilirsin cnm

Tesekkur ederim cnm
Seviye 6 yi 1 hafta daha uzaticam sonra seviye 7ye gecicem insallah. Karaciger temizligi ozel gunume geldigi icin uzatmak zorunda kaldim.
Aklina takilan bir sey olursa ozelden mesaj atip sorabilirsin cnm
Massallah sana seni zorladimi

Selam kizlar,

Ahmet apa diyeti ya da her neyse yapanlar lütfen paylaşımlarını özelden yapsın.. insanların aklını karıştırmayalım)) adını sanını ilk defa duyduğum ve geçerliliği konusunda şüphe duyduğum birşeyi burda paylaşırsak herkesin aklı bulanabilir ))

menülerimi yazıp kaçayım,
Öğlen;
1 kase mercimek çorbası
1/2 dl tb ekmeği
1 kase kıymalı karnabahar

ara,
1 kivi
1 küçük yeşil elma

akşam,
Erişteli ıspanaklı yeşil mercimek yemeği

Slm soya_sosu soya_sosu nasilsin cnm gorusmeyeli. Saglik durumun iyidir insallah. Yeni baslik acmissin hayirli olsun. @hayal_hatun soyledi yeni baslik actigini.
Roka35 Roka35 caroline84 caroline84 sizler nasilsiniz kizlar. Insallah bir sikintiniz yoktur.
Bende bir program uyguluyorum 105 ile basladim programa su an 76 kiloyum. Yavas yavas vericez insallah kilolarimizi 😉

Canım hoşgedin maasallah nazar değmesin.
Ben baktım yitik şifayı ücretsiz bulanlar bana pek uymadı.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Canım hoşgedin maasallah nazar değmesin.
Ben baktım yitik şifayı ücretsiz bulanlar bana pek uymadı.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Ne yapayim cnm coluk cocuk is guc kosturmca dolu geciyor hayatimiz cok sukur.
3 numara 16 aylik oldu buyuyor. Istede cocuk servisinden ayrildim. Dahiliye servisine sorumlu oldum. Duzenimi kurmaya calisiyorum.

Merhaba biraz dagıldım ne yalan söyleyeyim
Yazılı e okul not derken baya bi yogunum.
Yarın inşallah güzel bir gün olur.
Hepinize iyi geceler
aynen arkadaşlar ben de not islemleri dönem sonu işlemleri koptum.önumuzdeki hafta yoğunluğumuz biter.ama hersey yolunda..kolay gelsin caroline84 caroline84 canim

Back
X