• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçan balık büyük olur mu?

evet canım bahsettiğim çocuğun vermeye çalıştığı mesaj tam olarak ne? ve bundan sonra nasıl davraniyimm? mesaj atmıyorum hemde hiç.
Canım vermek istediği mesaj tam olarak ne bilemiyorum.
Onu en iyi sen anlayabilirsin.
Anlattıklarına göre ilgi var ama açılma yok.
Bu durumda sende gözlemleyeceksin ve bekleyeceksin.

mesaj atttımm ve şöyle devam ettim: dün kırıcı olduğum için kusura bakma demek istiorum fakat sonra değer vermediğin bir arkadaşın olduğum için vazgeçesim gelio. yinede yaptıklarını tasvip ettiğim anlamına gelmesin.bana bir sınıf arkadaşın olarak değer vermemeni anlayabilirim.konuşmamak istememenide anlarm fakat bu sıkılgan ve cocuksu tavırların alıgılayamadığım için kırıcı olmuş olabilirim. not göndermeni istemiyorum. ve unutmaki insanız selam vermek için çoğullaşmanın gereğide yok, kendimce aldığım karar. selam vermek zorunda hissetme kendini yazdım.

20 dakka sonra gelen cevap şu: ben kimseye zorunda olduğum için hiç birşey yapmam. içimden geldiği için selam verip değer veriyorum. ben karşımdaki insan bana karşı nasılsa bende ona karşı öyle davranırım. insan kazanmak zor ama bir kelimeyle kaybedebilirsin. ben kimseyi kaybetme peşinde değilim. ama kararınada saygı duyarım. dün olan olay canımı sıktıı sadece o kadar.

beni yine kaale almıo demi:(?

bence o sana nasıl davranıyosa öyle davran. aynı şekilde ne eksik ne fazla..

aslında birkaç arkadaşıma sordum. sen selam vermezsen vermeyecek.sen nasıl davranıcaksan oda öle davranıcak. dediler. yarın sınavım var bakalım. hem sınav psikolojisi hemde yarın onu görme ve kesin ters birşey bekliyorum artık:S

bence o sana nasıl davranıyosa öyle davran. aynı şekilde ne eksik ne fazla..

ah canım artık bundan nasıl davranacağını bilmiyorum. o mesajdan sonra tüm herşey koptu gibi bizde :S bakalımm yarın sınav sonrası konuşcak mı benimle?

canım peki selam vermeme ihtimali yani beni görmezden gelirse bunu bana olan kırgınlıgna bağlıyabilriz demi? o öyle davranırsa bende konuşmicam pek tabi merak ediyorum :(

kızlar bugün sınava gittim ve sınav çıkışında bahçeye indim. sınıftan birkaç kızın grubunun arasına girdim. Fte yine bizim sağ karşı bankımızdaydı. yine o ve grubunun arasında. selam bile vermedim. F'nin bir arkadaşı durup bana baktı sonra Fnin kulağına eğildi. bişeyler konuştular. Galiba geldiğimi filan söyledi ki F bahçede olduğum her an bakmak için fırsat kolluyordu. kaçamak bakışlar acaba napıyor diyen bakışlar gördüm. ve F'nin yanında olan sınıftan bir kız sürekli bana bakıyor. sınıff arkadasım ama ben o kadar samimi değilim. rahatsız olyorum onun bakışlarından. ve sonrasında okuldan çıktık ve F facebooktan nerde olduğunu filan etiketlemiş o ve onun çok sevdiği grubu:D bugünlük olanlar bunlar kızlar. bana ilgisi var mıdır bilemiyorum. sizce kızlar??

canım peki selam vermeme ihtimali yani beni görmezden gelirse bunu bana olan kırgınlıgna bağlıyabilriz demi? o öyle davranırsa bende konuşmicam pek tabi merak ediyorum :(
Canım sana niye kırılmış olsun ki?

kızlar bugün sınava gittim ve sınav çıkışında bahçeye indim. sınıftan birkaç kızın grubunun arasına girdim. Fte yine bizim sağ karşı bankımızdaydı. yine o ve grubunun arasında. selam bile vermedim. F'nin bir arkadaşı durup bana baktı sonra Fnin kulağına eğildi. bişeyler konuştular. Galiba geldiğimi filan söyledi ki F bahçede olduğum her an bakmak için fırsat kolluyordu. kaçamak bakışlar acaba napıyor diyen bakışlar gördüm. ve F'nin yanında olan sınıftan bir kız sürekli bana bakıyor. sınıff arkadasım ama ben o kadar samimi değilim. rahatsız olyorum onun bakışlarından. ve sonrasında okuldan çıktık ve F facebooktan nerde olduğunu filan etiketlemiş o ve onun çok sevdiği grubu:D bugünlük olanlar bunlar kızlar. bana ilgisi var mıdır bilemiyorum. sizce kızlar??
Bir erkeğin bana olan bakışlarından ister istemez bana karşı ilgisi olduğunu düşünürüm ben tabi ama sırf bakışlardan birşey çıkmayacağını bilirim.
Gözlemlemeye devam et canım, umursamıyor gibi görünebilirsin.

Ben sevgilimle çıkmaya başlamadan önce birbirimizi tanıyorduk ama hiç samimiyetimiz yoktu.
Geçen yıl Nisan ayında bir araya geldiğimiz bir ortam oldu, ben evden çıkmadan aklımdan geçiriyorum tabi bu adam benden kesinlikle etkilenecek bugün diye. Bir güzel hazırlandım. Kısa da olsa muhabbetimiz oldu o gün, beni arabayla eve bırakırken çok az sayılır ama. Ben yine hiç pas vermiyorum, uzak tutuyorum kendimi. O gün öyle kaldı ama ben amacıma ulaştığımı farkettim kendimce. 1 ay oldu mu olmadı mı bilmiyorum tekrar gördüm ama 3-5 dk kadar. O 3-5 dk'lık görüşmede o bana baktı ben ona baktım. Bakışlarını gördüğümde emin oldum artık bana karşı ilgisi var bu adamın, oluşmuş yani.

Daha sonra temmuz ayı, tesadüf olacak ya biz aynı zamanda aynı yere tatile gidiyoruz ve ortak tanıdıklar sayesinde aynı yerde kalacağız düşünebiliyor musun? Ama ikimizde bilmiyoruz o tarihte orada olacağımızı. O, 1 gece kalıp dönmek niyetiyle gelmiş beni orada görünce 4 gün kaldı. Ben ondan 1 gün önce gitmiştim oraya o da 1 gün sonra geldi, onun geldiği akşam saat 11-11:30 falandı toplulukla oturduk, millet yattıktan sonra biz ikimiz kaldık oturuyoruz öyle, çok güzelde muhabbet ediyoruz. O gece sabah ezanı okunana kadar oturduk birlikte, ilgisini iyice belli etmeye başladı. 2 gün sonrada açıkça söyledi.

Meğer Nisan'da görüştüğümüzden beri ben aklındaymışım, benden çok etkilenmiş. Başbaşa kaldığımız bir ortamı yakalayıncada açıldı işte. O ortamı birazda kendisi yarattı tabi, uykusu geldiği halde yorgun olduğu halde sırf benimle otursun diye uykusundan fedakarlık etti.
Sonuç 9 ay 10 gündür beraberiz. :nazar:

Yani kısacası sende gözlemleyeceksin canım. Ama her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışma. Muhakkak anlarsın davranışlarından.
Ve en önemlisi eğer seni gerçekten istiyorsa, seninle konuşur ilgide bırakmaz.

bana kusura bakma ama biraz saçmalıyorsun gibi geliyor artık. neden selam vermediğini anlamadım sanki deli gibi kavga etmişsiniz de sinirini ondan çıkarıyormuşsun gibi.
ben senin yerinde olsam mesaj atar bir kahveye çağırır ve kafamda her ne sorun varsa hepsini teker teker anlatırdım, ama tribiyle değil. şu anda onu önemli bi insan gibi gösteriosun ve kaçmıyor aksine kovalıyorsun çünkü ona cevap falan vermemen suratına bakmaman gayet net bir şekilde onu önemsediğini gösteriyor.
suratına bakmayacağına gözgöze gelince gülümse, sonra kafanı çevir ve normal arkadaşlarınla muhabbetine devam et. herkes gider o seni beklerse yanına gelmesine izin ver bırak seninle konuşsun ve mümkünse tersleme artık adamı. ben sevgilimi senin kdr terslesem şimdiye çoktan ayrılmıştık ki siz daha çıkmıosunuz bile.
adam elini tutmaya çalışmış ilgisini belli etmek için daha napsın? böle yaparsan ters teper ve baybay olursun benden sölemesi

Back
X