kaçan kovalama taktiği, nasil uygulanir?

maviboncugumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
280
93
13
Merhaba değerli hanimlar,
Herkes kacan kovalanir taktiğini duymustur, fakat böyle bi uygulama nasil yapilir? teçrubeli hanimefendiler vardir aramizda umarim yardimci olursunuz..

Ben sahsen çok yoruldum surekli çok değer gosteren benim insanlara karşi bu sevgili olsun, arkadas olur.. sürekli ben ilgilenirim cabalarim.. Karşi taraf benim yaptiğimi yapmaz..

Bundan böyle bende umursamaz olmak istiyorum.. fakat yenik dusmek istemiyorum.. Mesela karsi taraf bana 1 adim atsa, ben hemen 10 adim atiyorum halbuku hemen unutuyorum o an olan biteni.. hemen kanmak istemiyorum bu sefer gercekten kendime duzen vermek istiyorum..

Tabi sizin gibi akilli hanimlarin tavsiyeleriyle.

Simdiden teşekkur ediyorum

Taktiklerle mutsuz olacagina taktiksiz mutsuz ol. Hicbi insan iliskisinde taktik yapmadim. Sonucta ben kendim gibi davranmazsam zaten mutsuz olurum. Kendim gibi davranip zararli ciktigim cok oldu. Ama pismanligim az. Cunku canim nasil istiyosa oyle yasadim ve yasiyorum. Iyiysle kotusuyle yasadiklarim benim. Samimiyetsizce davranip alacagim ilgiye tenezzulum yok.

Cok tesekkür ederim fakat kendim icin bu degsikligi yapmak istiyorum yani bidaha biri hayatima girerse yeni insanlar, arkadaslar vsvs.. hemen butun ilgimi iyi niyetimi gostermek istemiyorum gercekten suistimal ediyorlar..

Sadece bu iyiligi baskasinin icin degil kendim icin.. belki ben kendimi geri ceksem daha huzurlu olucam.. fakat nerden baslamaliyim.. hemen olmaz... bunu adim adim uygulamak istiyorum.

Kaçan kovalanırın en kısa yolu ilgilenme yokmuş gibi davran ama genelde böyle şeyler karakteristlik özellikler oluyor yapması zordur

Tesekkur ederim canim..

Evet uygulamasi zor , yenik dusuyorum bazen Tamam busefer yapicam dedigim zaman, yapiyorum da ilgimi cekiyorum fakat karsi taraf bi adim atsa olan biteni unutup yine eski halime donuyorum..

Bende artik umursamaz olmak istiyorum ve kendimi degerli hissedilmek istiyorum..

İşte dediğim gibi anca rol yapmış oluyorsunuz bu yüzden çok uzun sürmüyor

Suistimal ediyolar derken? Yani iyiligi karsilik bekleyerek yapiyo bicok insan. Iyilik yaptim iyilik gormedim suistimal edildim deniyo. Bu iyiligin dogasina aykiri. Karsilik bekliyosan cikardir o.

Suistimal ediyolar derken? Yani iyiligi karsilik bekleyerek yapiyo bicok insan. Iyilik yaptim iyilik gormedim suistimal edildim deniyo. Bu iyiligin dogasina aykiri. Karsilik bekliyosan cikardir o.

Mesela diyelimki siz karsi tarafa cok deger veriyorsunuz. Fakat karsi taraf bu degerinin ayni boyuta sana vermedigi zaman.. zoruna gitmezmi? Ve buna ragmen yine iyilik yapiyorsaniz.. karsiligini almazsaniz .. zorunuza gider degil mi

Mesela diyelimki siz karsi tarafa cok deger veriyorsunuz. Fakat karsi taraf bu degerinin ayni boyuta sana vermedigi zaman.. zoruna gitmezmi? Ve buna ragmen yine iyilik yapiyorsaniz.. karsiligini almazsaniz .. zorunuza gider degil mi
Yoo gitmez. Yaptigim seyleri karsilik bekleyerek yapmiyorum. Birini canim isterse severim, canim ne kadar ilgilenmek isterse o kadar ilgilenilirim. Ha belki zamanla sogursun onun ilgisizliginden o baska. Ama dur taktik yapayim diye ugrasmam. Suistimal edildigimi hic dusunmem. Cebir ve siddet olmadan kimse akli basinda birini kullanamaz karsi taraf istemiyosa.

Herkez farkli işte..
tebrik ediyorum sizi

Aslında cevabınız sorunuzda saklı
Herkes bir adım atarsa siz de bir adım atın, on değil
İnsanları Mutlu etmek için çabalamayın sizin bu dünyadaki misyonunuz insanların kalbine girerek onları delice Mutlu etmek değil.

Sana ne kadar geliyorlarsa o kadar git.
Neden fazlası.
Arayıp sormuyolarsa arayıp sorma mesela.
Biraz ilgisiz davranmak gerekiyor bazen.
Hemen mesajlara cevap vermemek vs :)

Bence yapmanız gereken tümüyle ilgiyi kesmek değil de sadece miktarını azaltmak.biraz espri gibi olacak ama, 1 adım gelene 10 adım gidiyormussunuz ya 3 gidin ya da siz de 1 gidin :) çünkü tümüyle umursamaz olmak başta belki ilgi uyandırır ama ilerde mutsuz olur karsidaki çünkü ilgiyi herkes sever.siz büyük ihtimallee karsidakine onda vazgecilmeyecekmis gibi davraniyorsunuz o da bu yüzden hatalar yapıyor ve siz bu hatalara üzülüyorsunuz.

Cok dogru canim azaltmak istiyorum ilgimi fakat nasil ve nerden baslicami bilmiyorum

Söylenir söylenmesine ama bunun birçok parametresi var. Üzerinde eğreti durur, sen o kişi olmadan, öyle bir kişi olmadan bu hali devam ettiremezsin

Herkesin dedigi gibi adimlarini azalt
Beklentilerini azalt ve kendine baska ugras bu seninde aklina gelmesinler.

İlişkilerde taktiğe karşıyım. Sana değer vermeyen bir adamı taktikle hırsa getirip peşine düşürünce eline ne geçecek ki.

Eninde sonunda gazı geçecek o zaman ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…