• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kacan kovalama taktikleri?

Liliyaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
22
11
1
30
Merhaba değerli hanimlar.

Hemen konuya girmek istiyorum..

Ben kendimi degstirmek istiyorum, özelikle bir erkege karsi dahada güçlü durmak istiyorum. Aslinda baska erkeklere karsi güçlü duruyorum. Ama o kişi sevgilim olursa bambaşka bir Liliya oluyorum. Geçmişte cok hayalkirikligi yaşadım ve herseye şüpheye yaklaşmaya başladım..

Mesela cok üstüne düşüyorum sevgilimin, kiskaniyorum, sahipleniyorum.

10 dk haber alamazsam pes pese yazmaya basliyorum.

Yani aslında bu iliskide fedakar eden taraf tek benim. Sirf bu saydiklarimin yuzunde degil. Ama genel olarak oyleyim.. cok deger veririm insanlara ama o degerin karsiligini alamam.

Ben artik kendimi cidden degistirmek istiyorum..

Umursamaz olmak istiyorum, baskalarini degil ilk once kendimi önemsemek istiyorum. Güçlü durmak istiyorum..

Lutfen bana ve benim gibi olan insanlara tavsiyede bulunurmusunuz. Nerde ve nasil basliyacagiz..

Kacan kovalama misali)

ben bu zamana kadar cok cok deger verilicek el üstünde tutulucak bir erkek gormedim duymadim
Vazgecilmez hissettirdigin anda ilk vazgecicegi kisi siz olursunuz. Zaten dedigim gibi cokta degerli onemli varliklar degiller bence:KK53: bu kadar kafa yormaya degmez hicbiri:KK59:

Liliyaaaa'cım. Öncelikle aşkta kaçan kovalanır nasıl taktik verebilirsiniz diye bir şey yok. Aşkı planlara bağlı, planlara dayayarak yaşayamazsın. Ya varsındır ya yoksundur, ya siyahsındır ya beyaz gri değil.. Spontane yaşaman gereken nadir şeylerden biride aşktır. Kendini heba etmeden önce doğru insanı bul ve istediğin gibi davran. Doğru insan için bu davranışların sorun olmayacaktır, inan.

Liliyaaaa'cım. Öncelikle aşkta kaçan kovalanır nasıl taktik verebilirsiniz diye bir şey yok. Aşkı planlara bağlı, planlara dayayarak yaşayamazsın. Ya varsındır ya yoksundur, ya siyahsındır ya beyaz gri değil.. Spontane yaşaman gereken nadir şeylerden biride aşktır. Kendini heba etmeden önce doğru insanı bul ve istediğin gibi davran. Doğru insan için bu davranışların sorun olmayacaktır, inan.

Cok dogru soyluyorsunuz, yani istedigim gibi davranmak istemiyorum.. Boyle davranarak dahada kendimi kötü hissediyorum.. ve umursamaz olmak istiyorum, herkeze karsi! Daha güçlü durmak istiyorum..

Back
X