Kaçan kovalanır hakkında

askemekister

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
31
0
36
Nevşehir
Merhabalar.Ben askemekister'in arkadaşıyım.Kendime üyelik aldım fakat aktivasyon mail'i gelmedi,üyeliğimi aktif edemedim.Konumu buradan açıyorum.

Sevgilime 2 yıldır çok ilgi gösterdim ve aramız bozuldu.Bir hata yaptım ve aramızın düzelmesi için peşinden koşturdum.Düzelen birşey olmadı.O kendi egosunu yükseltirken,olan benim gururuma oldu.Bu aralar Allah'ıma çok şükür bana güç geldi.Aramadan,mesaj atamadan duramazdım.Ama artık içimden gelmiyor ve bu durumumu değerlendirip benim kıymetimi anlamasını istiyorum.3 gün önce aradı x'e numaramı sen mi verdin diye.Biraz azarladım,söylenip kapadı.Normalde tekrar arayıp ne olduğunu sorardım,yapmadım.Bugünde facebook'da online'dı.Girdiğim gibi yazan ben,selam bile vermedim.Bu davranışlarım şaşırtır mı? Hiç gözüne gözükmemem mi yoksa gözüküp onu takmadığımı göstermem mi iyi etki eder?

Siz hiç kaçtınız mı? paylaşalım:29:

Canım insanlar doyumsuz. sevgilisi olsun, arkadaşı olsun... bir şeyi garantide gördüğümüz zaman, kaybetme riskini farketmediysek onu ciddiye almayız gerektiği kadar. ona vazgeçilmez olmadığını hissettirmen lazım tabi ki abartmadan. aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama bence çok üstüne gitme onun. tabi ki erdemli olup hatanı kabul etmen gerekiyor ve onu da yapıryosun zaten. bence bırak bi süre o arasın seni. zaten seviyorsa dayanamaz arar

sen elinden geleni yapmışsın canım.
bırak o düşünsün biraz. bi süre sonra bu kıza ne oldu diye merak etmeye başlar.

sevgilinle aranı düzeltmeye çalışmayı asla kendini alçatmak olarak görme.gururm kırıldı falan laflarına anlam veremiyorum.kendine,duygularına,sevgiline,onun duygularına ve ilişkinize sahip çıkmışsın.kapı gibi ilişkinin arkasında durmuşsun.neler neler yaptım.demekki off bitmişim.doğan cüceloğlu ve bir çok psikiyatır,psikolog hep şöyle demez mi: kadın ve erkek farklı düşünür diye .biz kadınlar konuşarak sorun çözüyoruz.sesli düşünüyoruz.erkekler ise önce bir kenara çekilip konuyu kafalarında tartıyorlar.sonra yapacaklarını yapıyorlar.tabii git konuş düzeltmek için aranızı.yalnız fazlada arandığında sık boğaz etmiş gibi olursun.kendini belki öyle hissetmiştir.kafasını toplamaya ihtiyacı olduğu bir dönemdir.kaçan kovalanabilir ama fazla nazda aşık usandırır...ayrıca gözden ırak gönülden ırak.bence kaçmaktan çok ne olursa olsun ayakta kalacağını ve yoluna devam edbileceğini göstermelisin.hata yaparsan affetmem hissini vermelisin.

Gecenin körü de olsa kafamıza bişey takılınca, bir sorunumuz olunca danışabiliceğimiz yüzlerce tanımadığımız arkadaşımız var :kkk:

Canım insanlar doyumsuz. sevgilisi olsun, arkadaşı olsun... bir şeyi garantide gördüğümüz zaman, kaybetme riskini farketmediysek onu ciddiye almayız gerektiği kadar. ona vazgeçilmez olmadığını hissettirmen lazım tabi ki abartmadan. aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama bence çok üstüne gitme onun. tabi ki erdemli olup hatanı kabul etmen gerekiyor ve onu da yapıryosun zaten. bence bırak bi süre o arasın seni. zaten seviyorsa dayanamaz arar

Çok doğru söylüyorsun.Herşeyde kıymetini onu kaybedince anlıyoruz.O arayana kadar konuşmucam konuşmucam kararlıyım.Kıymetimi anca böyle anlar.:31:

sevgilinle aranı düzeltmeye çalışmayı asla kendini alçatmak olarak görme.gururm kırıldı falan laflarına anlam veremiyorum.kendine,duygularına,sevgiline,onun duygularına ve ilişkinize sahip çıkmışsın.kapı gibi ilişkinin arkasında durmuşsun.neler neler yaptım.demekki off bitmişim.doğan cüceloğlu ve bir çok psikiyatır,psikolog hep şöyle demez mi: kadın ve erkek farklı düşünür diye .biz kadınlar konuşarak sorun çözüyoruz.sesli düşünüyoruz.erkekler ise önce bir kenara çekilip konuyu kafalarında tartıyorlar.sonra yapacaklarını yapıyorlar.tabii git konuş düzeltmek için aranızı.yalnız fazlada arandığında sık boğaz etmiş gibi olursun.kendini belki öyle hissetmiştir.kafasını toplamaya ihtiyacı olduğu bir dönemdir.kaçan kovalanabilir ama fazla nazda aşık usandırır...ayrıca gözden ırak gönülden ırak.bence kaçmaktan çok ne olursa olsun ayakta kalacağını ve yoluna devam edbileceğini göstermelisin.hata yaparsan affetmem hissini vermelisin.

Doğru söylüyorsun.Ben ilişkimiz için çabaladım,sevgim için savaştım.Elbet yalnız kalıcak,düşünecek,anılarımız aklına gelecek,bu kıza ne oldu diye soracak.Anca böyle anlar kıymetimi.:47:

Doğru söylüyorsun.Ben ilişkim için çabaladım,sevgim için savaştım.Elbet yalnız kalıcak,düşünecek,anılarımız aklına gelecek,ne oldu bu kıza diye soracak.Ancak böyle anlar kıymetimi.:47:

doğru yoldasın canım benim..
kaçan her zaman kovalanır....:4:

akandeniz'cim valla çok kararlıyım.Sporumu yapıyorum,kendime bakıyorum.Ağladım da ne oldu? Elime birşey geçmedi.Zaten şimdi düşünüyorum da,ağladığım zaman bana acıdığı için aramız düzelecekti.En ufak kavga gene aramızı bozacaktı.En azından böyle değiştiğimi gösteriyorum.Kıymetimi anca böyle anlar.:47:

Son düzenleme:
Canlarım bencede kesinlikle kacan kovalanır.İnsana zor olan daima cekici gelmistir komik olsada :) ama arada ne kadar sevgi gösterirsen o kadar üzerine düsen insanlarda vardır ki tanımadan yanlıs yöntem uygulamayalım.Karsı cinse karsı yılısık olmayı sevmedigimden birazda patavatız oldugumdan olsa gerek bu onlara hep cekici geldi.2yıllık iliskimden de örnek vermek istiyorum ne kadar asık olursak olalım herseyi salıverirseniz erkekler önde olmayı sevdiginden tepenize cıkıveriyor.Hersey dozunda olmalı,gururumuzu elbette hice saymamak diye birsey yoktur.Eger oturup konusunca kafasına dank eden biri degilse üstüne düsmemek aklını basını getirir.Aklı baska seylere kaymıs biri bile olsa sizin üstünüze düsmedigini gördügünde tekrar birseyleri düzeltmek icin konusacaktır.Tamamen ortadan yok olma ama arada sırada bak ben burdayım ama sen hayatına bensiz devam edebiliyorsan bende yapabilirim mesajını vermek lazım.Mesaj atıp yada aradıgında ona güclü ve olanları artık umursamıyormus gibi görünmen iyi olacaktır.Neticede sen payına düseni yapmıssın :)

Aslinda olaya nasil baktiginizla alakali bir durum. Cok ilgi ve sefkat veren biri, sevgilisinin hayatini bir anda kabusa cevrebilir. Nasil mi?

Ona alistirdiginiz ilgi ve sefkat azalirsa sizce reaksiyonu nasil olur?
Devamli yogun bir ilgiye alismis bir insan bunu kaybettiginde, tekrar ayni ilgiyi kazanmaliyim diye bir adim atacaktir. Acaba ters bir hareket mi yaptim? diye dusunur, ama onun size olan ilgisizligini farketmez, cunku belli bi sure sonra normali buymus gibi algilar. Kisiden kisiyede degisir bu, ben cok yilisik sevgili de sevmem mesela. Romantik biri degilimdir, sevdigini belli ettirmesi benim icin yeterli. Oyle yapmacik sozler yada hediyelerle sevgi gosterilmez. Oysaki size yeterince hissettiriyorsa sevdigini.. bu yeterlidir.

Ha nerde kalmistik, ondan bir adim atmasini istiyorsaniz, ilgiyi azalticaksiniz. Erkekler cocuk gibidir, hemen cocuk psikolojisine giriceklerdir, ya hircinlasirlar, yada size yanasirlar iyiden iyiye.. hepsi bu. Cok sey beklemeyin, bi sure sonra eski halini alicaktir. Erkekler boyledir genelde, cok duygusallik ve romantizm aramayin. Bence fazla duygusal bir erkek hic cekilmez, ben sirf bu yuzden sevgilimden ayrilmistim. Benden daha duygusal biri bana garip geliyor. Roller degismemeli bence.

Kacan kovalanir bu kesinlikle dogru, ama uzun sureli iliskilerde de bu artik gereksiz bir tripten oteye gitmez bence. Ben baskasin da boyle gordum, ben de boyle istiyorum dememeli insan. Elindekiyle yetinmeli :27:

Son düzenleme:
Back
X