Kaçan kovalanır hakkında

Aslinda olaya nasil baktiginizla alakali bir durum. Cok ilgi ve sefkat veren biri, sevgilisinin hayatini bir anda kabusa cevrebilir. Nasil mi?

Ona alistirdiginiz ilgi ve sefkat azalirsa sizce reaksiyonu nasil olur?
Devamli yogun bir ilgiye alismis bir insan bunu kaybettiginde, tekrar ayni ilgiyi kazanmaliyim diye bir adim atacaktir. Acaba ters bir hareket mi yaptim? diye dusunur, ama onun size olan ilgisizligini farketmez, cunku belli bi sure sonra normali buymus gibi algilar. Kisiden kisiyede degisir bu, ben cok yilisik sevgili de sevmem mesela. Romantik biri degilimdir, sevdigini belli ettirmesi benim icin yeterli. Oyle yapmacik sozler yada hediyelerle sevgi gosterilmez. Oysaki size yeterince hissettiriyorsa sevdigini.. bu yeterlidir.

Ha nerde kalmistik, ondan bir adim atmasini istiyorsaniz, ilgiyi azalticaksiniz. Erkekler cocuk gibidir, hemen cocuk psikolojisine giriceklerdir, ya hircinlasirlar, yada size yanasirlar iyiden iyiye.. hepsi bu. Cok sey beklemeyin, bi sure sonra eski halini alicaktir. Erkekler boyledir genelde, cok duygusallik ve romantizm aramayin. Bence fazla duygusal bir erkek hic cekilmez, ben sirf bu yuzden sevgilimden ayrilmistim. Benden daha duygusal biri bana garip geliyor. Roller degismemeli bence.

Kacan kovalanir bu kesinlikle dogru, ama uzun sureli iliskilerde de bu artik gereksiz bir tripten oteye gitmez bence. Ben baskasin da boyle gordum, ben de boyle istiyorum dememeli insan. Elindekiyle yetinmeli :27:

:46::46::46::46::46:

Back