E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
eşşekten düşmüşe döndü
1-2 ay sonra bi baktım serenatlar yapan bi adam olmuş :umursamaz:
geçmiş ola
aha işte, rest cekmıs ama blöfünü gormemıs adam, zaten blöf de degılmıs
ozaman kaçmıs kovalanmıs kaydirigubbakcemile
yok yok blöf değildi, blöf yapcak hal bırakmamıştı bende, doğrudan "goodbye"ı çektim kaydirigubbakcemile3
çok güzel bi hayat tecrübesi olarak kaldı
ama şuda bi gerçek, bu her erkek için geçerli olan bişe değil... yani kimilerinin kaç kovalan taktiğiyle uzaktan yakından ilgisi olmuo, adam gibi adamlar adam gibi sevmesinide ilgilenmesinide bilio gamyoncuiremsu
ama işte kaçıp kovalanmayı onceden yapsaydın hayat tecrubesınden öte sevgılın olabılırdı belkı, ama demek uygun bırı degılmıs ya da sen co kıstememıssın vazgecmıssın en sonunda, adam dedıgın sıkı sıkı sarılır ama sımaranlar ıcın kacmak lazım sanırım.
ya kovalamazsa işte? ne yapmak lazım kı arada tatlılık yapmak mı gerekıyor acabaa
Kaçan Kovalanır mı Evet bana göre ama
Fazla naz aşıkta usandırırOrta karar en iyisi
Cnm,bence de hersey dozunda olacak yoksa gercekten fazla naz asik usandiriyor...-tatlicadiarzu-
herseyin yeri ve zamanı vardır bence..
ben öyle kaciyim kovalasın vur kaç yapıyım sürünsun fln yapabilen biri degilimdir..ayrıldıysak gerekirse kopek gibi yalvarırım içimden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranırım..pek taktik bilmem,bu yüzden bı ara beni resmen parmağında oynatmıştı..bir gün kavga ettik ve ayrıldık,tak etmişti artık bana da bitmişti benim için o yüzden hiç aramadım sormadım gezdim tozdum 3 gün snr o msj atmaya aramaya başladı..baya bı ugrasti affetmem için..ister istemez kaçan kovalanir taktığını uyguladım :) farkında olmadan yani:) e ise yaradı :)) barıştık ve o tamamen olumlu yonde değişti hersey daha güzel oldu :))
bu teknik her erkek için geçerli olmuyo malesef, ben duygularımı açık açık söylemeyi yeğliyordum fakat baktımki taktik uygulamak şart !! bir erkekle kesinlikle ilgilenmeyeceksin :1closedeyes:
kesinlkle kaçan kovalanır.bir kadın bir erkeğe 'beni her an kaybedebilirsin' duygusunu yasatmalı.bir erkeğe ona olan bağlılığını çok fazla belli edince bence gizemi kalmıyo kadının erkekler gözünde.erkekler bu yüzden iiyilikten çok fazla anlamıyorlar.Bence kadınlar da biraz erkekler gibi davranmalı.ilişki biterse yıkılmayacağımızı bilmeliler.ve de bir ilişki biterse tabi ki sevginizin arkasında durun ama sürünmeyin.emin olun onlara bu çok daha koyuyo çünkü erkek egosu böyle bişi kaçan kovalanır mantığı :) 2 kere yaşadım ve gördüm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?