• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

Ayyy akrep burcu mu? Şeytan tüyümü vardır nedir anlamadım. Nasıl bi çekimleri varsa! Kendilerine alıştırıyolar sonra iptal.. Tutamıyorum da kendimi artık

anlatsana biraz akrepleri ?
bendede var bir tane yeni
Eger yeniyse kul olur köle olur aman Allahım bi sen varsındır yer yüzünde kadın yapılması filan.
Sonra sen bunlara bi inanrsn leydiyim zannedersin snra bi bakarsın adam yok:KK57:
Yeni ilahesinin peşinde:KK53:

Kızlar Merhaba;
Yıllar olmuş bu konudaki bilgiler hala taze ve olacak gibi :)
İyi ki karşılaştık!
Bir sorunum var. Durumum şu;
Tanıştığım kişi önceleri benden çok etkilendi. Sonrasında ise açık açık şunu dedi "Sevgili olmayız, içimde öyle bir aşk oluşmadı ama seni özlüyorum ve konuşmak istiyorum"
Bir süre bu şekilde görüştüm. Kendi içimde yaşadım.
Bur gün bu durum gücüme gitmeye başladı.
Görüştüğümüz gün elele tutusurduk hatta öpüşürdük (fazlası da oldu) ama ertesi gün soğuk.
Yapamam dediği zaman dedim git o zaman ya da gidiyorum. Hayır hoşlanıyorum ama sevgili olamam.
Evli vs değil.
Sorum şu kaçan kovalanır yapıyorum ys da öyle sanıyorum, peki bu kadar özleyen ama sevgili olmayan kişi bu saatten sonra ne yapar?

Dışarı çıktığımda kıskanır resmen trip atardı. Ne hakla yapıyorsun bunu dedim bir gün . O kadar üzülüyordu ki haklısın ne hakla derdi. Ben sana karşı bir sey hissetmesem bu kadar gorusmem ya da birlikte olmam kendine gel benden ne istiyorsun dedim. Seni kıskanıyorum çok özlüyorum ama ama ama... işte kızlar böyle.
2 yıldır yazdığınız şeyleri 3 gündür yapıyorum. Whatsapp instagram vs sesim çıkmıyor.
*bir gün de kendi dedi. Tamam seni aramayacagim bu böyle olmayacak top bende. Kimse uzulmesin dedi. Tamam dedim akşam bu sefer aglayarak aradi. Aglama bahanesi ailevi durumlardi.
O bütün kizlarla olmak kafasında her erkek kadar belki de biraz biraz. Ama dedim ya bu kişiye ne yapmali.

Aynı durumdaym canm kelin ilacı olsa :KK51:
Her kelimesi aynı bizde de ben tüm irtibatımi kestim engelledim.
Ya varsın ya yok dedim yıpranıyorum böyle:110:

Aynı durumdaym canm kelin ilacı olsa :KK51:
Her kelimesi aynı bizde de ben tüm irtibatımi kestim engelledim.
Ya varsın ya yok dedim yıpranıyorum böyle:110:

Bize bir önerisi ya da fal tadında bir yorum lazım o zaman :( ya bu tip şimdi arar mı ne yapar....

Git gellernden de bıktım ben gerçekten aramasn bni artık.
Evet çok seviyorum fotoğraflarina dokunuyorum hatta ama Vazgeçtim ben ondan :(

Git gellernden de bıktım ben gerçekten aramasn bni artık.
Evet çok seviyorum fotoğraflarina dokunuyorum hatta ama Vazgeçtim ben ondan :KK43:

Şimdi benim derdim, tamam sevgililik olunca kaçan kovalanır tutar da bu durumda tutar mı ? Neticede posta koyan o oldu ben de sessizce uzaklaştım.

Canım muhtemelen hayatında biri vardır ne yardan geçiyor ne serden?
Benimki içinde geçerli bu. Bende kenarda bekleyecek hatun değilim o yüzden çekerim restimi geberirim acımdan :(

Hayatinda
Canım muhtemelen hayatında biri vardır ne yardan geçiyor ne serden?
Benimki içinde geçerli bu. Bende kenarda bekleyecek hatun değilim o yüzden çekerim restimi geberirim acımdan :KK43:
Hayatında kimse yok buna eminim, sevgililik beklediğimi çok belli ettim. Yahu arkadaşız diye diye ne o öyle eleele tutuşup öpüşmeler nereye kadar yani. Bu tavrımda haklıyım. Kullanılmak desem değil. Açık ilişki kadını değilim ama özledim yahu! Ben bu tarz adamların psikolojisini merak ediyorum. Ben "ben yokum" dedim sustum o da "seni hala özlüyorum ve konuşmak istiyorum " dedi. Daha da cevap yazmadım. 3 gün oldu. Arasın istiyorum ama boşuna mı bekliyorum...

Back
X