- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger yeniyse kul olur köle olur aman Allahım bi sen varsındır yer yüzünde kadın yapılması filan.anlatsana biraz akrepleri ?
bendede var bir tane yeni
Aynı durumdaym canm kelin ilacı olsa
Her kelimesi aynı bizde de ben tüm irtibatımi kestim engelledim.
Ya varsın ya yok dedim yıpranıyorum böyle![]()
Hoşlanıyorum ama sevgililik derecesine gelemedim dedi yani?Git gellernden de bıktım ben gerçekten aramasn bni artık.
Evet çok seviyorum fotoğraflarina dokunuyorum hatta ama Vazgeçtim ben ondan![]()
Git gellernden de bıktım ben gerçekten aramasn bni artık.
Evet çok seviyorum fotoğraflarina dokunuyorum hatta ama Vazgeçtim ben ondan![]()
Hayatında kimse yok buna eminim, sevgililik beklediğimi çok belli ettim. Yahu arkadaşız diye diye ne o öyle eleele tutuşup öpüşmeler nereye kadar yani. Bu tavrımda haklıyım. Kullanılmak desem değil. Açık ilişki kadını değilim ama özledim yahu! Ben bu tarz adamların psikolojisini merak ediyorum. Ben "ben yokum" dedim sustum o da "seni hala özlüyorum ve konuşmak istiyorum " dedi. Daha da cevap yazmadım. 3 gün oldu. Arasın istiyorum ama boşuna mı bekliyorum...Canım muhtemelen hayatında biri vardır ne yardan geçiyor ne serden?
Benimki içinde geçerli bu. Bende kenarda bekleyecek hatun değilim o yüzden çekerim restimi geberirim acımdan![]()