• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçan kovalanır :)

geri donecek miyim diye mi denedi acaba :O su erkekleri anlayanlara sasiyorum ya.

seni elinde tutmaya çalışıo olabilir tuhaf ya :S
2 seçenek var ya seni hiç sevmiyor, çünkü sevse bunu demez.gelir senle birlikte olur.
diğer seçenek ise seviyor ama senin sevginden emin, sen onun peşinden koştuğun için rahat rahat bunu diyebiliyor acı çektirmeye çalışıyor.

Kaçan kovalanır olayını yapmak beceri ister. Öyle tamamen sırtını dönüp hiç yüz vermemek değildir bu olay. Öyle yaparsan 1. de tamam der 2. de de tamam der peşinden gelir ama 3. de tak eder çeker gider :)) Bu yüzden karşındaki kişinin karşısında ezilmiceksin. Onun üzerine düşüyo gibi yapıp kendine çekeceksin ve ipleri ele alacaksın. Her dediğine evet demeyeceksin ama hayır demesinide farklı yollarla bileceksin. Kesinlikle altta kalmayacak ezilmeyeceksin. Ama o bişey derken susucaksn umursamaz gibi bi susuş olucak bu ama, haddini aşmasını bekleyeceksin alttan alırken bakıcaksın ki o fazla abartmış olacak sen sustuğun için ve bu sefer sen yine ipleri kendi tarafına cekeceksn ve böylelikle haksızken haklı olcaksın :1: Pişmanlığını üzüldüğünü belli edeceksn ama yalvarma boyutuna gelmiceksn. Herşeyin bi sınırı olucak sende. O sınırı aşmayıp asaletini koruyacaksın.. Ve böyle böyle bi bakmışsın erkek peşinden koşuyor sen ise dümdüz önüne bakarak yürüyosun ama arkanda onun göremediği gözlerinde olacak :)))

Vah erkakcazların haline :)

Sevginin, ilginin dili en iyisi bence. Hangi dili konuşursan, o dilden cevap alırsın.
Sevginin, ilginin dilini konuş ki bu dilden anlayandan, bu dili konuşandan ses alasın.

aslında doğru söylüyorsun.
kaçarak, erkeklerin egosuna hitap ediyoruz, o yüzden peşimizden koşuyorlar
diğer türlü kalplerine hitap etmiş oluyoruz sevgi gösterince :)
ama kim ne derse desin kıymete binmek lazım arada kaçarak.

seni elinde tutmaya çalışıo olabilir tuhaf ya :S
2 seçenek var ya seni hiç sevmiyor, çünkü sevse bunu demez.gelir senle birlikte olur.
diğer seçenek ise seviyor ama senin sevginden emin, sen onun peşinden koştuğun için rahat rahat bunu diyebiliyor acı çektirmeye çalışıyor.

bende senin gibi dusunuyorum ama bu sefer ben pesinden kosunca da istemiyorum diyo:26: sikistirma beni diyo, elinde tutmak istiyo sanirim baskasina gitmeyeyim diye kiskanirmis beyefendi tek sorun bu bence ne sevgi ne baska bisey baskasiyla mutlu olmiyim diye. o zmn yol veriyorum bende tesekkur ederim Juliet simdi senle konustukca ben kendi kafamda netlestirdim biseyleri iyi oldu bundan sonra arkadas olalim dese bile yuz vermiycem.:51:

bende senin gibi dusunuyorum ama bu sefer ben pesinden kosunca da istemiyorum diyo:26: sikistirma beni diyo, elinde tutmak istiyo sanirim baskasina gitmeyeyim diye kiskanirmis beyefendi tek sorun bu bence ne sevgi ne baska bisey baskasiyla mutlu olmiyim diye. o zmn yol veriyorum bende tesekkur ederim Juliet simdi senle konustukca ben kendi kafamda netlestirdim biseyleri iyi oldu bundan sonra arkadas olalim dese bile yuz vermiycem.:51:

bişey değil canım bence de yüz verme eğer dayanabiliyorsan, bunu mutlaka yap ona.

Ya kizlar bunu bende yapamiyorummmmm dumduz bi kizim ben ya hele beni bi terketmeye kalksin aglar aglar telefon acarim. Nasi yapiyosunuz bunu ya? mesela su an benim eski sevgilim beni ozledigini falan soylemeye baslaid iste facebooktan fotograflarimizi atmalar fln e tabi bende seviyorum ama neymis beyefendi guvende olmami istiyorumus sadece arkadas olcakmisiz ama kimseyle cikmamaliymisim uslu kiz olmaliymisim cok ustune gittim bole arkadaslik mi olur seviyosan birakma diye simdi kendisi kaciyo yine:50: attigim mesajlara cevap vermiyo napicam ben nasi kacicam....

en sinir olduğum :20: hem kendisinin olmana izin vermiyo hem başka birinin :47: emin ol başka biri hayatına girceğinde bi anda bi yerlerden çıkıp parlıycaktır :47:

Biz 1,5 haftadır küsüz ve görüşmüyoruz, üzülüyorum tabi ki bu duruma ve netleşsin istiyorum ama onu kovalamak da istemiyorum çünkü ona resti çeken bendim. Ne yapmalıyım, çok üzülüyorum?

sevdiğini yukarıya atacaksın tutacaksın
atacaksın tutacaksın
arada bir tutmayacaksın düşsün ki
tuttuğunun kıymetini bilsin diye bir söz vardı :)

yaa benimde böyle bir derdim var biz tam bir buçuk senedir birlikteyiz hep ben ayrılıp bişey bulup geri dayanamayıp ben dönüyorum yalvarıyorum. bana hep seni seviyorum ama gururumu yere atamam diyip ilişkimizin gizli kalmasını istiyo hep. bazen peşimde koşuyo gibi oluyo bende tam o havaya girmişken pat bırakıyo beni ben arayıp sormasam hiç takmıyo. bana hep yalanlar söylüyo nedenini sorduğumda mecbur bırakıyosun çok sıkıyosun sıkılıyorum diyo ama onu çok kıskanıyorum napmalıyım ://

yaa benimde böyle bir derdim var biz tam bir buçuk senedir birlikteyiz hep ben ayrılıp bişey bulup geri dayanamayıp ben dönüyorum yalvarıyorum. bana hep seni seviyorum ama gururumu yere atamam diyip ilişkimizin gizli kalmasını istiyo hep. bazen peşimde koşuyo gibi oluyo bende tam o havaya girmişken pat bırakıyo beni ben arayıp sormasam hiç takmıyo. bana hep yalanlar söylüyo nedenini sorduğumda mecbur bırakıyosun çok sıkıyosun sıkılıyorum diyo ama onu çok kıskanıyorum napmalıyım ://

E bu taktigi uygula ve HİİÇÇ üstüne gitme,sorgulama.

o zamanda iyice salıyo ben yokmuşum gibi davranıyo ne tür biri anlamıyorum ki ...

hepsi ayni tür dengesız ya tatlım.ne yapsan yaranamazsın.ama cok üstüne gitmezsen,soru sormazsan sıkmazsan daha iyi olur .Senin icinde cok iyi olur hem kendini cok fazla yıpratmazsın.

hepsi ayni tür dengesız ya tatlım.ne yapsan yaranamazsın.ama cok üstüne gitmezsen,soru sormazsan sıkmazsan daha iyi olur .Senin icinde cok iyi olur hem kendini cok fazla yıpratmazsın.

aynen canım ya bu bi sene içerisinde resmen harap oldum acaba napıyor yine arkamdan ne karıştırıyor diye düşünmekten. sorunca veya bi kız arkadaşımlayım dediğinde çok kızıyorum. sonrada beni sıkıyosun diyo. ama erkeklere güvenilmezki onun arkadasım yada kardesim gibi dediğinin altından hep bişeyler çıkıyo malesef ://

aynen canım ya bu bi sene içerisinde resmen harap oldum acaba napıyor yine arkamdan ne karıştırıyor diye düşünmekten. sorunca veya bi kız arkadaşımlayım dediğinde çok kızıyorum. sonrada beni sıkıyosun diyo. ama erkeklere güvenilmezki onun arkadasım yada kardesim gibi dediğinin altından hep bişeyler çıkıyo malesef ://

Canım ya senı cok ıyi anlıyorum gercekten.
Eger beni dinlersen sana şunu dıyeyim;
hic kendini üzme hic bisey yüzünden!.Senden degerli degil o.Bir senem harap oldu diyorsun hic hakkı yok buna.O napıyorsa sende öyle davran,sen de gez eglen.
Benim beş senem gitti o kuskularla,korkularla bir gün mutlu olduysam bes gün agladım.Sonucunda ne kazandm ki?Hic!...
Cok sevdim cok sey yaptm onun ugruna ama yine ben üzüldüm.Yani izin verme!..İzin verme üzmesin daha fazla seni.O seni üzüyo ya sende üz oda seni kıskansın deli gibi.

Canım ya senı cok ıyi anlıyorum gercekten.
Eger beni dinlersen sana şunu dıyeyim;
hic kendini üzme hic bisey yüzünden!.Senden degerli degil o.Bir senem harap oldu diyorsun hic hakkı yok buna.O napıyorsa sende öyle davran,sen de gez eglen.
Benim beş senem gitti o kuskularla,korkularla bir gün mutlu olduysam bes gün agladım.Sonucunda ne kazandm ki?Hic!...
Cok sevdim cok sey yaptm onun ugruna ama yine ben üzüldüm.Yani izin verme!..İzin verme üzmesin daha fazla seni.O seni üzüyo ya sende üz oda seni kıskansın deli gibi.

biliyorum. öyle yapmak istiyorum. ama napıp edip hep beni suçlu gösterip haksız çıkarıyo. ben öyle yaptığımdaysa be yaparım sen yapamazsın laflarına başlıyo. yaptığımda da o daha beterini gözümün içine sokarak yapıyo beni cezalandırmak istiyo ://

Back
X