• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçan mı kovalayan mı ?

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
beni 5 yıldır ( fazla da olabilir )seven daha doğrusu sevdiğini söyleyen bana değer veren biri var..
ona gram ilgim yok... gram hoşlanmıyorum ondan..
tanıma fırsatı ver bir cay içimlik oturalım bir yerde dedi
onu dahi kabul etmedim
onun bu sevgisine bunca zamandır karşılık vermedim diye onun ah ı tutar mı bana ?

bazen diyorum ki saçma sapan davranışları olan birinin sacma davranışlarından anlam çıkaracağım diye, ona ulaşacağım diye seviyor mu sevmiyor mu diye kendimi yiyeceğime kabul et gitsin hazırı var diyorum seviyor diyorum... diyecekken
mantığım 'dur' diyor

ve hayattan anlıyorum ki kaçan kovalanıyor...
belki onu kabul etseydim biraz yüz verseydim
bu derece bağlanmazdı

ah hayat ne değişik...
cok değişik

bilmiyorum benim karşıma da 'karşılıklı' sevgi duyduğum biri çıkar mı
hiç ümidim yok...
kovalıyorum galiba birilerini
çaresizce fakat çıkar yok

hiç sevmediğiniz hiç ilgi duymadığınız birine sans verdiniz mi ? sonuç ne oldu ?
sans vereceğimden değil merak ettim de:26:

Ben bu uzun süreli peşinden koşmuş çok sevmiş muhabbetlerine inanmıyorum arkadaşım, hoşuna gitmiştir ya da hırs yapmıştır en fazla. O yüzden sen de boşver takılma ona. Karşılıksız sevgi olmaz bence aile dışında. Ha soruna gelecek olursak evet ben şans verdim böyle bazen, hiçbirinde de olmadı, son ilişkim de bu şekilde başladı ama tüm hızıyla devam ediyor çok şükür, kısmet yani.

ilgi duymadığın birine neden şans veresinki.benide böyle rahatsız eden birisi vardı.iğreniyordum ondan.dediğin gibi kaçtıkça kovaladı.yıllarca hemde..sonra ben biriyle tanıştım,nişanlandım pes etti.şimdi aşık olduğum adamla evliyim :16:

ilk görüşte içinde bir kıpırtı olmazsa sonradan inan olmaz.ben eşimle ilk tanıştığımda :52: böyle oldum halada :52: yim

emin ol sonu hüsran çünkü sevmediğin birinin en ufak bi hatasını görünce hayattan soğuyorsun. ahını falanda almazsın o sana takmış heralde. önemli olan karşılıklı sevmek. sen sevmessen hiç bişeyine katlanamazsın. elbet sevebileceğin birileri çıkar karşına karamsar olma sakın.

Ben bu uzun süreli peşinden koşmuş çok sevmiş muhabbetlerine inanmıyorum arkadaşım, hoşuna gitmiştir ya da hırs yapmıştır en fazla. O yüzden sen de boşver takılma ona. Karşılıksız sevgi olmaz bence aile dışında. Ha soruna gelecek olursak evet ben şans verdim böyle bazen, hiçbirinde de olmadı, son ilişkim de bu şekilde başladı ama tüm hızıyla devam ediyor çok şükür, kısmet yani.

kimse hint kuması değil ben de değilim.. aynen bana da hırs yapmış gibime geliyor

ilgi duymadığın birine neden şans veresinki.benide böyle rahatsız eden birisi vardı.iğreniyordum ondan.dediğin gibi kaçtıkça kovaladı.yıllarca hemde..sonra ben biriyle tanıştım,nişanlandım pes etti.şimdi aşık olduğum adamla evliyim :16:

ilk görüşte içinde bir kıpırtı olmazsa sonradan inan olmaz.ben eşimle ilk tanıştığımda :52: böyle oldum halada :52: yim

inşallah benim de karşıma görünce böyle :52: olduğum biri çıkar.. o da beni görünce :52: böyle olur.. ve sonu güzel olur :52:

emin ol sonu hüsran çünkü sevmediğin birinin en ufak bi hatasını görünce hayattan soğuyorsun. ahını falanda almazsın o sana takmış heralde. önemli olan karşılıklı sevmek. sen sevmessen hiç bişeyine katlanamazsın. elbet sevebileceğin birileri çıkar karşına karamsar olma sakın.

evet ben de bunun için hiç sans vermedim.. çünkü sans vermediğimde bile gözüne batabiliyor ınsanın

beni 5 yıldır ( fazla da olabilir )seven daha doğrusu sevdiğini söyleyen bana değer veren biri var..
onu dahi kabul etmedim
onun bu sevgisine bunca zamandır karşılık vermedim diye onun ah ı tutar mı bana ?

bazen diyorum ki saçma sapan davranışları olan birinin sacma davranışlarından anlam çıkaracağım diye, ona ulaşacağım diye seviyor mu sevmiyor mu diye kendimi yiyeceğime kabul et gitsin hazırı var diyorum seviyor diyorum... diyecekken
mantığım 'dur' diyor

bu derece bağlanmazdı

ah hayat ne değişik...
cok değişik

hiç ümidim yok...

hiç sevmediğiniz hiç ilgi duymadığınız birine sans verdiniz mi ? sonuç ne oldu ?

Bu çok seviyor, peşimden yıllardır koşuyor durumları çok gerçekçi gelmiyor bana. Bazı insanlar takıntılı. Ya size kafayı takmıştır ya da hayatına başka kimse giremediği için sizin peşinizde dolanıyordur. Başka biriyle ilişki ihtimali olduğu anda gözünü kırpmadan gider. Ya da siz ilişkiye başlarsınız sonra buraya " yıllarca peşimden koştu şimdi çok değişti, çok ilgisiz" temalı bir konu açarsınız. Çünkü sizi elde ettikten sonra takıntısı bitecek.

inşallah benim de karşıma görünce böyle :52: olduğum biri çıkar.. o da beni görünce :52: böyle olur.. ve sonu güzel olur :52:

inşallah canım :1: sen sakın ilgi duymadığın birine evet deme.sonra yanından kaçmak için fırsat ararsın.oysaki sevdiğinin yanında zaman dursun istersin :16: o tip insanlar takıntılı oluyor.bence bana yapışanda aşık değildi.hırs inat sadece çünkü her seferinde sen bana nasıl hayır dersin diyordu.çok korkarım ben öylelerinden.ya benimsin ya toprağın der alimallah.uzak dur hiç bir şekilde cevap bile verme.hayır bile deme.benim eşim der bir erkek hayır cevabı alırsa dahada umutlanır diye.

Bu çok seviyor, peşimden yıllardır koşuyor durumları çok gerçekçi gelmiyor bana. Bazı insanlar takıntılı. Ya size kafayı takmıştır ya da hayatına başka kimse giremediği için sizin peşinizde dolanıyordur. Başka biriyle ilişki ihtimali olduğu anda gözünü kırpmadan gider. Ya da siz ilişkiye başlarsınız sonra buraya " yıllarca peşimden koştu şimdi çok değişti, çok ilgisiz" temalı bir konu açarsınız. Çünkü sizi elde ettikten sonra takıntısı bitecek.

bana da öyle geliyor kaçan kovalar misali.. benim kasıtlı kaçtığım da yok da o takıntı yapmış kendine
bana zarar vermesin de önemi yok..

bana da öyle geliyor kaçan kovalar misali.. benim kasıtlı kaçtığım da yok da o takıntı yapmış kendine
bana zarar vermesin de önemi yok..

Çok yamuk bir adam değilse sert davrandığın zaman kaçar gider muhtemelen. Ben biraz agresifim bu konularda. Hiç tahammülüm yok. Başıma bikaç kez geldi. Anasından doğduğuna pişman edince topukladı hepsi. İlgi hoşuna gittiği için yumuşak davranıyor olabilirsin.

inşallah canım :1: sen sakın ilgi duymadığın birine evet deme.sonra yanından kaçmak için fırsat ararsın.oysaki sevdiğinin yanında zaman dursun istersin :16: o tip insanlar takıntılı oluyor.bence bana yapışanda aşık değildi.hırs inat sadece çünkü her seferinde sen bana nasıl hayır dersin diyordu.çok korkarım ben öylelerinden.ya benimsin ya toprağın der alimallah.uzak dur hiç bir şekilde cevap bile verme.hayır bile deme.benim eşim der bir erkek hayır cevabı alırsa dahada umutlanır diye.

evet bir süre sonra iş inada biniyor hayır cevabını aldıkça daha da hırslanıyorlar bir evet denilse zaten sönecek bitecek..
hırslandıkları kısıye zarar vermesinler uzak olsunlar da

ben de sevmediğim bir insana ilk kez şans verdim, çünkü senin gibi ne zamandır kimseyi almıyordum hayatıma bari bunu kabul edeyim deneyeyim dedim.ama olmuyo, onunlayken mutlu olamıyosun, elinde olmadan soğuk davranıyosun ve sonunda o da anlıyo bunu, ikiniz de üzülürsünüz yani.bir gün bizim de seveceğimiz biri çıkar inşallah:)

Çok yamuk bir adam değilse sert davrandığın zaman kaçar gider muhtemelen. Ben biraz agresifim bu konularda. Hiç tahammülüm yok. Başıma bikaç kez geldi. Anasından doğduğuna pişman edince topukladı hepsi. İlgi hoşuna gittiği için yumuşak davranıyor olabilirsin.

davranma durumu uzun zamandır yok görüşmüyoruz çünkü hiçbir şekilde sadece haberi geliyor

ben de sevmediğim bir insana ilk kez şans verdim, çünkü senin gibi ne zamandır kimseyi almıyordum hayatıma bari bunu kabul edeyim deneyeyim dedim.ama olmuyo, onunlayken mutlu olamıyosun, elinde olmadan soğuk davranıyosun ve sonunda o da anlıyo bunu, ikiniz de üzülürsünüz yani.bir gün bizim de seveceğimiz biri çıkar inşallah:)

aynen her hareketi batar.. insan sevdiğinde de kör oluyor ne yazık ki ortası yok galiba
inşallah çıkar öyle biri :)

evet bir süre sonra iş inada biniyor hayır cevabını aldıkça daha da hırslanıyorlar bir evet denilse zaten sönecek bitecek..
hırslandıkları kısıye zarar vermesinler uzak olsunlar da

canım zaten bi şans verirsen sonra için ısınmayacak ayrılmak isteyeceksin.eğer psikopat biriyse al başına belayı.yapışıp duracak.küçükken bi sanatçıya hayranlık duyarız yaş ilerledikçe hayranlık biter ya aynı onun gibi bişey şimdi sana hissettiği.ulaşamayınca tatlı geliyor.oda unutur gider ahı falanda tutmaz.ohh ya her teklif edenin ahı tutcak olsaydı vay halimize.

aşk ummadığın zamanda kapını çalıveriyor.bekle bakalım kapıyı kim çalacak

canım zaten bi şans verirsen sonra için ısınmayacak ayrılmak isteyeceksin.eğer psikopat biriyse al başına belayı.yapışıp duracak.küçükken bi sanatçıya hayranlık duyarız yaş ilerledikçe hayranlık biter ya aynı onun gibi bişey şimdi sana hissettiği.ulaşamayınca tatlı geliyor.oda unutur gider ahı falanda tutmaz.ohh ya her teklif edenin ahı tutcak olsaydı vay halimize.

aşk ummadığın zamanda kapını çalıveriyor.bekle bakalım kapıyı kim çalacak

merakla bekliyorum o günü :52:

Sevmedigim birine sans verdim ben de , 2 senedir israrciydi karsimda agladigi mi kalmadi neler neler oldu ve baya da cevremden baski oldu nolacak dene diye sonuc topu topu 20 gunluk iliski ..her yaptigi her dedigi batiyor.simdi mesela sen onu tersliyosun bisey demiyor ama sevgilin oldugunda sana ben senin sevgilinim dicek hakli olarak bu daha da baticak ..
Yada seni kaybetmemek icin surekli tamam dicek e yani bu da kotu sıkıliyosun kavga cikartmak icin yer ariyosun ozetle bence hic sans verme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu dahi kabul etmedim

mantığım 'dur' diyor

bu derece bağlanmazdı

ah hayat ne değişik...
cok değişik

hiç ümidim yok...

Ben üniv.deyken üniv.'nin ilk sınıfından beri ayıla bayıla peşimde olan biri vardı. Son sene mezun olmanın verdiği psikolojiyle kabul ettim. Çok vicdanlı çok merhametli bi insanım normalde ama ona karşı sürekli ızdırap oldum 1 sene boyunca! Kedinin fareyle oynadığı gibi oynadım! Ne desem yaptı. Harika bi insandı. Sürekli bana sürprizler yapardı, gönlümü almaya çalışırdı. Kalbimi kazanmak için elinden geleni yaptı. Kazandı da... Ya da ben öyle zannetmişim... Çok sevdim sanmıştım. Memleketlerimizin arası 20 saat mesafede. Öyle alışmıştım ki ona mezun olurken ağlamaktan bayılıyordum neredeyse! Salak gibi mezuniyet törenimi deli gibi ağlayarak geçirmiştim! Neyse biz mezun olduk, o 20 saat yolu tepip 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma. Ben 4 ay sonra işe girdim. İyi de bi işti. Elim biraz para görünce başka şeylere odaklanmaya başladım. O da çok azimli biri değil. Mesela ben arabamı kendi maaşımla aldım, ona babası hediye etti. Ben bu iş için deli gibi koşturdum ama o hep yan gelip yattı, iş ayağına gelsin diye bekledi... Zaten mesafe var, ayrıldık sonra. Bi kaç ay sonra ani bi kararla önce ben nişanlandım, sonra o nişanlanmış :) Evleneceğin insan oldu mu zaten Allah öyle bi sevgi veriyo ki insanın içine resmen kaderine doğru itildiğini fark ediyosun! :) Öyle zoraki olacak işler değil yani :)

onu dahi kabul etmedim

mantığım 'dur' diyor

bu derece bağlanmazdı

ah hayat ne değişik...
cok değişik

hiç ümidim yok...

öncelikle sorunun cevabı evet
karşılıksız aşklar aşkı büyütür
kaçan taraf artık sadece aşık olunan kişi değil
aynı zamanda amaç edinilen ve hırs yapılan kişidir
:34:
ve geneldede ulaşılamazsa adı kara sevda
ulaşılır ise de sevdiğimi sanmışım olur
:50::50::50::50:
en güzeli karşılıklı aşk tır
sen de isteyeceksin o da

sırf seni seviyor diye