• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak Evlendim ..

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Eşimi sevdim 3 ayda evlendik istemeye geldiler ailem vermedi yaşı büyük ve ceza evinden çıkyıtığı için halbu ki haksız yere girmişti bi suçu günahı yoktu :( bizde kaçmaya karar verdik .. Ben sın gece vazgeçtim ama O'nsuz uapamadım :( bi şekilde barışıp kaçtık ve evlendik tabiki ailemle küsüz konuşmadılar 2 sene olmasına rağmen babam hala konuşmuyor yolda gördüğü zaman yolunu değiştiriyor filan .. Kaçtığım için çok pişmanım çok zor günler geçirdik ama eşim hep yanımda oldu hep destek oldu bana .. Babam bekarken hiç ilgisini göstermezdi bir kardeşim daha var hala da aynıymış.. Olur ya belki benden sonra düzelmiştir diye düşünmüştüm .. Bizde resmen sevgiye açız.. Şimdi bi bebişimiz var 45 günlük.. Babamla barışmak istiyorum artık .. Sizce ne yapabilirim bemimle kesinlikle konuşmuyor.. Mektup mu yazsam acaba ? Msj mı atsam? Şimdi konuşmayada utanıyorum konuşamam da heralde telefonda filan.. Sizce ne yapmalıyım akıl verir misiniz ??

Anneniz hayatta mı ..
İlk olarak iletişimi anneniz ile sağlamayı deneyin..
Anne böyle böyle, bakın tüm sıkıntılar geldi geçti.. Bir evlat sahibi oldum vs diyin..
Sizi çok özledim tarzında söylemlerde bulunun..

Annenizde babanızla konuşsa, bir iki gün barışma konusunda baskı kursa ve sizde ona göre hareket etseniz daha iyi olur bence..
Neden girmişti , girdiğinden dolayı mı aileniz bu evliliğe karşı çıktı.. ?

Anneniz hayatta mı ..
İlk olarak iletişimi anneniz ile sağlamayı deneyin..
Anne böyle böyle, bakın tüm sıkıntılar geldi geçti.. Bir evlat sahibi oldum vs diyin..
Sizi çok özledim tarzında söylemlerde bulunun..

Annenizde babanızla konuşsa, bir iki gün barışma konusunda baskı kursa ve sizde ona göre hareket etseniz daha iyi olur bence..
Neden girmişti , girdiğinden dolayı mı aileniz bu evliliğe karşı çıktı.. ?

Evet annem hayatta kaçtıktan 1 aynsonra bayramdı el öpmeye gittik annem konuşuyor hatta bu gece orda kalıyorum :) annem kardeşimle herşey normal amcalarım yengelerim herkes düzeldi zamanla 2 sene oldu çünkü..
Babam müthiş derecede inatçı .. Birde beni kardeşimden daha çok severdi hala öle mi bilmiyorum şimdi nefret ediyor galiba :(
Hem yaştan aramızda 10 yaş var ama kendisi hiç göstermiyor ben de 20 oldum şubatta..
Kendisi de söyler hep cahillikten oldu diye gasp .. Ama gerçekten cahillikten , onun hiç bi alakası yokmuş ..

Evet annem hayatta kaçtıktan 1 aynsonra bayramdı el öpmeye gittik annem konuşuyor hatta bu gece orda kalıyorum :) annem kardeşimle herşey normal amcalarım yengelerim herkes düzeldi zamanla 2 sene oldu çünkü..
Babam müthiş derecede inatçı .. Birde beni kardeşimden daha çok severdi hala öle mi bilmiyorum şimdi nefret ediyor galiba :(
Hem yaştan aramızda 10 yaş var ama kendisi hiç göstermiyor ben de 20 oldum şubatta..
Kendisi de söyler hep cahillikten oldu diye gasp .. Ama gerçekten cahillikten , onun hiç bi alakası yokmuş ..

Araya büyükler girsin..
Amcan duruma el atsa bence orta yol bulunur..

İnan herşeyi denediler büyük amcam artık yeter barış kıza yazık filan kızmış ben sonradan duydum babannem var o da öyle ama nuh diyo peygamber demiyo babam ..

neden buyukler cok inatci oluyor anlamiyorum bizimde ben kucukken hatirliyorum bir komsu kizi kacmis evlenmis 3 cocugu olmus cocuklar bile buyumus baba kizini Kabul etmiyor kizcagiz hergun gozyasi dokerdi anneme abla istemiyor beni kac kez gittim elini opmeye evden kovdu beni diye bir gecesi alevler gokyuzune ulasmis bagris cigris yeryuzu inliyor bakdik x ablanin evi yaniyor icerde kalmislar annem kos x ablanin annesine haber ver dedi bana soylememle babanin bir cigliklari vardi yeryuzu oyle ferhat duymamistir alevlerin icine atti baba kendini kizini torunlarini kurtarmak icin damat gece calisiyormus neyse kurtuldular babasiyla sebeb oldu baristilar niye onca yil kus durduki evladina kimse cozemedi :26:bence gidin oturun karsisina azicikda duygu somurusu yapin aglayarak babam af et seni ezip gectigim icin cok pismanim diye :34:oda onu bekliyordur belki sizin araya kimseyi sokmadan direk onunla konusmanizi babalar kiyamaz kizlarina bende evden cikarken babam dur dedi tam cikarken durdum birseymi diyecen babacim dedim gitme kuzum hersey alirim ben sana yanimda yaslanirsin beraber yasar gideriz dedi zavalli babacigim gonlu razi olmadi onca yil bakip buyuttugu kizini ugurlamaya yinede git kuzum yolun bahdinda acik olsun demisti :43:gidin sarilin boynuna hayat o kadar kisaki beklemeye kirginliklara kus durmalara degmez:34:

Bebeginle eve git baban gelmeden.
Gerekirse ağla ayaklarına kapan.
Eğer affetmezse de içi yumuşar.
Sana olmasa bile torununa..

Back
X