Kaçarak evlilik

ç
Ailem kaçtım diye bir de altın mi taksin eşimin ailesi gelin diye övünürken bende aynı düşüncedeyim kızlarım için elimden geleni yapacağım
ee kaçtığınız için aileniz takmıyor
Eşinizin ailesi niye taksın?
Onlar sizi zaten istememiş, kaçıp gelmişsiniz üstüne birde ödülmü takcak insanlar?
İstmedikleri bir gelinle pek övündüklerinide sanmıyorum bu arada
Bizim oğlan alıp gelmiş mecbur katlanıyoruz diye düşünüyorlardır bence
siz bence kendinizi bırakın artık, size değil altın gümüş bile takmazlar bu saatden sonra
siz kızlarınıza yatırıma başlayın

Son düzenleme:
Benim ailem eşimin ailesi düğüne yanaşmadığı için düğünü yaptı ne zaman zordayım desem hemen geldiler hep destek olmaya çalışırlar
Destek olmaya çalıştı ne?
Rakamlarla konuşun
5-10 bilezik
1-2 set
Evi alırken çıkarıp 100 bin tl
Araba alırken 50 bin tl gibi rakamlardan bahsedin
Destek olmaya çalışmak ile destek olmak arasında fark var dünya kadar

Bizim

Burada oğlu evlenenlerin düğünü yapılır eşyası alınır destek olunur bir oğlan olduğu için değil evlat olduğu için
Her aile elinden gelen desteği yapar ama kendini zora sokmadan. 6 kızı yok sayıp eşim bir evin bir oğluuuu altınlar bana takılmalı diye dolanmıyor sitedeki arkadaşlar.

Bunlar önemli değil katip, bir iki bilezik takılsın yeter.
Sanki kocası ona kullandıracak. Aslında kocada da akıl yok, ev almadan önce peşinat parasından yalandan bilezik alsa taksaydi ailesi , sonradan "evimiz için lazım,hadi ver pesinata koyalım" diye alsaydı koca onlardan iyisi olmayacaktı ,bunca yıl dirdir da cekmeyecekti

Kocaniz alsin, kendiniz alin gibi yorumlara hic cevap vermemis. Cunku biliyor ki alamaz. Kendi de muhtemelen hayatinda bir gun bile calismadi. Kocanin almaya durumu olmadigi icin ihalenin kayinvalideye kaldigina eminim, ama ispatlayamam 😂

Kocaniz alsin, kendiniz alin gibi yorumlara hic cevap vermemis. Cunku biliyor ki alamaz. Kendi de muhtemelen hayatinda bir gun bile calismadi. Kocanin almaya durumu olmadigi icin ihalenin kayinvalideye kaldigina eminim, ama ispatlayamam 😂
Ailen alsın deyince, ailem neden alıyo yaaa diye cevap verdi. Kendi öz ailenden isteyemediğini ellerden nasıl bu kadar rahat istersin onu da ömrümde anlamam.

Sen orada oturup acaba ne yazsam deyip bunu mu buldun 🤣🤣🤣

Sen orada oturup acaba ne yazsam deyip bunu mu buldun 🤣🤣🤣
Kendim senin yapamayacağın tarlalarda çalıştım fabrikaya çocuğum bir yaşındayken girdim kocam da yaptı zaten bi bilezik onu da evin tamiratı için sattım donde kendine bi bak bana bunları yazana kadar.

siz kaçmamışsınız ki aileniz yanınızdaymış, eşiniz kaçmış bu durumda.. ailesi istemeyen o çünküHoppa
aradan 9 yıl geçmiş, iki çocuğunuz var hala düğün takısı bekliyorsunuz size mantıklı geliyor mu bu?
bazı insanlara hayret ediyorum gerçekten, gelinliğiniz mi kalmış artık. hayatı kendinize zorlaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz

Back
X