Tabii ki anlayamam. Çünkü kendi yağımda kavruluyorum. 9 aydır çalışmadığım halde anne babamdan bile asla para beklentim olmuyor, çalismadigim halde sevgilimle gittigim tatillerde bile bir denge tutturuyorum, kendi masrafımi adama yikmiyorum. Ailem bakkala gönderse para üstünü getiriyorum

22 yaşımda mezun olduğumdan beri ailem dahil kimsenin bir kuruşunu almadım asla, tutup da kocamin ailesinden altın,para beklentim olacağını hiç sanmıyorum. Yani anlamak güç.
Siz de madem böyle şeyler içinizde kalacak ,madem hevesiniz var kacmasaydiniz, ikna etseydiniz.
Çoktan kaçıp kendi değerinizi düşürmüşsünüz. Şimdi altın da altın...
Bir aile dostumuz var, 38 yilllik evli.
Zamaninda koca kaçıyor gibi nişan düğün yapmadan ,bir kinayla evlenmiş. Ama şimdi ne zaman düğüne gitsek ağlıyor

hep ağzında 38 sene öncenin olayları...atamamis kafasından, o günü - o önemsiz ayrıntıları yaşayıp yaşayıp duruyor..kadının kafası 2022'de değil, 1984'te durmuş. O günkü travmalarina sıkı sıkıya sarılmış, ömrünü çürütüyor

Onu hatırlattı konunuz bana
Yaşınız daha gencecik, aynı yastayiz. Neden geçmişe takılıp kaldınız ki? Bırakın çirkin geçmişi, artık kendi aileniz var. Çocuklarınız var. Biraz geleceğe bakın,geleceğe odaklanın. Çocuklarınız için hayırlı şeyler yapmaya çalışın, kendinizi geliştirin. İçinizde kalan uhte varsa da hepimizin uhteleri var,insanız yani. Varsın sizinki de bu olsun.
Kaynanam benden gelinlik bekliyor demişsin, madem oyle senden bir şey isteidgi zaman sor kadına 'anne, ben gelinlik yapıyorum ama hani kolumda gelin bilezigi' diye. Bak bakalım ne diyecek.
Bir dhaa mı sana iş buyurdu? Bir daha söyle

belki alir