14 ay oldu.hala tık yok.her türlü tetkikler yapıldı eşimede banada hiç bir sorun olmadığı söyleniyor.bekleyin diyorlar.ama olmuyor olmuyorr.1 kere düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim 1 aylıkken düştü.işte böyle umutlarımı yitirmeye başladım artık.her ay kırmızları görunce ağlamaktan yoruldum
hayır canım hiç farklı birşey yapmadım hatta hiçbirşey yapmadım.ramazan ayında hamile kaldım o yüzden tedaviyi de kabul etmemiştim nasılsa yeterince çalışamayız diye.hiç öyle gün aşırı falan da denemedik inanırmısın belki haftada bir falan olmuştur ama kısmet mübarek aydaymış demekki.ondan önce iki kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım maydonoz ve süt buharına oturdum soğan suyu içtim ne bileyim duyduğum birçok şeyi yaptım ama olmadı.diyorlar ya düşünme diye ben ramazanda hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama çok şükür oldu.Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.benimde 16 ay oldu bu ay inş bende bu ay sevinirim...farklı bişey yaptınmı hamile kaldıgın ay ???
benim 2 yıl oldu 24 ay yani heç sebebte yokkk
bir kimyasal geirdim haziranda sadece buu
adetlerim düzenli,mesela geçen ay 23ünde oldum, bu ay 22, gelecek ay olmam inşallah ama olursa 21 , bu şekilde gidiyor. akıntımdan anlayamıyorum, nasıl anlaşılır ki, okuyorum netten yapışkan olur uzar filan diye ama ben onu anlayamıyorum , bu yüzden de ovulasyon testi almayı düşünüyorum
bende 14 aylık evliyim 5 aylıkken denemeye başladık hala bişey yok yoruldum dünde rahim filmi çektirdim hayırlısı olsun bakaLIM
bende 14 aylık evliyim 5 aylıkken denemeye başladık hala bişey yok yoruldum dünde rahim filmi çektirdim hayırlısı olsun bakaLIM
benim ilk bebegim 10 ay sonra
ikinci bebegim 6 ay sonra
su anda 2 aylık hamileyim buna da 4 ay sonra hamile kaldım
ilkinin kalbi durdu ikinci kimyasal gebelik oldu inş. bu nasip olur hayırlısıyla
insan hamile kaldıkça kolaylaşıyor sanki
ıns bu bebegııne sağlıcakla kavusursun.canım ılkının kalbı ne kadarken durdu?
ilk bebeğim 6 ay sonra olmustu sonra düsük yaptım karnımda öldü haziran ayında. simdi de test yaptırmaya gidiyorum bakalım hayırlısı .)
11 haftalıktı canım
hayırlı haberler alırsın inş. canım
kaç günün geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?