kaçı aylık denemeden sonra hamile kaldınız ???? benim 16 ay oldu

hiç üzülme sen hamile kalmışsın bir kere demekki hamile kalabiliyorsun sadece zamanı var sabırla bekle umarım en yakın zamanda kavuşursun bebeğine.

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.benimde 16 ay oldu bu ay inş bende bu ay sevinirim...farklı bişey yaptınmı hamile kaldıgın ay ???
hayır canım hiç farklı birşey yapmadım hatta hiçbirşey yapmadım.ramazan ayında hamile kaldım o yüzden tedaviyi de kabul etmemiştim nasılsa yeterince çalışamayız diye.hiç öyle gün aşırı falan da denemedik inanırmısın belki haftada bir falan olmuştur ama kısmet mübarek aydaymış demekki.ondan önce iki kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım maydonoz ve süt buharına oturdum soğan suyu içtim ne bileyim duyduğum birçok şeyi yaptım ama olmadı.diyorlar ya düşünme diye ben ramazanda hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama çok şükür oldu.

benim 2 yıl oldu 24 ay yani heç sebebte yokkk
bir kimyasal geirdim haziranda sadece buu

eğer sorun yoksa ve bir kere hamile kaldıysan şanslı gruptasın biraz daha sabır ve kafayı başka şeylerle meşgul et inşallah güzel haberi alacağın gün çok yakındır.

hayırlı geceler kızlar...
ilk çocuğuma korunm ayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım.
26 aylık bir kızım var.bende şimdi 2. bebeği istiyorum.
inşallah 2. bebeişte çok bekletmez bizi.gelecek adetimden sonra korunmayı bırakıp çalışlmalara başlamayı düşünüyoruz.
inşallah allah isteyen herkese ve banada bebişleri nasip etsin.(Amin)
Hayırlısı Allahtan artık gerisi boşşş

hayır canım hiç farklı birşey yapmadım hatta hiçbirşey yapmadım.ramazan ayında hamile kaldım o yüzden tedaviyi de kabul etmemiştim nasılsa yeterince çalışamayız diye.hiç öyle gün aşırı falan da denemedik inanırmısın belki haftada bir falan olmuştur ama kısmet mübarek aydaymış demekki.ondan önce iki kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım maydonoz ve süt buharına oturdum soğan suyu içtim ne bileyim duyduğum birçok şeyi yaptım ama olmadı.diyorlar ya düşünme diye ben ramazanda hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama çok şükür oldu.

haklısın canım ...sadece hayırlı zamanı beklemek lazım bende tüm kontrollermi yaprtırdım bu ay eşimde sperm tahlili yaptıracaz ....bol bol dua etmek lazım sanırım...

mmadem düzenli oluyormuşsun sanırım 29 günde bir adet oluyorsun bundan 14 gün çıkar adetinin 15 . günü gibi yumurtlama oluyordur....ben akıntımdan anlıyorum bir kaç gün normal bir akıntı oluyo sonra yaklasık adetimin 14 yada 15. günü yumurta beyazı gibi su gibi uzayan bi akıntı oluyo.....o gün yumurtlama günü oluyor...dikkat ediyorum o akıntı gördükten sonra tam 14.günde adet oluyorum....

bende 14 aylık evliyim 5 aylıkken denemeye başladık hala bişey yok yoruldum dünde rahim filmi çektirdim hayırlısı olsun bakaLIM

benim ilk bebegim 10 ay sonra
ikinci bebegim 6 ay sonra
su anda 2 aylık hamileyim buna da 4 ay sonra hamile kaldım
ilkinin kalbi durdu ikinci kimyasal gebelik oldu inş. bu nasip olur hayırlısıyla
insan hamile kaldıkça kolaylaşıyor sanki

ıns bu bebegııne sağlıcakla kavusursun.canım ılkının kalbı ne kadarken durdu?

ilk bebeğim 6 ay sonra olmustu sonra düsük yaptım karnımda öldü haziran ayında. simdi de test yaptırmaya gidiyorum bakalım hayırlısı .)

11 haftalıktı canım

bende 14 aylıkken hamıle kaldım bu ıllk bebegım 2 ay klomen denemesı catlatma ıgnesı falan ıkı ayda kendı halıme bırakmıstık kı ramazan kendılıgınden geldı bebegım ama yumurtala problemımden dolayıda gec yumurtlama olmus dedı 7. haftada kalp atısları duyuldu kalbının durmasını senden duyunca dıkkatımı cektı rısk altındamıyız her an acaba...

hayırlı haberler alırsın inş. canım
kaç günün geçiyor

henüz geçmedi tatlım 5 gün var... acaba idrar yolu enf. mu yoksa gebelik mi diye bakmaya gittim cok sükür idrar yolu enf korkacak kadar okmus normal seviyelere cok yakın. gebelik ise cıkmadı henuz erken dediler. inanılmaz şekilde mide bulantım ve bas dönmesi var. ayrıca sık sık wcye çıkıyorum hayırlısı bakalım .)

Ne güzel ki sen 2. nin yolunu bekliyosun.En kötü ihtimalle bi tesellin var çok şükür... İnş da en yakın zmanda hamileyim haberleriniz duyarız canım.Kardeşsizde olmuyo.İlki kadar 2. sinde de geciken gebelik eminim çok can yakıyodur ...

Bende geçen sene eylül ayında hamile kaldım.Sağlıksızlardı kürtaj oldum.Korunurken hamile kalmıştım.Denerseniz heme hamile kalırsın dedi dr.

2 ay korunduk.10 aydırda deniyoruz tutturamadık.Şans valla bu iş..

Millet 3-5 ayda isyan bayraklarını açıyo ee biz napalım o zman?

hee aklından çıkar hamile kal ... bu da bence doğru değil.benim hiç aklmımda yoktu bu ay bebek.olmadıda ...

uzun bi sürede beklemiyorum... millete demek kolay ilki olmuş 2. de olur diye ama yok öyle dendiği kadar kolay değil...

inş tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin allah ...

Son düzenleme:
amin inşaAllah canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

bakam dediğim gibi acaip sekilde mide bulantım ve bas dönmesi basladı iki gündür...

hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…