Aşılama ***kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ve sorununuz neydi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaçıncı aşılamada hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    99
evet canım Allaha şükür güzel haberi aldık
bende pko var canım, eşimde hiç bir sorun yok

Bende ilk aşılamamı yaptırmıştım olmadı bu ay sonu tekrar yaptırıcam çok heyecanlıyım inş 2.de tutar bende anne olmak istiyorum,burda arkadaşların hamile haberlerini okuyunca bile heyecanlanıyorum inş bende burda paylaşmak istiyorum güzel haberi

iğne tedavisi gördüm. 10 gün puregon iğne oldum canım. serophene bende işe yaramadı 3 doza bile uyarılmadı yumurtalar.

Anladım canım. Bende serophene le başladım yola ilk ay hamile kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı. 3 ay korunma sonunda ilk ayımda olmadı. Pkos olduğu için. Şimdi tekrar serophene tedavisine başlıcam ama korkuyorum tabi ki. Bir yandan da aşılama olayını araştırıyorum. Aşılama gerçekten çok etkili görünüyor işlem olarak. 6 aya kadar serophene tedavisi sonuç vermezse aşılamaya geçeriz sanırım bizde...

iğne tedavisi gördüm. 10 gün puregon iğne oldum canım. serophene bende işe yaramadı 3 doza bile uyarılmadı yumurtalar.

canımö nerde yaptırdın asılamanı tebrık ederım senı rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

arkadaslar asılamanın kilo ıle baglantısı nedır? yardımcı olurmusunuz tutma oranı mı düşüyor

canım ben malesef bebeğimi kaybettim :43: 8 hafta 4 günlüktü kalp atışları görülmediği için geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım.. :43:

Back
X