Kacinci ay hamile kaldiniz?

okaliptus_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
2.315
1.635
83
Kizlar merhaba
Bebek sahibi olmaya karar verdiginiz sureden itibaren kacinci ay hamile kaldiniz? Sure uzadikca biliyorum ki umutsuzluk ve stres buyuyor. Bu ugurda cabalayan arkadaslara da sizin yorumlariniz belki umut olacak. Biliyorsunuz ki ureme hormonlari stresten birebir etkileniyor umudu kaybetmemek onemli ama insanin aklina bebek fikri girdiginde gecen her ay stresi umutsuzlugu arttirabiliyor. Yorumlarinizi bekliyorum

Evliliğimin beşinci ayında hamile kaldım:) ama kazara oldu yoksa daha beklerdim ben. Yeni evli arkadaşlarda hiç acele etmesinler anne olmadan önce bol bol gezip tozsunlar inanın anne olduktan sonra kafanızı yastığa koyamıyorsunuz.

• 346 kadından 310 u gebe kalabilmiştir.
  • Kalan 36 kadın (%10.4) gebe kalamamıştır.
  • Bir aylık denemeden sonra %38 i gebe kalmıştır
  • 3 ay denemeden sonra %68 i gebe kalmıştır
  • 6 Ay denemeden sonra %81 i gebe kalmıştır
  • 12 aydan sonra gebe kalma oranı %92 olmuştur.

• belki bu da fikir verir sana.

• 346 kadından 310 u gebe kalabilmiştir.
  • Kalan 36 kadın (%10.4) gebe kalamamıştır.
  • Bir aylık denemeden sonra %38 i gebe kalmıştır
  • 3 ay denemeden sonra %68 i gebe kalmıştır
  • 6 Ay denemeden sonra %81 i gebe kalmıştır
  • 12 aydan sonra gebe kalma oranı %92 olmuştur.

• belki bu da fikir verir sana.
nerden bu bilgi

3 bucuk yil sonra hamile kaldim

Oda 3 ayinfa dusukle sonuclandi

2 bucuk yildir hala bekliyorum

hayır bana 12 aydan sonra %92 yüksek geldi, 2.5 yıldır bekliyorum
canım ben de çok araştırdım eski konulara falan baktım hatta 1 2 yıl önce yana yakıla bebek isteyenlerin profilinde bebek fotosu var ve hepsinin sonraki konuları bebek bakımı ve hamilelik sorunsalları:)
bizim de vaktimiz var demek ki
ben de 5 aydır deniyorum herhangi bir problemin(iz) var mı yoksa sebepsiz mi?

Bizde 5 aydir deniyoruz ama umutlar bir sonraki aya kaldi. Bu arastrmaya benzer sonuclari bende okudum ama yinede zaman uzadikca anormal giden birseyler mi var diye dusunmeye basliyorum. Bir sorun varmi diye doktora basvurdunuzmu? Ilk ay gittim bir sorun gozukmedi fakat en 6. Ay sonunda esimle tekkrar gidecegim.

Bizde 5 aydir deniyoruz ama umutlar bir sonraki aya kaldi. Bu arastrmaya benzer sonuclari bende okudum ama yinede zaman uzadikca anormal giden birseyler mi var diye dusunmeye basliyorum. Bir sorun varmi diye doktora basvurdunuzmu? Ilk ay gittim bir sorun gozukmedi fakat en 6. Ay sonunda esimle tekkrar gidecegim.
canım bana soruyorsan bu yola baş koyduğumda 1 yıl hiç bir şey yapmayacağım dedim amaaa tabi ki dayanamadım hormon testi yaptırdım bu ay şükür ki bir şey çıkmadı
ayrıca bu ay ovulasyon testi kullandım. 2-3 ay daha deneyip eşimle gideceğiz bakalım.

haklısın da beklemek de insanı yoruyor.
sağlıkla gelsin de yaramazlar anneleri onlar için her şeye katlanacak.
Ne kadarlik evlisin
ne kadardir deniyorsun canim
ben basta hapla korunarak bi halt ettim 3 ay korundum ama iste
esimdede sperm sorunu cikti cok kotu degil dogal yolla bir kere oldu zorda olsa

Ama iste hamile kalmak kadar onu devsm ettirmekte var

Ne kadarlik evlisin

4 yıldır evliyim. kendimi hazır hissetmiyorum diye iç kalkışmamıştım bu işlere
5 aydır deniyoruz ama bu sefer de bizim yaramaz kendini hazır hissetmiyor herhalde:KK48:

Ne kadarlik evlisin

haklısın sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.

4 yıldır evliyim. kendimi hazır hissetmiyorum diye iç kalkışmamıştım bu işlere
5 aydır deniyoruz ama bu sefer de bizim yaramaz kendini hazır hissetmiyor herhalde:KK48:

Sanirim bizlere ders veriyorlar

Misafire vakit bicmeyin der gibi HoppaHoppa

Ben ilk kizima evlendikten bir buçuk yol sonra hamile kaldim yarim yamalak korunuyorduk nasip bir buçuk sene sonra oldu ikinci kizima büyük kizim sekiz aylik tekrar hamile kaldim.ucuncuyede ikinci kizim yirmi aylik falandi tekrar hamile kaldim şuan saka gibi dördüncüye hamileyim en küçük oğlum henüz bir yasinda...ilk kizimda bir seneyi devirince doğurgan olmadigimi düşündüm yada bir sorun vardi...ama şöyle bir durum var ilk gebeliklerde bebekler biraz nazlidir kolay kolay gelmiyor bir kere hamile kaldiginiz an ikinci hatta üçüncü benekler daha ugrassiz dünyaya geliyor...evlat sahibi olmak isteyenlerin yüzde doksani ama tedavisiz ama tedaviyle çocuk sahibi oluyor o yüzden icinizi rahat tutun Allah nasip ederse isteyenlerin çocuğu elbet olucak

Back
X