Kacinci ay hamile kaldiniz?

Evlendikten sonra 3 sene sonra hamile kaldım korunmadığımız halde üç sene olmadı sonra ilk bebeğim 4. senemizde kendiliğinden geldi ve sevinemeden karnımda oldu.şimdi 2 kuzum.3.kuzumda yolda kısmet olursa Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah

Evlendikten sonra 3 sene sonra hamile kaldım korunmadığımız halde üç sene olmadı sonra ilk bebeğim 4. senemizde kendiliğinden geldi ve sevinemeden karnımda oldu.şimdi 2 kuzum.3.kuzumda yolda kısmet olursa Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah
İlk kaybınıza üzüldüm ama doğacak çocuklarınızı Allah size bağıslasın. Umudu kesmemek gerekiyor onu anlıyorum,bir gün hepimizin kucagı bebekle dolacak inş:)

canım ben de çok araştırdım eski konulara falan baktım hatta 1 2 yıl önce yana yakıla bebek isteyenlerin profilinde bebek fotosu var ve hepsinin sonraki konuları bebek bakımı ve hamilelik sorunsalları:)
bizim de vaktimiz var demek ki
ben de 5 aydır deniyorum herhangi bir problemin(iz) var mı yoksa sebepsiz mi?
evet eski konuları okudukça bende mutlu oluyorum, kendime umut ışığı buluyorum. sorunumuz varikosel

Ben ilk kizima evlendikten bir buçuk yol sonra hamile kaldim yarim yamalak korunuyorduk nasip bir buçuk sene sonra oldu ikinci kizima büyük kizim sekiz aylik tekrar hamile kaldim.ucuncuyede ikinci kizim yirmi aylik falandi tekrar hamile kaldim şuan saka gibi dördüncüye hamileyim en küçük oğlum henüz bir yasinda...ilk kizimda bir seneyi devirince doğurgan olmadigimi düşündüm yada bir sorun vardi...ama şöyle bir durum var ilk gebeliklerde bebekler biraz nazlidir kolay kolay gelmiyor bir kere hamile kaldiginiz an ikinci hatta üçüncü benekler daha ugrassiz dünyaya geliyor...evlat sahibi olmak isteyenlerin yüzde doksani ama tedavisiz ama tedaviyle çocuk sahibi oluyor o yüzden icinizi rahat tutun Allah nasip ederse isteyenlerin çocuğu elbet olucak
yazıyı okumaya devam ettikçe gözlerim büyüdü resmen maşallah :) sanırım en büyüğü 5 yaşında falan. doğumlardan sonra hiç korunmadınmı. geri çekilmeyle korunuyoduk kaza oldu deme sakın :) Allah bağıslasın bizlerede nasip etsin

evet eski konuları okudukça bende mutlu oluyorum, kendime umut ışığı buluyorum. sorunumuz varikosel

yazıyı okumaya devam ettikçe gözlerim büyüdü resmen maşallah :) sanırım en büyüğü 5 yaşında falan. doğumlardan sonra hiç korunmadınmı. geri çekilmeyle korunuyoduk kaza oldu deme sakın :) Allah bağıslasın bizlerede nasip etsin
İlk üc bebeği istedim yurt dişinda yasiyorum burada komşuluk yok türk desen mesafeler fazla gidip gelme imkani yok kardeş olursa kimseye ihtiyaçları olmadan buyusunler beraber diye dusunmustum...çok şükür Rabbim nasip etti ama dördüncü gebelik çok sürpriz oldu korundugumuz halde muhtemelen adetten sonraki bir iki gün içinde olmuş olabilir diye düşünüyorum adet dönemine on gün varken gebelik testinde baya iki kalin çizgi vardi çok erken yumurtlama olmuş normalde otuz iki günde bir adet olurum hala nasil hamile kaldigimin şokunu atlatabilmis dilim...çok hazirda dilim acikcaai bu bebise.bazen istemediğimi düşünüyorum ama bir şekilde oldu demekki korunmayai beceremedim yapicak birşey yok

ben 3. ay hamile kaldım düzensiz ilişki ve stres sıkıntı içinde ama isteyerek

Benim de eşim varikoselden ameliyat oldu ben de de pco var ama Rabbim ilk denemede nasip etti bize devamını da nasip eder inş yani demem o ki umutsuz olmayalım dua edelim bol bol Allah hayırlı bir zamanda verir meleklerimizi

Back
X