Kaçıncı denemede hamile kaldınız ?

Kaçıncı denemede hamile kaldınız?

• Denemiyorduk korunurken süpriz oldu :)

OY: 4 5,8%
  • İlk denemede.

OY: 13 18,8%
  • 2. denemede.

OY: 7 10,1%
  • 3. denemede.

OY: 6 8,7%
  • 4. denemede.

OY: 2 2,9%
  • 5. denemede.

OY: 3 4,3%
  • 6. denemede.

OY: 5 7,2%
  • 7.denemede.

OY: 0 0,0%
  • 8.denemede

OY: 6 8,7%
  • ... deneyişimiz ama hala gelmedi :(

OY: 23 33,3%

• Ankete Katılan
    69
benim de 10. galiba artık çok sallamıyorum hayatımı ona endekslemekten sıkıldım
Haklısın canım, ona endeksli yaşamak cidden sıkıntılı olsa gerek.
Ama arkadaşlar hep vazgeçtikleri ay hamile kaldığını sööylüyor.
İnş hayırlısıyla güzel haberleri alrsın en tez vakitte.

ooohhh maşallah, darısı bizlere inş...

1.si 2 .denememde oldu 2. si ilk denememde oldu ama ikisinide kaybettim. şimdi 2 ay oldu inşallah bu ay hamileyimdir.

sağol canım hepimize nasip etsin allah

1.hamileliğim 8.ayımda oldu ama malesef 5 haftalıkken düştü
bu hamileliğimde düşükten sonraki ilk denememizde oldu

ben evlendikten hemen sonra hamile kaldım. bizimki deneme sayılır mı bilmem. en büyük hayalim bi bebekti evlenmeden önce. allah da hiç bekletmedi. hemen verdi çok şükür. 21martta evlendim şimdi 13haftalık olduk. gittikçe büyüyo yavrum. allah olmayan, isteyen herkese nasip etsin tez zamanda...:Saruboceq:

Rabbim herkesin gönlünce versin.
Bebek bekleyenlere ve olanlara hayırlı evlatlar olsun diliyorum.
Deneyenlerde inş en kısa zamanda meleklerine kavuşurlar.

hiç aklıma gelmezdi ilk şıkkı işaretleyeceğim.
Sanırdım ki en az 6 denemeden soonra bebeğimiz geecek diye.
Biz hazırlıksız yakalandık, korunuyoduk.Bebeğimiz gelmek istemiş.
Bizde hoşgeldin dedik minik meleğimize.
Rabbim tüm dileyenlere en yakın zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu inş ...

Son düzenleme:
İlk denemede olur sanıyordum, ama belli olmaz denemeye biraz erken başlayalım dedik.. İlkinde olmadı tbaii :) 3.den sonra doktora gittik "yaşım geçiyor" diye.. rahatlattı hele biraz daha deneyin kafaya da takmayın dedi. Ertesi ay, gün saymayı falan da bırakınca bir baktım ki hamileyim :)

iki kez hamile kaldım ikisi de 2. denemede oldu ama kaybettim ikisini de... şimdi yine deniyorum 2. ay bir kaç gün sonra belli olacak bakalım oldu mu??? daha önemlisi bakalım bu sefer tutunacak mı annesine????

2. denemede oldu. Çünkü ilkinde üstünde duramadık yumurtlama zamanına denk gelemedi diyebilirim. Aslında denk geldi de son aşamada oldu tutturamadık

benim ilk olarak evlenice zaten o işi yapamadık bi sen nerdeyse tam evlilik yıldönümümde adet oldum bitince yaptık ilk defa tabi yeni yapılmış hevesiynen hep oluyodu bide hani kadınlar ayaklarını dik derler ya bende ulan dedim kendi kendime bu karılar nasıl ayak dikiyomuş bide ben deneyim dedim o ayda hamiş kaldımm ayak dikmenin faydalrı:82::82:nasıl bi icat bulmuşum amaa

iki kez hamile kaldım ikisi de 2. denemede oldu ama kaybettim ikisini de... şimdi yine deniyorum 2. ay bir kaç gün sonra belli olacak bakalım oldu mu??? daha önemlisi bakalım bu sefer tutunacak mı annesine????
oo maşallah ya :)) sanırım bundada 2. denemede tutturmuşsun canım :) hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum darısı isteyenlere...

süpermiş :) ama her zaman tutmuyo ya bende geçen ay denedim ama sanmıyorum ki hamile kalmış olayım :))

İlkinde korunurken hamile kaldım ve mecburen kürtaj oldum (sağlıkszlardı)
Ardından ilk denemede yine hamile kalırım kesin dedim, şimdi 5. ayımız olacak.
Haftaya çok büyük ihtimalde regl olcam, dilerim 6. ayı da geçirmem
Ne zormuş bu işler ya ...

................... offf offfffffffff.psikolojm bozuldu artık.hiç olmıcak gibi geliyor kahroluyor ağlıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…