- Konu Sahibi Encokanneolmayisevdim
selam arkadaslar mart ayında 3. denememı yaptıracam... doktor dedıkı tıbben 6. denemeden sonra sans düşüyomuş... buna katılıyomusunuz?sız kacıncı denemede hamıle kaldınız yada kalamadınız...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar mart ayında 3. denememı yaptıracam... doktor dedıkı tıbben 6. denemeden sonra sans düşüyomuş... buna katılıyomusunuz?sız kacıncı denemede hamıle kaldınız yada kalamadınız...........
Selam canim
Ben 7. denememde hamile kaldim.Aslinda sekizde dollenme olmadigi icin onu saymiyorum,Allah yardimcin olsun moral cook onemli sevgiler.
Kızlar bu konuda braz fransız kaldım deneme derken igne falan mı açıkçası anlamadım bri bna açıklaya bilir mi:)
Selam silamcim
6. denemeden sonra sansin düsmesi , sanirim psikolojik olarak yipranildigi icindir ..
Umutlar yitirilmis , hayaller kirilmis oluyor .
Ama ben eger cok fazla istenildigi ,güclü olundugu ve yikilmadigin sürece sansin düsecegine inanmiyorum ..
canımmmmmmmmmcok sevındım demekkı denemek gerekıoo vazgecmemek gerekıo zaman ayırıp yazdıgın için cok tesekkur edrım sana
![]()
Tabiki vaz gecmemek gerekiyor.Allah yardimciniz olsun sorun neydi canim?
Inanin her daim duamdasiniz su mubarek cuma gunun hurmetine ALLAHIM BUTUN EVLAT ISTEYENLERE HAYIRLI SALIH EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH AMINNN![]()
3.denememde hamile kaldim,
Allahin izniyle bizede nasip oldu hic umudunuzu yitirmeyin tedavide aksilikler olabiliyor kendinizi sanssiz gormeyin,
selam benimde 3. denemem olacak inşallah diğerlerinde hamile kaldım fakat kısmet olmadı inşallah bu sefer tamamına ereriz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.............
Ben 3. denememde hamile kaldım kızlar.O yüzden umutsuzluğa yer yok.Vakti zamanı gelince inşallah sizde kuzularınızı kucaklıyacaksınız.Dualarım sizlerle...