kacıncı denemede hamile kaldınız?

Encokanneolmayisevdim

En buyuk servetim 🧒👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
1.665
303
363
Muğla
selam arkadaslar mart ayında 3. denememı yaptıracam... doktor dedıkı tıbben 6. denemeden sonra sans düşüyomuş... buna katılıyomusunuz?sız kacıncı denemede hamıle kaldınız yada kalamadınız...........

selam arkadaslar mart ayında 3. denememı yaptıracam... doktor dedıkı tıbben 6. denemeden sonra sans düşüyomuş... buna katılıyomusunuz?sız kacıncı denemede hamıle kaldınız yada kalamadınız...........

6. denemeden sonra sansin düsmesi , sanirim psikolojik olarak yipranildigi icindir ..

Umutlar yitirilmis , hayaller kirilmis oluyor .

Ama ben eger cok fazla istenildigi ,güclü olundugu ve yikilmadigin sürece sansin düsecegine inanmiyorum ..

Selam canim
Ben 7. denememde hamile kaldim.Aslinda sekizde dollenme olmadigi icin onu saymiyorum,Allah yardimcin olsun moral cook onemli sevgiler.​

Selam canim
Ben 7. denememde hamile kaldim.Aslinda sekizde dollenme olmadigi icin onu saymiyorum,Allah yardimcin olsun moral cook onemli sevgiler.​

canımmmmmmmmm:nazar: cok sevındım demekkı denemek gerekıoo vazgecmemek gerekıo zaman ayırıp yazdıgın için cok tesekkur edrım sana:16:

6. denemeden sonra sansin düsmesi , sanirim psikolojik olarak yipranildigi icindir ..

Umutlar yitirilmis , hayaller kirilmis oluyor .

Ama ben eger cok fazla istenildigi ,güclü olundugu ve yikilmadigin sürece sansin düsecegine inanmiyorum ..

Selam silamcim
Nasilsin canim rabbim her daim yar ve yardimcin olsun insallah sen almanyanin neresindeydin yeni gelismeler varmi.Sevgiler:71:

canımmmmmmmmm:nazar: cok sevındım demekkı denemek gerekıoo vazgecmemek gerekıo zaman ayırıp yazdıgın için cok tesekkur edrım sana:16:

Tabiki vaz gecmemek gerekiyor.Allah yardimciniz olsun sorun neydi canim?
Inanin her daim duamdasiniz su mubarek cuma gunun hurmetine ALLAHIM BUTUN EVLAT ISTEYENLERE HAYIRLI SALIH EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH AMINNN :16:

merhaba aslında 4 deneme sayılır benimkisi
2.de hamile kaldım ama kaybettim 4.de de aksilikler oldu tedavim yarım kaldı
nisanda yeniden deneyeceğim

Tabiki vaz gecmemek gerekiyor.Allah yardimciniz olsun sorun neydi canim?
Inanin her daim duamdasiniz su mubarek cuma gunun hurmetine ALLAHIM BUTUN EVLAT ISTEYENLERE HAYIRLI SALIH EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH AMINNN :16:

esim azoospermi ama amelıyatta sperm bulundu cok sukur:)

selam benimde 3. denemem olacak inşallah diğerlerinde hamile kaldım fakat kısmet olmadı inşallah bu sefer tamamına ereriz rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.............

Ben 3. denememde hamile kaldım kızlar.O yüzden umutsuzluğa yer yok.Vakti zamanı gelince inşallah sizde kuzularınızı kucaklıyacaksınız.Dualarım sizlerle...

Ben 3. denememde hamile kaldım kızlar.O yüzden umutsuzluğa yer yok.Vakti zamanı gelince inşallah sizde kuzularınızı kucaklıyacaksınız.Dualarım sizlerle...

ınsalhh canım rabbım bizide sevındırır ınsallhh allhım senın kuzunuda uzun ve hayırlı ömür versın:emir_bebek::nazar:

Back
X