kaçıncı gün embriyosu

evet canım öyle oluyo çünkü benimkilerde pazarrtesi toplanıp çarşamba treansfer edilmişti yani 3. gün canımcım

ama benim çarşamba toplanıp cumartesi verilecek bana.....
4. gün mü oluyor?

ben öyle bilmiyorum, yumurta toplama gününde döllenme oluyor, ertesi günü 1. günü oluyo... genelde 3.gün transfer oluyo. bazen 2 veya 5 hatta 6 ...

Yumurta toplandıktan sonra 24 saat geçecekki 1. gün olsun. Çarşmb toplama Cumts. trans. ise 3. gün embriyo oluyor. Hayırlı tedaviler, bol kaliteli embriyolar cnm. Allah gönlüne göre versin..

Yumurta toplandıktan sonra 24 saat geçecekki 1. gün olsun. Çarşmb toplama Cumts. trans. ise 3. gün embriyo oluyor. Hayırlı tedaviler, bol kaliteli embriyolar cnm. Allah gönlüne göre versin..

ewet canım ben de öyle biliyorum ama
bazen 2. güne 3. gün konuldu diyorlar ona takıldım....

adam bende embryologla görüştüm bugünn dün yumurtalarım toplandııı bugünn 1.gün sayılıyormuşş...yumurtanın alındığı gün değil....

adam bende embryologla görüştüm bugünn dün yumurtalarım toplandııı bugünn 1.gün sayılıyormuşş...yumurtanın alındığı gün değil....

haydi gzün aydın tatlımm...inşallahhh çok bebişinnn olurrrrr
sağlıklııııkaydirigubbakcemile2

sağollll inşşşş hepimizin sağlıklıı bebişlerii olurrrr......evlerimiz çocuk sesleri ile çınlarrrrr.....

canım benim yumurtalar 23 ekimde toplandı.transferimde 28 ekimde oldu.bana embriyolog 5.gün transferi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…