- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Canim sende hamilesin Sanırım benimde tup bebekle elde ettigim bir kizim var. Onda 2 embriyo transfer edilmisti. Birincisi 1. Kalite 2. De 1. Kaliteye yakin demisti. 1 tanr kizim tuttu. Senin kaliten nasildi. Kac tane transfer olducanım maalesef ki bu konu hakkında bilgim yok, sana bişeyler söylemeyi çok isterdim
bana da iki embiryo transfer edilmiş ama 1 tane bbeğmi var şuan canım :) ama ben hiç araştırmamıştım ki embiryo kalitesi kaçıncı gün falan hiç bilgim yoktu o yüzden doktoruma hiç sormadım onlar tabi transfer anında bişeyler anlatıyordu ama ben ağlamaktan hatırlamıyorum şimdi kaliteden bahsetmişlersede :):)Canim sende hamilesin Sanırım benimde tup bebekle elde ettigim bir kizim var. Onda 2 embriyo transfer edilmisti. Birincisi 1. Kalite 2. De 1. Kaliteye yakin demisti. 1 tanr kizim tuttu. Senin kaliten nasildi. Kac tane transfer oldu
Bende ilk tedavimde hic birseyden anlamiyordum ne soru sordum ne arastirdim tup bebek yaptirmanin sokundan olsa gerek olumsuz sonuclandi. 2. De kizim oldu daha bilincliydim. Simdi 3. Tedavim ve rahat başlasam da kalite düşük olunca umidim kırıldı. Allahtan hayırlısıbana da iki embiryo transfer edilmiş ama 1 tane bbeğmi var şuan canım :) ama ben hiç araştırmamıştım ki embiryo kalitesi kaçıncı gün falan hiç bilgim yoktu o yüzden doktoruma hiç sormadım onlar tabi transfer anında bişeyler anlatıyordu ama ben ağlamaktan hatırlamıyorum şimdi kaliteden bahsetmişlersede :):)
Masallah ikiz mi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benimde kizimda 2 tane 1. Kalite transfer olmustu ama tek tutmustu. Simdi tek embriyo ama 2. Kalite. Hic duydun mu 2. Kalite ile tutanCnm bnmkide.. 1. Kalitede 2.gun embrysu. Konuldu.. 2adet ilk ywrum insaalh. Dunnyamiza gelcek.
Ikiz degil cnm bnde tek tuttu.. 2.kalite duymadim cnm.. 2.gun embrysu oomasin o..Masallah ikiz mi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benimde kizimda 2 tane 1. Kalite transfer olmustu ama tek tutmustu. Simdi tek embriyo ama 2. Kalite. Hic duydun mu 2. Kalite ile tutan
Yok cnm 3. Gun embriyosu ama 8 e bolunmesi gerekirken 6 ya bolunmus Allahtan hayırlısıIkiz degil cnm bnde tek tuttu.. 2.kalite duymadim cnm.. 2.gun embrysu oomasin o..
Hmm bnmde biri oleydi.. ri 4 hucreli biride 6 hucreli idi.. 2.gun embrysuydu. Ytrki rabbim istesin cnmmYok cnm 3. Gun embriyosu ama 8 e bolunmesi gerekirken 6 ya bolunmus Allahtan hayırlısı
Canim senin 2. Gun 6 ya bolunmus ise demekki cok kaliteliymis. Cunku 2. Gun 4 ve uzeri 1. Kalite sayiliyor ama 3. Gun en az 7 olnaliymis nasip insallah bende mujdeli haber veririmHmm bnmde biri oleydi.. ri 4 hucreli biride 6 hucreli idi.. 2.gun embrysuydu. Ytrki rabbim istesin cnmm
Canim senin transferden sonra sulu akintin olmus muyduHmm bnmde biri oleydi.. ri 4 hucreli biride 6 hucreli idi.. 2.gun embrysuydu. Ytrki rabbim istesin cnmm
Ewet oomustu birde bole ayesim cikip.cikip iniyrdu.. Goguslerimde.. Bir tuhaf oldu. Ole anlamistim..Canim senin transferden sonra sulu akintin olmus muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?