Gebeliğe Hazırlık Kaçıncı gün yumurtluyorsunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar adetiniz bittikten sonra kaçıncı gün yumurtluyorsunuzzz
Ve siz sorularınızı gördüğüm kadarıyla çok kafaya takıyosunuz aynısını bende yaptım çok kafayı taktım kafaya takmayı bıraktığım zaman gebe kaldım bence kafanıza takmayın günlerinizi değerlendirin gerisini Allah’a bırakın

Her ne kadar 14.gün diye adlandırılsa da çoğu kadın daha önce yada daha geç yumurtluyor. Ben bi ara yumurta takibim yapılırken 14günde gitmiştim, 2 gün sonra(16.gün gel dedi) gittim yine 2 gün sonra bugün yarın çatlar demek ki senin 18.yada 19. yumurtlama günün demişti.

Nasıl kafaya takmıyoruz bana anlatır mısınsüreklli aklımda çıkaramadım

Nasıl kafaya takmıyoruz bana anlatır mısınsüreklli aklımda çıkaramadım
Bende öyleydim aslında açtığım konulara bakarsanız bilmiyorum ya artık dedim ki olursa olur olmazsa olmaz yani artık ugraşasım gelmedi bebek için sıkıldım dedim artık olmassada napayım yani sanırım bunları dediğim ay yada diğer ay gebe kaldım artık yorulmuştum yani ama ben başkaları mesela ağlar olmuyo diye ben hiç öyle değildim soguk kanlıydım bu konuda

adetim 8.günü başladım 5günde bitti adetim 3gün sonra kargom geldi ve basladm hala yumurtlama yok yani??? devam ediyimmi yani

Eklentiler

• 20210305_140634.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 197
Hayırlısı olsun bakalım elden bişey gelmiyor rabbim bilir

ya bu ay çok taktm çünkü ilk defa Ovülasyon testi kullanıyorum ve her ay 14. gün yumurtayıp sanıp degerlendirdik 3ay oldu demekki yanlış yapmısım hep bari bu ay düzgün olsun o yüzden soruyorum kafama takılan herşeyi:)) yumurtanın geç olacağını bile burdan öğrendim inanın kendime kısır teshisi koydum resmen yaaa bu piskolojı çok farklıymıss:)

Bende öyle düşündüm doktor bana hep kilo ver dedi bende kilodan olmuyo falan dedim ovülasyon testiyle gebe kaldım inşallah sizde güzel haberi alırsınız bi an önce

Hiç kafanıza takmayın yumurtlama erken ya da geç olabiliyor.Ben 4 sefer yumurtlama takip ettim hep 12 ya da 13.günler oldu yumurtlamam ama son takip ettiğim ay ben de panikledim 13,14,15,16 yumurtlama yok dedim artık yumurtlamam heraşde ama 17.gün yumurtladım hem de ağrılı sancılı bi yumurtlamaydı.Ya sözün özü şu ki düzenli adet görüyor olsanız bile yumurtlama her ay değişebilir siz yapmaya devam edin adete 2 gün kala yumurtlayanlar var.Ayrıca her kadını senede 1 ya da 2 ay yumurtlamama ihtimali var bu da normal bir durum.İnşAllah hamiş olursunuz herşey gönlünce olsun❤

inşallahh dua edin banaa peki siz gebe kaldnzmı ?

insallahhhhh nasıl peki anlatrmsnzz banada ne zamanlar ilişkiye girdiniz tuttu nasıl dusunmediniz takmadnz
Yumurtlamayı gördüğüm gün ve ertesi günü çatlamayı değerlendirdim ben o ay yumurtlamayı değerlendirdim mi değerlendirmedim mi unutmuşum bile o derece aklımdan silmişim gebe kalmayı o hiç umudum yoktu olacağından çünkü umursamıyordum sıkılmıştım artık olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay gebe olduğumu öğrendim adetimden 1 gün önce ovülasyon testi yaptım öylesine içimden bi ses yap dedi onunlada gebe olduğunu öğrenen var baktım baya koyu çıktı t çizgisi normalde silin olması lazım dı bende baya meraklandım ertesi gün test yaptım pozitifi gördümVe şunu da söyleyim ben o ay regaip kandiliydi ve ben oturup dua ettim namaz kıldım rabbimden o ay yüzümü güldürmesini istedim allahım kabul etti duamı o ay yani şubatta yüzümü güldürdü bol bol dua et karşılığını alacaksın

zaten sadece Allahtan istiyoruzz esimde bende çok dua ediyoruz rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde versin isteyen herkese inşallah bu 3aylar mübarek aylarda insallah

Bugün 17.günüm ve hala yumurtlama yok malesef arkadaşlar takmamak elde değil
Merhabalar son durumunuz nedir bilmiyorum ama sizinle aynı durumdayız.Bende ilk defa yumurtlama takibi yapıyorum takvim 3 mart gösterirken doktora gittim ve 12 mm şuan dedi.28 gün döngüm ama hala pik olmadı merakla beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…