• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kaçıncı gün yumurtluyorsunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamayı gördüğüm gün ve ertesi günü çatlamayı değerlendirdim ben o ay yumurtlamayı değerlendirdim mi değerlendirmedim mi unutmuşum bile o derece aklımdan silmişim gebe kalmayı o hiç umudum yoktu olacağından çünkü umursamıyordum sıkılmıştım artık olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay gebe olduğumu öğrendim adetimden 1 gün önce ovülasyon testi yaptım öylesine içimden bi ses yap dedi onunlada gebe olduğunu öğrenen var baktım baya koyu çıktı t çizgisi normalde silin olması lazım dı bende baya meraklandım ertesi gün test yaptım pozitifi gördüm🙂Ve şunu da söyleyim ben o ay regaip kandiliydi ve ben oturup dua ettim namaz kıldım rabbimden o ay yüzümü güldürmesini istedim allahım kabul etti duamı o ay yani şubatta yüzümü güldürdü bol bol dua et karşılığını alacaksın ☺️
Yaa ne güzel hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 😍 ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlamayı reglimin 19. Günü gördüm çatlamayi da sonraki gün. O günleri değerlendirdik bugün catlamanin üçüncü günü ama belirti yok hiç sizde acaba olmuş muydu belirti.

Bende öyle düşündüm doktor bana hep kilo ver dedi bende kilodan olmuyo falan dedim ovülasyon testiyle gebe kaldım inşallah sizde güzel haberi alırsınız bi an önce ☺️🤲
Takvim klasik 14.günü genel bilgi gösteriyor.
Sizin ovulasyonda kaçıncı gün çıkıyordu?

Hiç kafanıza takmayın yumurtlama erken ya da geç olabiliyor.Ben 4 sefer yumurtlama takip ettim hep 12 ya da 13.günler oldu yumurtlamam ama son takip ettiğim ay ben de panikledim 13,14,15,16 yumurtlama yok dedim artık yumurtlamam heraşde ama 17.gün yumurtladım hem de ağrılı sancılı bi yumurtlamaydı.Ya sözün özü şu ki düzenli adet görüyor olsanız bile yumurtlama her ay değişebilir siz yapmaya devam edin adete 2 gün kala yumurtlayanlar var.Ayrıca her kadını senede 1 ya da 2 ay yumurtlamama ihtimali var bu da normal bir durum.İnşAllah hamiş olursunuz herşey gönlünce olsun❤
Hayırlı olsun yavrunuz.

"ama 17.gün yumurtladım hem de ağrılı sancılı bi yumurtlamaydı"

Bunda mı hamile kaldınız?

Hayırlı olsun yavrunuz.

"ama 17.gün yumurtladım hem de ağrılı sancılı bi yumurtlamaydı"

Bunda mı hamile kaldınız?
Evet demek isterdim ama hayır😊O kadar testler, yumurtlama takipleri yok bacakları dikmeler ama olmadı.Çok klasik olacak ama hiç aklımda olmayan bi ayda sadece tek ilişkiyle alakasız bi şekilde hamile kaldım😂Malesef 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum😢

Evet demek isterdim ama hayır😊O kadar testler, yumurtlama takipleri yok bacakları dikmeler ama olmadı.Çok klasik olacak ama hiç aklımda olmayan bi ayda sadece tek ilişkiyle alakasız bi şekilde hamile kaldım😂Malesef 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum😢
Ya nasipten ötesi yok işte hazırlık falan biraz işin umut kısmı belki kişide.

Geçmiş olsun canım ya,
Sana/ babasına şefaatçi olacaktır inş.

Allah tekrar yaşatsın inş meleğini sağlıkla kucağına aldırsın.

Soruma evet demeni isterdim bi ümit benimde belirtim o ya ondan:)

Ya nasipten ötesi yok işte hazırlık falan biraz işin umut kısmı belki kişide.

Geçmiş olsun canım ya,
Sana/ babasına şefaatçi olacaktır inş.

Allah tekrar yaşatsın inş meleğini sağlıkla kucağına aldırsın.

Soruma evet demeni isterdim bi ümit benimde belirtim o ya ondan:)
İyi dileklerin için teşekkür ederim❤Rabbim hepimizin gönlünce versin.Kandil akşamı tüm bebek isteyenler için dua ettim inşAllah Rabbim kabul buyurur.
Zaten tahmin ettim o yüzden sorduğunu😊o yüzden sana evet demeyi çok isterdim dedim.
Aynen öyle nasipten ötesi yok,ben zor zamanlar geçirdim tam 5 gebelik 1 oğlum var çok şükür 3 düşük ve 30 haftalık kızımı anne karnında kaybettim hepsi sınav.
Çok kolay hamile kalırdım ben hep korunurken nasıl olduğunu hiç anlamazdım😂
En son kızımın kaybından sonra 2 sene korktum hamile kalmaya en son cesaretimi topladım ve hamile kalmak istedim,bu benim ilk planlı gebeliğim olacaktı ama bil bakalım ne oldu tam 16 ay hamile kalamadım neden şıp diye hamile kalan ben 16 ay kalamadım çünkü çok kafama taktım,çok uğraştım ben kovaladıkça o kaçtı😂Sonra işe girdim akabinde yukarda yazdığım gibi hsmile kaldım.
Diyeceğim o ki rahat olmak çok ama çok önemli ve sanırım buna en güzel örnek benim.
Sakin olun düşünmeyin rahat olmaya çalışın zamanı gelince hiç bir kuvvet bebeğinizin size gelmesine engel olamayacak Allahın izniyle❤Çok uzattım kusura bakmayın amacım sadece stresin nasıl etkilediğini tecrübe etmiş biri olarak size aktarmaktı😊
İyi geceler herşey gönlümüzce olsun🌸

İyi dileklerin için teşekkür ederim❤Rabbim hepimizin gönlünce versin.Kandil akşamı tüm bebek isteyenler için dua ettim inşAllah Rabbim kabul buyurur.
Zaten tahmin ettim o yüzden sorduğunu😊o yüzden sana evet demeyi çok isterdim dedim.
Aynen öyle nasipten ötesi yok,ben zor zamanlar geçirdim tam 5 gebelik 1 oğlum var çok şükür 3 düşük ve 30 haftalık kızımı anne karnında kaybettim hepsi sınav.
Çok kolay hamile kalırdım ben hep korunurken nasıl olduğunu hiç anlamazdım😂
En son kızımın kaybından sonra 2 sene korktum hamile kalmaya en son cesaretimi topladım ve hamile kalmak istedim,bu benim ilk planlı gebeliğim olacaktı ama bil bakalım ne oldu tam 16 ay hamile kalamadım neden şıp diye hamile kalan ben 16 ay kalamadım çünkü çok kafama taktım,çok uğraştım ben kovaladıkça o kaçtı😂Sonra işe girdim akabinde yukarda yazdığım gibi hsmile kaldım.
Diyeceğim o ki rahat olmak çok ama çok önemli ve sanırım buna en güzel örnek benim.
Sakin olun düşünmeyin rahat olmaya çalışın zamanı gelince hiç bir kuvvet bebeğinizin size gelmesine engel olamayacak Allahın izniyle❤Çok uzattım kusura bakmayın amacım sadece stresin nasıl etkilediğini tecrübe etmiş biri olarak size aktarmaktı😊
İyi geceler herşey gönlümüzce olsun🌸
Ya siz ne güzel bir yüreksiniz:)
Estağfurullah bilakis memnun oldum anlatmana,
bu iyi niyetli gayretin kusurluk değil bilakis takdirlik.

Evet ciddi sınavlar atlatmışsınız,
bazen sorular zor yerden geliyor hayatta, Allah sabırlar versin.
Hatırlatıcı olmak istemem de 30 haftalık meleğin cennet kuşu olma nedeni neydi, Dr lar ne dedi?

Ötede çok meleğimiz var şefaat için bekleyen babasıyla seni inş.

Ya siz ne güzel bir yüreksiniz:)
Estağfurullah bilakis memnun oldum anlatmana,
bu iyi niyetli gayretin kusurluk değil bilakis takdirlik.

Evet ciddi sınavlar atlatmışsınız,
bazen sorular zor yerden geliyor hayatta, Allah sabırlar versin.
Hatırlatıcı olmak istemem de 30 haftalık meleğin cennet kuşu olma nedeni neydi, Dr lar ne dedi?

Ötede çok meleğimiz var şefaat için bekleyen babasıyla seni inş.
Amin canım inşAllah.O sizin güzel bakışınız çok teşekkür ederim🌸Gebelik tansiyonu dediler ama asıl kendi doktorum bebek kaybı yaşayacak kadar yüksek bi tansiyon olmadığını söyledi.Rabbim bilir artık.Sonrasında eşimle beraber genetik uzmanına gittik düşükler,kayıplar bir sebebi olmalıydı ama hiç birşey bulamadılar genlerimize bile baktılar kalıtsal bir rahatsızlık taşıyor olabilme ihtimalimize karşı😢Sadece şunu dedi dr Takdir-i İlahi.Boynumuz kıldan ince Rabbim bilir en iyisini.Umarım sizin de boy boy çocuklarınız olur bu günleri hemen unutuverirsiniz😂🤭

Amin canım inşAllah.O sizin güzel bakışınız çok teşekkür ederim🌸Gebelik tansiyonu dediler ama asıl kendi doktorum bebek kaybı yaşayacak kadar yüksek bi tansiyon olmadığını söyledi.Rabbim bilir artık.Sonrasında eşimle beraber genetik uzmanına gittik düşükler,kayıplar bir sebebi olmalıydı ama hiç birşey bulamadılar genlerimize bile baktılar kalıtsal bir rahatsızlık taşıyor olabilme ihtimalimize karşı😢Sadece şunu dedi dr Takdir-i İlahi.Boynumuz kıldan ince Rabbim bilir en iyisini.Umarım sizin de boy boy çocuklarınız olur bu günleri hemen unutuverirsiniz😂🤭
Özelden yazdım canım.

bu ay ben de ovulasyon testi kullandım ve bi siteden de yumurtlma hesabı yapmıştım ikisi baya denk oldu. Uygulamalara çok güvenemiyorum biri yumurtlamadan önceki günü diğeri de bi sonraki günü gösteriyordu çünkü.

Back
X