Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzeydeniz arkadaşlarımın dediği gibi hesaplanıyor yani yumurtladıkdan 14 gün sonra adet görüleceği hesabı ile yani ben 28de bir olurdum 28-14= 14.gün ovulasyon oluyo, buay 27de oldum muhtemelen 27-14=13 gün olcak senin 30-14=16. gün olmalı ovulasyon testini ise şöle kullanmanı tavsiye ederim eğer dediğimiz gibi ise yani 16. günse ovulasyonun yarın ve yarından asonrakinde pozitif çıkmalı zaten.
bende geçen ay kullandım.
sabah ilk idrarlayapmıcan,
ben hergün aynı saatte öğleden sonra 3 -35 ciarı yapıyordum. ama 12 den sonra 3 saat kadar sıvı tüketme. seyrelitip yanlış sonuca neden oluyormuş. yani sende benim gibi 12 den sonra bişey içmeyip 3-4 gibi yaparsan sonuçu doğru yakalarsın ve sonuç pozitif olunca 2 gün üst üste ilişki olcak canım.[/QUOE]
Bencede 16.gün olması lazım ama geçen ayda 18.güne kadar yaptım çıkmadı.Bu ayda 10.günden başladım 20.güne kadar yapmayı düşünüyorum inşallah bulurum.Birde ben çalıştığım için akşam 6,30-7 gibi yapıyorum eve gidince, 4 saatte hiç sıvı tüketmiyorum.Dün testte çok hafif silik çizgi gördüm bu yaklaştığı anlamınamı geliyor acaba.
handecim eminnnimm adım gibi hatta dün olduuuu çok şaşırdım resmen yumurtladığımı hissettim bu ay .... ama aktardan aldığım bi karışım var onun sayesinde yumurtlamış olabilirm belki çünkü kaç aydır yakalayamıyordum yumurtlamamı... ama bu ay resmen şahit oldum :)) boşta geçirmedim zaten :)) canım sancı girdi adet sancısı gibi ama farklı bir sancı sancıdan sonra afedersiniz bi ıslaklık hissettim ve lavaboya gittiğimde yumurta akı kıvamından biraz daha koyu bir sıvı geldiğini gördüm bi tek sefer oldu bu sancı bugün ara ara giriyooo... :))
Dün 14.günümde çift çizgiyi gördüm sonunda.Nerdeyse aynı renk koyuluktaydı.Demekki 15-16.gün yumurtluyormuşum.
günaydın canım.hayırlı olsun yumurtan:) bende test kullandım bu ay ilk kez.ama acemilikten olsa gerek çift çizgiyi gördüğüm gün yaptık ve ertesi üç gün daha yapmamız gerekiyomuş. bidahaki sefere öyke yapıcam işallah.sende öyle yap.gerçi daha hastalanmadım ama sancım çok hasta olabilirim.4 gün geçti bu arada.