kaçıncı hafta öğrendiniz?

ela__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
25
3
3
meraba arkadaşlar , bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı hafta öğrendiniz ? ben 13 haftalık gittiğimde öğrenemedim . kaçıncı haftada belli olur? birde bebeğinizin hareketlerini hangi haftadan sonra hissettiniz. İ

10+5te cinsiyetini ogrendim. 15.haftada hareketlerini rahatlikla hissediyrdum.

10+5te cinsiyetini ogrendim. 15.haftada hareketlerini rahatlikla hissediyrdum.
peki ilk hamileliğiniz mi ?ikinci ve ikinciden sonraki hamileliklerde erken hissediliyormuş ama ilk hamileliklerde 22. haftayı falan geçiyomuş hareketleri hissetmek için. bilmiyorum ben daha hissedemiyorum :)

peki ilk hamileliğiniz mi ?ikinci ve ikinciden sonraki hamileliklerde erken hissediliyormuş ama ilk hamileliklerde 22. haftayı falan geçiyomuş hareketleri hissetmek için. bilmiyorum ben daha hissedemiyorum :)
Ilk 2si 9haftalikken dustu. Dolayisiyla tam anlamiyla ilk gebeligim. Ben biraz erken hissettim. Kitaplarda 22-24 hafta arasi yazar.

cinsiyetini 14. haftada öğrendik. hareketlerini de 19. haftada hissetmeye başladım.

Ilk 2si 9haftalikken dustu. Dolayisiyla tam anlamiyla ilk gebeligim. Ben biraz erken hissettim. Kitaplarda 22-24 hafta arasi yazar.
benimde düşüğüm oldu , bende aynı siz gibiyim. Allah bi daha yaşatmasın o acıları insallah... bu hamileliğimizide hayırlısıyla tamamına erdirir Mevlam inşaallah.
peki nasıl bi his yani çok mu hissettiniz yoksa göz seyirmesi gibi mi? merak ediyorum . bende 16. haftamdayım ama bi hissetme yok

bi hissetme yok dedim ,tam o anda sanki bişeyler hissettim :))aaa : )

Ben cinsiyetini 12.haftada öğrendim ama galiba ekkek demişti.16.haftada kesin erkek dedi.17.haftamdayım hala hareket hissetmiyorum

Cnm. Bak not almistim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…