Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+4'te keseyi gördük, 6+6'da kalp sesini duydukBebeğinizin kaçıncı hafta da kalp atisini duydunuz??
Cok yeniyim 3 haftalik falan tahmin ediliyor bebegim nasil yol izliycem bilmiyorum6+3 te doktora gitmistim duymustuk
Cok yeni hamileyim 3 haftalik falan nasil ilerleyecegimi bilmiyorum korkuyorum da5+4'te keseyi gördük, 6+6'da kalp sesini duyduk![]()
Hayırlı olsun, inşallah sağlıklı haberini alırsınız en kısa süredeCok yeni hamileyim 3 haftalik falan nasil ilerleyecegimi bilmiyorum korkuyorum da![]()
Amin insallahHayırlı olsun, inşallah sağlıklı haberini alırsınız en kısa sürede![]()
Duyulmasi gerekiyor bende yarin gideceğim yarin 5+3 umarim bende duyarimMerhaba bebeğim 8 haftalık perşembe gününe randevu aldim sizce kalp atışlarını duyar miyiz.
Duyulmasi gerekiyor bende yarin gideceğim yarin 5+3 umarim bende duyarim![]()
İnşallah duyarsınız sizdeDuyulmasi gerekiyor bende yarin gideceğim yarin 5+3 umarim bende duyarim![]()
7 haftalıkken duymuştum.Bebeğinizin kaçıncı hafta da kalp atisini duydunuz??
7 ci haftada gitsen duyarsinBebeğinizin kaçıncı hafta da kalp atisini duydunuz??