- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi Sunny_life
-
Aynı hamile kalmışoz bende 6+6 yım. 6+2 iken vajinal bakıldı kalp atısı duyulmadı. Yarın randevum var inş dıyulurSelam arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim 6 hafta 2 günlükken randevum vardı gittim kalp atışı duyulur mu dedim yok dedi ama duyulabiliyormuş dedim herşeyin bir zamanı var daha yeni büyüyor dedi. Inşallah duyarım bu cuma yine randevum var duyamazsam diye çok korkuyorum cuma günü gelmek bilmiyor sizler kaçıncı hafta da duydunuz merak ettim?
Bana vajinal bakılmadı doktorum tavsiye etmiyor ama benimkine bakmadı bile haftaya dedi çıktı inşallah duyulur canım haber et birbirimize dua edelimAynı hamile kalmışoz bende 6+6 yım. 6+2 iken vajinal bakıldı kalp atısı duyulmadı. Yarın randevum var inş dıyulur
Hadi inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)Bana vajinal bakılmadı doktorum tavsiye etmiyor ama benimkine bakmadı bile haftaya dedi çıktı inşallah duyulur canım haber et birbirimize dua edelim
Amin inşallah hepimize inşallahHadi inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Anladım cevabınız için teşekkürler7 haftalık idi
Cevabınız için teşekkür ederim inşallah bende duyarımSanirim 7haftalikken
Çok teşekkür ederim5+6 da görmüştüm ama daha çok küçük olduğu için duyamayız demişti doktorum. Hiç merak etmeyin 8.haftaya kadar duymuş olursunuz. Sağlıkla gelsin inşallah.
Selam canım ne yaptın duyuldu inşallahAynı hamile kalmışoz bende 6+6 yım. 6+2 iken vajinal bakıldı kalp atısı duyulmadı. Yarın randevum var inş dıyulur
Evet canım duyuldu cok şükür hatta sata göre 7 ama kendisi 6+3 müş duyuldu Allah saglıkla kucsgımıza almayı nasip etsin inşallah sen de duyarsınSelam canım ne yaptın duyuldu inşallah
Çok sevindim canım ya valla amin inşallah darısı başıma bakalımEvet canım duyuldu cok şükür hatta sata göre 7 ama kendisi 6+3 müş duyuldu Allah saglıkla kucsgımıza almayı nasip etsin inşallah sen de duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?