kaçıncı haftada kap atışı duyulur

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
6hafta 4 günlük hamileym bir hafta önce 5 hafta 2 gunlukken doktor kontrolmda kese de içinde minik bir beyazlık vardı yarına tekrar gideceğim yarına gttğmde duyabilirmiym kalp atışını

Tam hatırlamıyorum ama daha birkaç hafta var sanirim

İnternette 6 haftadayken kalp atışı duyulur diye yazıyor da

Sen sorunca bende baktimda tam net duyulması 20 haftayı buluyormus. Hangi hastahanede gidiyorsun herkez dinletmiyor

Herzamanki doktoruma gidiyordm bazı aksilklerden dolayı yaşadğm şehirde normal kadın doğumcu özel muayeneli yere gideceğm

Bebeğin kalp atışına bakılıyor ona göre sağlıklı gebelikmi ona karar veriliyor en erken 6 hafta da duyulur yazıyor internette o yüzden sordm hadi duyamazsam sizler ilk ne zaman duydunz merak ettim

Bende salı günü gidiyorum merak ediyorum duyulacak mı diye :)

Bende salı günü gidiyorum merak ediyorum duyulacak mı diye :)
Aynen kafayı yiycem yarın olsa bi yermde duramıyorum korkuyorm da hadi kalp atışını duyamazsam diye

Aynen kafayı yiycem yarın olsa bi yermde duramıyorum korkuyorm da hadi kalp atışını duyamazsam diye
İcini ferah tut her gebelik ayni olmayabilir. Benim içinde Zaman geçmiyor bende ikiz hayal ederdim hep onu merak ediyorum

İcini ferah tut her gebelik ayni olmayabilir. Benim içinde Zaman geçmiyor bende ikiz hayal ederdim hep onu merak ediyorum
Tam kaç hafta kaç gunluksun benm de betahcg çok yüksekti doktor bile ikiz olabilir dedi ama bir kesemiz var

Tam kaç hafta kaç gunluksun benm de betahcg çok yüksekti doktor bile ikiz olabilir dedi ama bir kesemiz var
7 hafta Can'ım ama kaçıncı gün bilmiyorum su an. İkiz ailede cok var benim umudum ordan:) bazen ikizler kendini gec gösterebiliyor tek yumurta özellikle. Bhcg benim bir kac günlükken ölçüldü ama doktorum her zaman değerden anlaşılmıyor bölünme sonradan başlayabiliyor dedi, Kanda ilk günler iki defa bıkıldı

Back
X