Kaçıncı Haftada Karnınız Belli Olmaya Başladı :))

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
Merhaba kızlar :KK54:
Benim hamileliğim bana sürpriz olduğu için yeni yeni merak ettiklerimi araştırmaya başlıyorum. En çok merak ettiğim de ne zaman karnım büyüyecek :)) açıkçası belli Olmasını istemiyorum çalıştığım için ama elbet bir süre sonra belli olacak. Ama o süre ne kadar sürecek acaba :KK48:
Sizlerin kaçıncı haftadan sonra belli olmaya başladı karnınız :KK51:

18. haftadan sonra kendim anlamaya başladım :) simdi 24 . haftadayım bol giyince pek belli olmasa da dar giyince hamile oldugum anlaşılıo tabi çok aman aman büyümedi 7. aydan sonra baya büyüyomus işte :KK70:

18. haftadan sonra kendim anlamaya başladım :) simdi 24 . haftadayım bol giyince pek belli olmasa da dar giyince hamile oldugum anlaşılıo tabi çok aman aman büyümedi 7. aydan sonra baya büyüyomus işte :KK70:
Ooo supermis 7.aya kadar belli olmuyosa. Bende cok zayıfım ama insallah benim de oyle olur :KK70:

Benim hamileliğim bana sürpriz olduğu için yeni yeni merak ettiklerimi araştırmaya başlıyorum. En çok merak ettiğim de ne zaman karnım büyüyecek :)) açıkçası belli Olmasını istemiyorum çalıştığım için ama elbet bir süre sonra belli olacak. Ama o süre ne kadar sürecek acaba :KK48:
Cnm benimde su an 20. Hafta bitti ama kimse inanmiyo hamile olduguma , o bunyeden bunyeye degisiyo. Zayifsan 6 yada 7 . ayda iyice belirginlesir.

Ayy şuan çok mutlu oldum ben 49 kiloyla hamile kaldım inşallah çok kilo da almam :KK51:
Almazsin almazsin benimde boy 1.79
68 kiloyla hamile kaldim .. Su an 20. Hafta 70 kiloyum 2 kilo almisim.. Zaten normal hamilelik surecinde en az 9 kilo almak lazimmis. En cok da 16.. Kemikli oldugun icin Karnim düz haala.. Hafif cikti.

Bende 17. haftadayım baya belirginleşmeye başladı zaten hamilelik öncesinde kilo bile alsam direk göbeği çıkan biri olduğum için şuan yuvarlak koca bir karnım var ve çok mutluluk verici :anneadayı: Bugün ilk kez bir bayan otobüste hamile olduğumu anlayıp yer bile verdi sağolsun bence belli olması çok ayrıcalıklı bir durum daha çok belli olsun daha çok büyüsün bebişlerimiz inşAllah:emir_bebek::anneadayı:

benim 15e kadar hic yoktu sonradan yayvan olan karnim toplanmaya basladi artik 20de hamile gibi gozukuyodum simdi 25im cok buyuk olmasada herkes anliyo tam hamile gobegi:anneadayı::nazar::KK54:

Tebrikler öncelikle... Heyecanınız ne kadar tatlı... Benim de 16. haftada felan artık kendini hissettiriyordu tabi dışardan bakınca nlamıyor kimse ama pantolonlar hafiften sıkmaya başlamıştı... Bence dünyanın en güzel dönemi bu gebelik ve tabi ki sonrasında da dünyanın en güzel duygusu annelik....

Ben de gebeliğimde toplam 10 kilo almıştım...

Tebrikler öncelikle... Heyecanınız ne kadar tatlı... Benim de 16. haftada felan artık kendini hissettiriyordu tabi dışardan bakınca nlamıyor kimse ama pantolonlar hafiften sıkmaya başlamıştı... Bence dünyanın en güzel dönemi bu gebelik ve tabi ki sonrasında da dünyanın en güzel duygusu annelik....

Ben de gebeliğimde toplam 10 kilo almıştım...
Teşekkürler :KK24:
Doktor bana şimdiden kilona dikkat et hamur işi filan yeme dedi. Benim daha 7 haftalık da öyle hemen belli Olmasını istemiyorum zaten. Ondan merak ediyorum ne zaman çıkıcak göbeğim diye :oops:

bende 49 kiloyla hamile kaldim boyum 155. doguma 75 gittim.benim bunyem biraz tuaf galiba 4 aydan sonra hamile oldugum belli oluyor.6a yda falan kocaman karnim oluyor.minyon bir tipim var.iki hamilelik yasadim ikiside ayniydi ilk hamileligime 46 kiloyla baslamistim

Hiç kilo almadım ama daha şimdiden pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı. Şimdiden böyle olması normal mi ki :KK51:

Benim henüz cok cok yeni :) adet dönemlerinde ciddi şişlik yasıyordum. Malum adet olamadığım icin Varolan sisligim var :))) yalnız göğüslerimde daha şimdiden 1 beden büyüme var. Boyum 167, 52 kiloyum :anneadayı:

Sen istesen de istemesen de bünyen nasıl gelişim gösterirse öyle büyüyecek akrnın.Hatta zayıf annelerde daha çok belli oluyormuş, bir top düşünün,sizin karnınıza koyulsa mı daha belirgin olur yoksa kilolu göbekli birine mi.Tabiki siz.

7 aylık hamileyim hala kimse hamile olduğumu anlamıyo bence bu bi avantaj, 10 kilo aldım ama ona bile inanmıyorlar kısacası şimdilik her şey güzel 5 aya kadar karnım dümdüzdü

7 aylık hamileyim hala kimse hamile olduğumu anlamıyo bence bu bi avantaj, 10 kilo aldım ama ona bile inanmıyorlar kısacası şimdilik her şey güzel 5 aya kadar karnım dümdüzdü
İç karnın geniştir ne güzel benim göbek şimdiden çıktı. Kiloda almadım ama kiloluyum zaten.

19. haftaya kadar belirgin değildi iyi ya böyle olacaksa diye seviniyordum:KK45: 19da bi anda çıktı nolduysa şimdi karşıdan gören anlıyor hamile olduğumu.:anneadayı:

Ben 4. aydayim dar giymessem kimse anlamiyor :) genelde bol giymeyi tercih ediyorum tabi.

Baya zayif biriyim bilmeyen bi kac arkadasim herhalde cok yedin diye tepki verdi sadece :)

X