Kaçıncı haftada kese içinde bebeğiniz görüldü ?

Endişelenme erken daha görürsün inşallah 7 8. Haftada görenler oluyor canım korkma

Sabah doktora gittik .. sanki bir sorun varmış gibi konuştu. Tedirgin oldum ister istemez . Bir heyecanla gittim .. oluşmayacakmış gibi yaklaştı. Kalbime inecek ..
Doktorlar genelde kalp atışını duymadıkça böyle davranırlar 5. hafta dasın daha korkma kalbini ferah tut inşallah kalp atışınıda duyarsın 🙏

7. Hafta olacak benim 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarız eğer olursa dedi .. iyi ki yazmışım buraya . İnternetten okusak öldük çoktan 😂🙊
Her okuduguna duyduguna kulak asmican canini bosuna skmican. Bi laf vardir ne kadar az bilirsen o kadar mutlusundur diye. Bazi konularda oyle olucan. Ikizlerimde arastirma yapsaydim ben kucagima da alamazdim 😂

Benimde 4. Haftada kese vardı bebek yoktu. 5. Haftada bebeği gördük diye hatırlıyorum

Her okuduguna duyduguna kulak asmican canini bosuna skmican. Bi laf vardir ne kadar az bilirsen o kadar mutlusundur diye. Bazi konularda oyle olucan. Ikizlerimde arastirma yapsaydim ben kucagima da alamazdim 😂
Muane ederken kese görüntü doktor susuyor ama bir şey demeden ben direk kesenin içi boş dedim 😂 gerçekten çok bilmek iyi değil 🙊

Back
X