- 27 Nisan 2020
- 43
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Gulbenozgeeee
Doktor 4.5-5 haftada olduğumu kese içerisinde bebek görünmediğini 2 hafta daha beklememizi söyledi. Endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok erken. 6+4 de kalp atislarini gordum. Dinlemek icin 8.haftayi gecmeli. Daha yeni olusuyodur endiselenme.Doktor 4.5-5 haftada olduğumu kese içerisinde bebek görünmediğini 2 hafta daha beklememizi söyledi. Endişeliyim
Sabahtan beri ağlıyorum ... Doktor öyle bir söyledi ki bir sorun varmış gibi ... Olmayacakmış gibi .. teşekkür ediyorumCok erken. 6+4 de kalp atislarini gordum. Dinlemek icin 8.haftayi gecmeli. Daha yeni olusuyodur endiselenme.
Sabah doktora gittik .. sanki bir sorun varmış gibi konuştu. Tedirgin oldum ister istemez . Bir heyecanla gittim .. oluşmayacakmış gibi yaklaştı. Kalbime inecek ..Endişelenme erken daha görürsün inşallah 7 8. Haftada görenler oluyor canım korkma
Uzulme kimi doktor moral bozmaya bire bir. Bi daha ki kontrolde baska doktora gorun en iyisi. O zamana kadarda bosuna uzulme daha cok yeniSabahtan beri ağlıyorum ... Doktor öyle bir söyledi ki bir sorun varmış gibi ... Olmayacakmış gibi .. teşekkür ediyorum
7. Hafta olacak benim 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarız eğer olursa dedi .. iyi ki yazmışım buraya . İnternetten okusak öldük çoktanCok erken. 6+4 de kalp atislarini gordum. Dinlemek icin 8.haftayi gecmeli. Daha yeni olusuyodur endiselenme.
Doktorlar genelde kalp atışını duymadıkça böyle davranırlar 5. hafta dasın daha korkma kalbini ferah tut inşallah kalp atışınıda duyarsınSabah doktora gittik .. sanki bir sorun varmış gibi konuştu. Tedirgin oldum ister istemez . Bir heyecanla gittim .. oluşmayacakmış gibi yaklaştı. Kalbime inecek ..
Haftaya başka bir doktora gidelim dedik . Bir de gittiğim doktor yaşadığım yerin en iyi kadın doğumcusuUzulme kimi doktor moral bozmaya bire bir. Bi daha ki kontrolde baska doktora gorun en iyisi. O zamana kadarda bosuna uzulme daha cok yeni
Amin inşallah hayırlısıyla .. anneleri de üzdüm valla ağlayarak söyleyince ben onlarda üzüldüDoktorlar genelde kalp atışını duymadıkça böyle davranırlar 5. hafta dasın daha korkma kalbini ferah tut inşallah kalp atışınıda duyarsın![]()
Üzülme annesi daha çok küçük hayırlı haberini bekliyoruz meleğin tutunmuştur sana inşallahAmin inşallah hayırlısıyla .. anneleri de üzdüm valla ağlayarak söyleyince ben onlarda üzüldü
Her okuduguna duyduguna kulak asmican canini bosuna skmican. Bi laf vardir ne kadar az bilirsen o kadar mutlusundur diye. Bazi konularda oyle olucan. Ikizlerimde arastirma yapsaydim ben kucagima da alamazdim7. Hafta olacak benim 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarız eğer olursa dedi .. iyi ki yazmışım buraya . İnternetten okusak öldük çoktan![]()
Yaa tavri sert biri yada dusuncesiz biri. Sen yine de baska doktora gorun. Hayirlisi olsun simdidenHaftaya başka bir doktora gidelim dedik . Bir de gittiğim doktor yaşadığım yerin en iyi kadın doğumcusu![]()
İnşallah bize de nasip eder AllahBenimde 4. Haftada kese vardı bebek yoktu. 5. Haftada bebeği gördük diye hatırlıyorum
Amin güzel kalpli insan teşekkür ediyorumÜzülme annesi daha çok küçük hayırlı haberini bekliyoruz meleğin tutunmuştur sana inşallah![]()
Muane ederken kese görüntü doktor susuyor ama bir şey demeden ben direk kesenin içi boş dedimHer okuduguna duyduguna kulak asmican canini bosuna skmican. Bi laf vardir ne kadar az bilirsen o kadar mutlusundur diye. Bazi konularda oyle olucan. Ikizlerimde arastirma yapsaydim ben kucagima da alamazdim![]()
Canım ben 8 haftalıkken gördüm boşa üzüyorsun kendiniDoktor 4.5-5 haftada olduğumu kese içerisinde bebek görünmediğini 2 hafta daha beklememizi söyledi. Endişeliyim