Kaçıncı haftada kese,kalp atışı gördünüz?

pamukprenses187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
1.607
635
Çok merak ediyorum kızlar..4.haftada keselerim görüldü ancak 5. Haftada daha bebekler ve kalp atışı görülmedi.... Boş gebelik değildir di mi?

Çok merak ediyorum kızlar..4.haftada keselerim görüldü ancak 5. Haftada daha bebekler ve kalp atışı görülmedi.... Boş gebelik değildir di mi?
kalp atışlarını duymadan boş olup olmadığını bilemezsin canım. ben tam zamanını hatırlamıyorum ama 4.5 haftalık gibi kese görünmüştü. bundna 10 gün sonra da kalp atışları duyulmuştu.

kese 5.haftada gorulur
kalp atısı 7 de duyulur
kotu bırsey olsa doktor soylerdı endıselenmeyın normal surec
kalp atısını duycaksınız pıtpıtpıtpıt
:)

Arkadaşlar öncelikle ben yeni katıldım foruma ve sizlerin mesajlarını takip ettim.benim ilk tup bebek denemem 11. Gün kanamam oldu 2 gün devam etti doktor düşük dedi ama 5 gün sonra kan testi yaptırdım ve değerim tekrar yüksek çıkınca hemen ilaçlara başlattilar.yani düşük olmamış dedi doktorum.8 haziranda transfer olmuştu ve 18 haziranda gebelik denildi.degerlerim duzenli artis gosterince dün doktora gittim ama kese gozukmedi. Değerim 1283 sizce normal mi kızlar kesenin gorunmemesi sanırım 4 haftaya yeni girdim.erken olabilir mi

Benim 4 hafta 6 gunlukken kese gorundu. 6da kalp atisi duyuldu.

Sagolun biraz rahatladım ama benim gittiğim doktor dış gebelik olabilir dedi .Ben am 10. Gün gebe olduğumu öğrendim ama bir gün sonra kanamam başladı 2 gün sürdü sonra kesildi ve kan testi yapınca değerim 43 ten 23 e düştü. Doktor düşük oluyor sanırım ilaçları bırak dedi ve benden 5 gün sonra tekrar test istedi ve benim değerim 427 olmuştu. Şaşırdı doktor da demek ki dusmemis ilaçlara hemen başla dedi.benim değerlerim daha sonra 745 1283 ve en son 1386 ya yükseldi yarın tekrar test yaptircam pazartesi günü doktor degerlendircek. Merakla bekliyoruz sonucu

Arkadaşlar bugün ki test sonucum 1687 yani öncesine göre artış kötü 1436 idi. ben diğer mesajımda yanlış yazmışım.aradaki artış az olunca doktorum yarın bakalım dedi büyük ihtimalle dış gebelik diyor.ama geçen hafta ki artışlarım hep iki katiydi sevinmistim. Bu iki sefer bizi olumsuzluğa doğru götürüyor artık hayırlısı demekten başka çarem yok sanırım.

Canim senin kese go

Canim sende kese görüldüğünde kan değerin kaçtı.
Canim, Ben tup bebekle hamile kaldim. Transfer sonrasi 12.gun degerim 1150 idi. Sonra yaptirmadim bhcg. Testten bi hafta sonra kese icin gitmistim.

Canim, Ben tup bebekle hamile kaldim. Transfer sonrasi 12.gun degerim 1150 idi. Sonra yaptirmadim bhcg. Testten bi hafta sonra kese icin gitmistim.
Canim senin değerin yüksekmis zaten benim 12. Gün daha 43 tü. Şimdilerde 1687 değerim yavaş ilerliyor bakalım doktor ne derse artık dış gebelik yüksek gözüküyor ama hayırlısı diyorum

Canim senin değerin yüksekmis zaten benim 12. Gün daha 43 tü. Şimdilerde 1687 değerim yavaş ilerliyor bakalım doktor ne derse artık dış gebelik yüksek gözüküyor ama hayırlısı diyorum
Gec dollenme olamaz mi?

Canim pardon yaa senin de tup bebekmis baska forumda yazdigini zannetmisim niyeyse. Peki tup bebekte dis gebelik nasil oluyor? Anlamadim dogrusu ama hayirlisi olaun canini sikma sakin. Kesinlesene kadae da dis gebelik oldugunu dusunme. Hayirlisi insallah

Canim pardon yaa senin de tup bebekmis baska forumda yazdigini zannetmisim niyeyse. Peki tup bebekte dis gebelik nasil oluyor? Anlamadim dogrusu ama hayirlisi olaun canini sikma sakin. Kesinlesene kadae da dis gebelik oldugunu dusunme. Hayirlisi insallah
Canim Sağol iyi dileklerin için ama doktor bugün de dış gebelik ihtimali yüksek dedi ve yarın tekrar bakcak ve karar verir artık umarım böyle belirsizlik daha kötü bir de ben başka belirtisi yok mu dedim rahim duvari kalinligi da 5 mm kadar senin dedi.internetten baktım normalde en az 7 mm olmaliymis bilmiyorum ama artık hayırlısı tabi ama iyi ya da kötü sonuçlansin istiyorum

Arkadaşlar merhaba ben 5 hafta 5 günlük gebeyim.47. Gününde doktor kontrolüm var 7. Haftasının içinde olacak . Kese ve kalp atisi duyulur mu

X