- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- Konu Sahibi pamukprenses187
Çok merak ediyorum kızlar..4.haftada keselerim görüldü ancak 5. Haftada daha bebekler ve kalp atışı görülmedi.... Boş gebelik değildir di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atışlarını duymadan boş olup olmadığını bilemezsin canım. ben tam zamanını hatırlamıyorum ama 4.5 haftalık gibi kese görünmüştü. bundna 10 gün sonra da kalp atışları duyulmuştu.Çok merak ediyorum kızlar..4.haftada keselerim görüldü ancak 5. Haftada daha bebekler ve kalp atışı görülmedi.... Boş gebelik değildir di mi?
Canim senin kese goBenim 4 hafta 6 gunlukken kese gorundu. 6da kalp atisi duyuldu.
Canim sende kese görüldüğünde kan değerin kaçtı.Benim 4 hafta 6 gunlukken kese gorundu. 6da kalp atisi duyuldu.
Canim, Ben tup bebekle hamile kaldim. Transfer sonrasi 12.gun degerim 1150 idi. Sonra yaptirmadim bhcg. Testten bi hafta sonra kese icin gitmistim.Canim senin kese go
Canim sende kese görüldüğünde kan değerin kaçtı.
Canim senin değerin yüksekmis zaten benim 12. Gün daha 43 tü. Şimdilerde 1687 değerim yavaş ilerliyor bakalım doktor ne derse artık dış gebelik yüksek gözüküyor ama hayırlısı diyorumCanim, Ben tup bebekle hamile kaldim. Transfer sonrasi 12.gun degerim 1150 idi. Sonra yaptirmadim bhcg. Testten bi hafta sonra kese icin gitmistim.
Gec dollenme olamaz mi?Canim senin değerin yüksekmis zaten benim 12. Gün daha 43 tü. Şimdilerde 1687 değerim yavaş ilerliyor bakalım doktor ne derse artık dış gebelik yüksek gözüküyor ama hayırlısı diyorum
Canim Sağol iyi dileklerin için ama doktor bugün de dış gebelik ihtimali yüksek dedi ve yarın tekrar bakcak ve karar verir artık umarım böyle belirsizlik daha kötü bir de ben başka belirtisi yok mu dedim rahim duvari kalinligi da 5 mm kadar senin dedi.internetten baktım normalde en az 7 mm olmaliymis bilmiyorum ama artık hayırlısı tabi ama iyi ya da kötü sonuçlansin istiyorumCanim pardon yaa senin de tup bebekmis baska forumda yazdigini zannetmisim niyeyse. Peki tup bebekte dis gebelik nasil oluyor? Anlamadim dogrusu ama hayirlisi olaun canini sikma sakin. Kesinlesene kadae da dis gebelik oldugunu dusunme. Hayirlisi insallah