Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz?

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
Hanımlar selam,
Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz? Ve neden dolayı? Bebeğinizin o haftada doğmasıyla ilgili bir sorun yaşadınız mı dogduktan sonra? (Bu arada haftanızı hafta ve gün olarak yazarsanız sevinirim; örneğin 38+3 şeklinde)

40+6
Ne bir sancı, ne bir nişan, ne bir su. Hiçbirşey yoktu. O gum suni sancı istemek için gittim. Agrilarima güvenerek açılma vardır dedim ama sadece rahim çok çok az yumuşamış. Bebegimi tehlikeye atmak istemedim ve beklemekten ve herkesi bekletmekten surekli hastahaneye cagirilip eli bos donmekten çok sikildigim icin kendi kararimla spinal sezeryan oldum.
Su an puanda 6 aylik olucak ve dipcik gibi kızım. 2,3 gün sonra sutum tamamen geldi ve sadece sütle besleniyor kilosu ve gelisimi de maşallah çok iyi.

İlk bebeğimi 38+1 de kasılma ile gittiğimde eşinin 5 noktadan çürüdüğünü öğrenip çatımın da müsait olmaması ve açılmam olmaması sebebiyle sezaryen oldum 7.5 yaşında şuan bir sorunumuz olmadı. İkincide de çok sancılar yaşadım bol bol yattım o şekilde 38+2 ye kadar bekledik ve doğduk yine sezaryen ile. Anestezi şekli her ikisinde de spinal. Şuan ikinci bebeğim 15 günlük.

Valla 1 1.5 hafta fark etti yanlış hatırlamıyorsam 2.900 du en son gittiğimde de 3 kilo 540 gramdi doğum kilosu nu hatta şok olmuştum bu 1 hafta daha durursa 4 kilo doğar diye

Hanımlar selam,
Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz? Ve neden dolayı? Bebeğinizin o haftada doğmasıyla ilgili bir sorun yaşadınız mı dogduktan sonra? (Bu arada haftanızı hafta ve gün olarak yazarsanız sevinirim; örneğin 38+3 şeklinde)
Ben 39+0 da oldum sezeryan bebisim kiloluk du ondan sezeryan karar verildi 4.800 gram doğdu teyzesi

Masallah Allah nazarlardan korusun. Gebelik şekeri vs var mıydı yoksa kilosu beslenme ile mi alakalı? Bende bebişe kilo aldırmaya çalışıyorum onun için sordum
Yok sekerle alakali birsey yoktu evet beslenmeyle alakali Son aylarda çok kilo.aldi

Beslenme ile ilgili herhangi bir tavsiyen var mı benimde kilo 1-2 hafta önde gidiyordu hep. Şimdi haftasıyla aynı. Yine önden gitsin istiyorum
PYA istahla alakalı ama bence bebek kilolu olsun diye yeme ben pişmanım kilo aldım şimdi vermekte zoorlaniyoum ama yinede istersen sık sık ye proteinli şeyler çok ye muz ve ceviz kilo aldırır sütünü ihmal etme

Back
X