- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi humanistmira
36+4 sezeryan oldum 3.500 kıloydu kızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden 36+4 te canim?36+4 sezeryan oldum 3.500 kıloydu kızım
600 gram eksik baya fark olmus. saglikla buyut canm yavrunu.37+2 de sezeryan oldum.Sebebi 3hafta önceden gitmesiydi gelişimi.3600 kilo 50cm dogduk bir sıkıntı olmadı ama ultrason daki kılosu 4.200 dü
Teşekkürler cnm..öle olacagını bilseydim beklerdim biraz daha nryse saglık olsun600 gram eksik baya fark olmus. saglikla buyut canm yavrunu.
Ntsde kalp atışları zayıfladı normal doğum olacaktı 7 cm açılmada kaldık acil sezeryana girdimneden 36+4 te canim?
pek bi sorun yasadin mi dogumdan sonra cnm?37+1 de kombine spinal epidural oldum. Tüp bebek olduğu için doktorum illa sezaryen olmamı isterdi. Nişanım geldi ve 1 cm açılmam vardı buna rağmen sezaryen yaptı. Sezaryenden memnunum o ayrı ama normal doğurmayı denemek isterdim.
Bebeğim çok iyi çok şükür. bir gün önce kontrolüm vardı doktor 2550 ölçtü ama bir gün sonra 2770 49 cm doğdu yavrucuğum.
hayır hiç sorun yaşamadım. Çok rahattım. İlk gece ağrın oluyor ve kalkıp ilk yürümek zor ama sonrası çok kolay.Yatıp kalkarken biraz acıyor birkaç gün. ben memnunum yani.pek bi sorun yasadin mi dogumdan sonra cnm?
yani bebekle ilgili? küvöze girdi mi sarılık oldu mu?hayır hiç sorun yaşamadım. Çok rahattım. İlk gece ağrın oluyor ve kalkıp ilk yürümek zor ama sonrası çok kolay.Yatıp kalkarken biraz acıyor birkaç gün. ben memnunum yani.
küvoze girmedi. sarılık oldu ama hafifi geçirdi.yani bebekle ilgili? küvöze girdi mi sarılık oldu mu?
masallah. saglikla buyusun insallah.tesekur ederim cnm.küvoze girmedi. sarılık oldu ama hafifi geçirdi.
Amin, cümlemizin evlatları sağlıkla büyüsün inşallah.masallah. saglikla buyusun insallah.tesekur ederim cnm.
tesekkurler:)
Maşallah 36 haftaya göre bebek iriymis canm 39 à kadar beklemeyi 4 ü geçerdi herhalde allah sana bagislasn36+4 sezeryan oldum 3.500 kıloydu kızım
37+0 da sezeryanla doğum yaptım. Suyum gelmişti yoksa doktorum biraz daha bekletecekti. Bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı ve ben çok panik bir yapıdaydım eşim normal doğum yapmamı istemedi bu sebepten sezeryana karar verdik. Herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür. Bebiş gelişimini tamamlamıştı. Sadece ilk 4-5 gün yataktan kalkarken sezeryan kesisisnin başladığı yer sızladı daha sonra bir sıkıntı olöadı.Hanımlar selam,
Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz? Ve neden dolayı? Bebeğinizin o haftada doğmasıyla ilgili bir sorun yaşadınız mı dogduktan sonra? (Bu arada haftanızı hafta ve gün olarak yazarsanız sevinirim; örneğin 38+3 şeklinde)