Kaçıncı Tüp Bebek Denemeniz? -2. Anket-

Kaçıncı Tüp Bebek Denemeniz 2. anket,1. ankete oy verip durumu değişenler oy versin.

• Üçüncü denemem fakat artık bıktım, devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%
  • Dördüncü denemem ve başarılı sonuç aldık.

• Altıncı veya daha fazla denemem ve başarılı sonuç aldık.(deneme sayısını yazınız.

• Altıncı veya daha fazla denemem fakat artık bıktım,devam etmeyeceğim.(deneme sayısını yazınız.)

• Ankete Katılan
    78

ARAY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
440
3
96
Elazığ
Son düzenleme:
efsane 202 canım bu ankete 1. ankete oy vrdikten sonra durumu değişenler oy verirse daha sağlıklı sonuç alırız. sanırım üstteki açıklamaya dikkat etmedin neyse önemli değil.
şuan durumun nasıl kaç haftalık oldu gebeliğin...

Canlarım birinci ankete oy verdikten sonra başka denemeler yapan arkadaşlar oy vererek durumlarını belirtsin.
Örneğin: A kişisi 3.tüp bebek denemesini yaptı ve başarısız sonuç aldı ve birinci ankette 3. denemem ve devam edeceğim şıkkına oy verdi.
Daha sonra 4. denemeyi yaptı ve gebe kaldı. bu arkadaşın durumu değişti ve birinci ankete daha önce oy verdiği için tekrar yeni durumu ile ilgili oy veremez.
Bu nedenle ikinci ankete 4. denemeyi yaptık ve başarılı sonuç aldık şıkkını işaretleyerek oy kullanabilir.
Biraz daha dikkat canlarım teşekkürler...

canim ikinci ve basarili sonuc aldik...

tebrikler tek embriyo diye endişelerini okumuştum.bu işler tek veya çok olmasına baglı degil senin sonucunda buna örnek.benimki de tek embriyo tutundu fakat devamı gelmedi maalesef.

2. 3.denemesinde başarılı olan arkadaşalar yazında bize umut olun yaw:)

araycım bu haberler süperrrrrrr...darısı başımıza.
rrose tebrikler buarada...

ben burada yeniyim. Oyumu verdim ve 2 gün önce 8.tüp denememde olumsuz oldu. Pes etmek yok yola devam

ben burada yeniyim. Oyumu verdim ve 2 gün önce 8.tüp denememde olumsuz oldu. Pes etmek yok yola devam

hoş geldin.üzülme desem havada kalır.çünkü bende 4.haftalık degerlerim düştü.sonuç negatif.2.denememdi.canım senin problemin neydi?nerelerde yaptırdın ? tabi kide pes etmek yok.

Tüm hamilelere sağlıklı hayırlı evlatlar dilerim ben ilk ankette birincide tutanlardandım fakat bebeğimi kaybettiğim için birinci denemem devam edeceğimlerin arasına katıldım inşallah herkes en kısa zamanda mucizelerine kavuşur

üzüldüm gerçekten.inşalah en kısa zamanda bebegine kavuşacaksın canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…