kaçıp kovalanmak istiyorum

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi birisinin peşimden koşması için neler yapabilirim yardımcı olur musnuz? tskler şimdiden..

Yüzünü bir göster iki kaç, bir ara iki arama.

Bir mesajına cevap ver, üç verme.

Bir buluşmak iste bir isteme.

seni merak etmesini sağlayacak her türlü etken peşinde koşmasını sağlayacaktır.

Sessizlik ve kaçamak yanıtlar gibi:) :34:

Yüzünü bir göster iki kaç, bir ara iki arama.

Bir mesajına cevap ver, üç verme.

Bir buluşmak iste bir isteme.

seni merak etmesini sağlayacak her türlü etken peşinde koşmasını sağlayacaktır.

Sessizlik ve kaçamak yanıtlar gibi:) :34:

işte bunlara bayıldım tskler cnm kesinlikle uygulayacam :)

işte bunlara bayıldım tskler cnm kesinlikle uygulayacam :)

Rica ederim:)

Erkekler her dediğini yaptığın zaman ve onu kırmamaya üzmemeye çalıştığın zaman şımarabiliyorlar:) Tabi hepsi için geçerli değil elbette ama " gizemli ve kaçamak" davranışlar merak duygusu uyandırıp kişiyi diğerine ister istemez bağlar:)

öyle erkekler war ki o kovalama olayı deli gibi sevseler bile olmuyor malesef.. kaçmaya calısırken bı bakarsın sogutmussundur kendinden. nabza göre serbet vermek önemli.. telefonunu acmamalar falan eskıdendi bence.. acı ceken kovalıyo bu devirde. daha sonra acıya bagımlı olunca da sefkat gosterdın mı soguyo senden. bence kacıp kovalanmak yerine çıtayı yukselterek daha zor daha yüksek seviyeli erkekleri elde etmeyi ve elinde tutmayı öğrensen ii edersin. tepkı verenler olabılır ama malesef fazlasıyla gerçekçiyim.

öyle erkekler war ki o kovalama olayı deli gibi sevseler bile olmuyor malesef.. kaçmaya calısırken bı bakarsın sogutmussundur kendinden. nabza göre serbet vermek önemli.. telefonunu acmamalar falan eskıdendi bence.. acı ceken kovalıyo bu devirde. daha sonra acıya bagımlı olunca da sefkat gosterdın mı soguyo senden. bence kacıp kovalanmak yerine çıtayı yukselterek daha zor daha yüksek seviyeli erkekleri elde etmeyi ve elinde tutmayı öğrensen ii edersin. tepkı verenler olabılır ama malesef fazlasıyla gerçekçiyim.

Benim yazıma nazaran telefonu açmamalar eskidi dediysen, benim " bir mesaj at üç atma, bir ara bir arama" dememin altındaki telefonlarına cevap verme değildi elbette. Sadece örnek verdim, yani değişik ve anlaşılmaz davrandığın zaman , erkek anlamaya çalışırken bir şekilde kendini senin peşinde bulabiliyor.

Elbetteki her erkek için geçerli olduğunu söyleyemeyiz söylediğine katılıyorum, kaçıp kovalama oyunu oynanmayacak biriyle elbetteki kişi daha mutlu olur!:) Ama konuyu açan arkadaş bu yönde bir yardım istediğine göre vardır bir bildiği:34:

Rica ederim:)

Erkekler her dediğini yaptığın zaman ve onu kırmamaya üzmemeye çalıştığın zaman şımarabiliyorlar:) Tabi hepsi için geçerli değil elbette ama " gizemli ve kaçamak" davranışlar merak duygusu uyandırıp kişiyi diğerine ister istemez bağlar:)

ya işte sımaran birini biraz sasırtmak istiyorum zaten ve tespitlerinde haklısın :)

biraz daha açar mısın pek anlayamadım da

sen kendini ne kadar geri çekersen o senin o kadar üstüne düşer..

daha sevgili değilseniz, sen onu elde et yani seni fark etmesini sağla, sonra bırak o senin peşinden gelsin..

başarılar:1::1:

Benim yazıma nazaran telefonu açmamalar eskidi dediysen, benim " bir mesaj at üç atma, bir ara bir arama" dememin altındaki telefonlarına cevap verme değildi elbette. Sadece örnek verdim, yani değişik ve anlaşılmaz davrandığın zaman , erkek anlamaya çalışırken bir şekilde kendini senin peşinde bulabiliyor.

Elbetteki her erkek için geçerli olduğunu söyleyemeyiz söylediğine katılıyorum, kaçıp kovalama oyunu oynanmayacak biriyle elbetteki kişi daha mutlu olur!:) Ama konuyu açan arkadaş bu yönde bir yardım istediğine göre vardır bir bildiği:34:

ya ben erkek arkadasıma ne kadar düşkünsem cocuk tam tersi oldu da..
sonra ilgisiz oldugumda neden böylesin diyordu ..
şimdi tamamiyle ilgisiz olmak istiyorum :)

sen kendini ne kadar geri çekersen o senin o kadar üstüne düşer..

daha sevgili değilseniz, sen onu elde et yani seni fark etmesini sağla, sonra bırak o senin peşinden gelsin..

başarılar:1::1:

ya sevgiliydik aslında;ama ayrıldık.
şimdi sanki adım atmaya calısıyor gibide onun için ipleri elime alayım dedim :)

ya sevgiliydik aslında;ama ayrıldık.
şimdi sanki adım atmaya calısıyor gibide onun için ipleri elime alayım dedim :)

En güzel fırsat, işte diyorum ya tamamen ilgisiz olmayacaksın. Çok iyi davranıp birden kaçacaksın. Yani nasıl anlatsam bilemem ki şaşırmasını sağla, mesela diyelim ki her cumartesi buluşuyorsun, bir cumartesi kızlara söz verdim diyip onu şaşırtabilirsin.

İpleri elinde tutmayı sadece kendine öz güvenli olarak sağlayabilirsin, hayatının merkezinden onu çıkardın mı, gerisi gelir:) Ona SENDEN BAŞKA DA İLGİLENECEĞİM İŞLERİM Var mesajını vermelisin ama işte bu iş biraz DENGEYİ iyi tutmaya bakar :)

En güzel fırsat, işte diyorum ya tamamen ilgisiz olmayacaksın. Çok iyi davranıp birden kaçacaksın. Yani nasıl anlatsam bilemem ki şaşırmasını sağla, mesela diyelim ki her cumartesi buluşuyorsun, bir cumartesi kızlara söz verdim diyip onu şaşırtabilirsin.

İpleri elinde tutmayı sadece kendine öz güvenli olarak sağlayabilirsin, hayatının merkezinden onu çıkardın mı, gerisi gelir:) Ona SENDEN BAŞKA DA İLGİLENECEĞİM İŞLERİM Var mesajını vermelisin ama işte bu iş biraz DENGEYİ iyi tutmaya bakar :)

kesinlikle cok haklısın canım da bende söyle bir sorun var ..
şimdi başlarda bu dediğin seyleri yapabilirim ortada bozar gibi olurum sonda eser kalmaz :D yani zamanla hep o merkez oluyor nasıl dengeyi koruyacagımı bilmiyorum ya

kesinlikle cok haklısın canım da bende söyle bir sorun var ..
şimdi başlarda bu dediğin seyleri yapabilirim ortada bozar gibi olurum sonda eser kalmaz :D yani zamanla hep o merkez oluyor nasıl dengeyi koruyacagımı bilmiyorum ya

Hahahahaha :1:

İşte en kötü durum da bu bende de bu sorun vardı, şahsı değiştir derim ben tamamen:)

Bak kızlar yurdunda kaldım şöyle bir şey anlatayım: bir kız bir erkeğe çok yüz veriyor ve hatta çocuk ağza alınmayacak laflar etse de kız affedip barışıyor hatta kendi özür diliyor, sonra çocuk şımarıyor had safhada, kız kendini geri çekiyor tamamen ve sonra çocuk itiraf edip: sana ne yapsam da hep geri geldin, bu kez gelmez dedim, yine geldin, sonra ben de şımardım, nasıl olsa ne yaparsam yapayım beni bırakamaz moduna girdim özür dilerm...sonraaa affediyor kız....ama sonraaaaa kız dengeyi tabiki kuramayınca, çocuk tekrar havalanıyorrr..ve THE END:)

Boşversen bu çocuğu, valla bak hiç uğraşmaya değmez

Kaçmak istiyorum kovalanmak istiyorum ama yakalanmak istemiyorum biliyon mu?:26:

Saklanmak istiyorum farkedilmek istiyorum ama bulunmamak istiyorum biliyon mu?:31:

Çekiciyim ama yapışkan olmayan ama yine de asılan birini istiyom biliyon mu?:34:

Aaaayyy üffff ben istediğimi biliyom mu?Yaaa aaaaaa ...Ne zor bu işler...Aaamaaannn hiç uğraşmadım böyle şeylerle alan almışşş...:52::32:

Tavşan mısın kaçıp kovalanmak istiyosun...Ben anladım sen oyun istiyosun monopoli filan..:34::27:

Back
X