kaçıp kovalanmak istiyorum

Merkezkaç kuvveti kendi merkezinden dönmeye başlayan şahıs bi süre sonra en ortadakini kenara atar...:52::35::54:

o kişiye bakar canım.

kovalamayacak erkeğe ne yapsanda boş.

bencede kişiyi değiştirmek lazım.

bazı erkekler pisi gibi oluyor; höyt desen oturuyor, kaçsan bacaklarına dolanıyor.

tercihini bunlardan kullan; hayat boyu kovalanırsın.

Son düzenleme:
Hahahahaha :1:

İşte en kötü durum da bu bende de bu sorun vardı, şahsı değiştir derim ben tamamen:)

Bak kızlar yurdunda kaldım şöyle bir şey anlatayım: bir kız bir erkeğe çok yüz veriyor ve hatta çocuk ağza alınmayacak laflar etse de kız affedip barışıyor hatta kendi özür diliyor, sonra çocuk şımarıyor had safhada, kız kendini geri çekiyor tamamen ve sonra çocuk itiraf edip: sana ne yapsam da hep geri geldin, bu kez gelmez dedim, yine geldin, sonra ben de şımardım, nasıl olsa ne yaparsam yapayım beni bırakamaz moduna girdim özür dilerm...sonraaa affediyor kız....ama sonraaaaa kız dengeyi tabiki kuramayınca, çocuk tekrar havalanıyorrr..ve THE END:)

Boşversen bu çocuğu, valla bak hiç uğraşmaya değmez

acaba o arkadasın ben miyim ? şüphelenmeye başladım :D
şaka bir tarafa ben bazen cok katı oluyorum ama sonuçta hep ben pes esiyorum gibi..ama ben uzun zamandır kılımı bile kıpırdatmıyorum kendimi cok takdir ediyorum :Dhemde kendimi destekliyorum :Dvay be yapabiliyormusum gibilerinden havalara da giriryorum arada deliriyor muyum nedir:)

Kaçmak istiyorum kovalanmak istiyorum ama yakalanmak istemiyorum biliyon mu?:26:

Saklanmak istiyorum farkedilmek istiyorum ama bulunmamak istiyorum biliyon mu?:31:

Çekiciyim ama yapışkan olmayan ama yine de asılan birini istiyom biliyon mu?:34:

Aaaayyy üffff ben istediğimi biliyom mu?Yaaa aaaaaa ...Ne zor bu işler...Aaamaaannn hiç uğraşmadım böyle şeylerle alan almışşş...:52::32:

Tavşan mısın kaçıp kovalanmak istiyosun...Ben anladım sen oyun istiyosun monopoli filan..:34::27:
:))
ne istediğimi bilemeiyorum artık ...yani kovalasa kacacak mıyım ondan bile şüphe ediyorum mecalim kalmadı da

o kişiye bakar canım.

kovalamayacak erkeğe ne yapsanda boş.

bencece kişiyi değiştirmek lazım.

bazı erkekler pisi gibi oluyor; höyt desen oturuyor, kaçsan bacaklarına dolanıyor.

tercihini bunlardan kullan; hayat boyu kovalanırsın.

ya kişiyi değiştirmek istemiyorum ama onu canından da bezdirmek istiyorum nasıl bir duygudur anlamadım cnm

madem değiştirmek istemiyorsun o kişiyi.

ayrıymışsınız ama oda adım atmak istiyor gibi diyorsun demek ki hala muhabbetiniz var; bence kıskandır. şöyleki biraz hikaye yazabilirsin masum hikayeler. işte x şahsı bana gözleerin ne güzel dedi. yok seni alan yaşadı dedi y kişisi gibi. ne bileyim şuraya gittik kızlarla a kişisi bana arkadaşlık teklif etti gibi. basit ama etkili numaralar. yani neler kaybettiğini düşünmesini sağlaman lazım. bunun içinde kendine bakım yap, değişiklik yap. etkili bir değişiklik olsun ne bileyim olduğundan farklı giyin, saçını boyat. daha kendine güvenen şekilde konuş, umursamaz davran...

ayrıymışsınız ama oda adım atmak istiyor gibi diyorsun demek ki hala muhabbetiniz var; bence kıskandır. şöyleki biraz hikaye yazabilirsin masum hikayeler. işte x şahsı bana gözleerin ne güzel dedi. yok seni alan yaşadı dedi y kişisi gibi. ne bileyim şuraya gittik kızlarla a kişisi bana arkadaşlık teklif etti gibi. basit ama etkili numaralar. yani neler kaybettiğini düşünmesini sağlaman lazım. bunun içinde kendine bakım yap, değişiklik yap. etkili bir değişiklik olsun ne bileyim olduğundan farklı giyin, saçını boyat. daha kendine güvenen şekilde konuş, umursamaz davran...[/QUOTE
Bunları uygulamak için fırsat elime gecsin neler yapacam neler cok tskler cnm :D

ayrıymışsınız ama oda adım atmak istiyor gibi diyorsun demek ki hala muhabbetiniz var; bence kıskandır. şöyleki biraz hikaye yazabilirsin masum hikayeler. işte x şahsı bana gözleerin ne güzel dedi. yok seni alan yaşadı dedi y kişisi gibi. ne bileyim şuraya gittik kızlarla a kişisi bana arkadaşlık teklif etti gibi. basit ama etkili numaralar. yani neler kaybettiğini düşünmesini sağlaman lazım. bunun içinde kendine bakım yap, değişiklik yap. etkili bir değişiklik olsun ne bileyim olduğundan farklı giyin, saçını boyat. daha kendine güvenen şekilde konuş, umursamaz davran...

ya cnm birde demişsin ya değişiklik yap diye sacımı boyadım ama sanki aynıymısım gibi geliyor bana başka neler yapabilrm sence ? tabi onun için değil kendim için değişiklik istiyorum:)

ya cnm birde demişsin ya değişiklik yap diye sacımı boyadım ama sanki aynıymısım gibi geliyor bana başka neler yapabilrm sence ? tabi onun için değil kendim için değişiklik istiyorum:)

şimdi zaten bu saçını boyatıp, ne bileyim kıyafetini daha çekici seçmen karşıdaki kişiye seninle ayrıldım ama yıkılmadım izlenimi vermek için.

diğer taraftan değişikliği kendin istiyorsan o başka topic konusu olabilir. Ama temel şey bence şu. Önce kötü düşüncelerden ruhunu arındırmalı, kendini değerli ve özgüvenli hissetmelisin ve bu şekilde davranmalısın. sen farketmesende dışardan bakanlar yani dış gözler ( özellikle tanıdıkların) sende olumlu bir değişiklik olduğunu farkedecektir. yani kırmızı tişörtünü özgüvensiz iken giyersen salaş ama aynı tişörtü dimdik bir yürüyüşle, özgüvenli bir şekilde giyersen alımlı görünebilirsin.

Son düzenleme:
önce yuz ver sonra tamamen gerı cekıl
ama her erkek kovalamaz bunuda unutma bana gore seven erkek ısteyen erkek kovalar

canım kaçan kovalanır teknıgı ,ılıskının boyutuna baglıdır .

yanı 1-2 aylık ılıskıde kacsan da karsı tarafın ıcın tındır .

soyle en az 1 yılını verdıgın kısı de bu teknık faydalıdır :51:

bunun ıcın de onda merak ılgısı uyandırman yeterlı olacaktır .

Erkeklerin peşinden koşmaktan bıkan arkadaşım en son bu taktiği denedi. Sonucu bir mesajla aldık. "Senle mi uğraşıcam?"

Erkeklerin peşinden koşmaktan bıkan arkadaşım en son bu taktiği denedi. Sonucu bir mesajla aldık. "Senle mi uğraşıcam?"

Hangi taktiğe verdi bu cevabı çok merak ettim , haklı çocuk bence :1: Taktiğe gerek yok ya taktikle gelen erkek sana göre değil demek ki anca o şekilde geliyor,kendi doğal haline geliyorsa tamam işte o senin ruhdaşındır zaten diye düşünüyorum.Çok mu hayalperestçe ki ya yalnızım da ondan soruyorum:1::1: Hiç taktik uygulamadım sap gidiyorum belki de dediklerimi dinlememelisin bilemedim :9::9::9:

Hangi taktiğe verdi bu cevabı çok merak ettim , haklı çocuk bence :1: Taktiğe gerek yok ya taktikle gelen erkek sana göre değil demek ki anca o şekilde geliyor,kendi doğal haline geliyorsa tamam işte o senin ruhdaşındır zaten diye düşünüyorum.Çok mu hayalperestçe ki ya yalnızım da ondan soruyorum:1::1: Hiç taktik uygulamadım sap gidiyorum belki de dediklerimi dinlememelisin bilemedim :9::9::9:

Taktik, hani bir ara iki arama, iki görüş bir reddet gibi...

Bu arada ben de hiç böyle şeyler bilmezdim, arkadaşlarım erkekleri elinde oynatırdı. Özenirdim tabii ama hiç yapmazdım. Hatta sessiz sakin pek öne çıkamayan bir tiptim. Ama eşim bu özelliğimi sevmiş :1: Hem kaprissizsin hem de yalaka değilsin karakterin çok güzel der :16: Kendiniz gibi davranmazsanız yapmacık olan karakterinize aşık olan adam, siz gerçek kimliğinize döndüğünüzde hayalkırıklığına uğrar, belki de siz... Olduğunuz gibi kalın, ne gerek var böyle şeylere?

ya sevgiliydik aslında;ama ayrıldık.
şimdi sanki adım atmaya calısıyor gibide onun için ipleri elime alayım dedim :)

Akışına bırak...Sen beklemede kal,bırak bütün adımları O atsın.

İlk sözüne,ilk teklifine hemen atlama :)

canım kaçan kovalanır teknıgı ,ılıskının boyutuna baglıdır .

yanı 1-2 aylık ılıskıde kacsan da karsı tarafın ıcın tındır .

soyle en az 1 yılını verdıgın kısı de bu teknık faydalıdır :51:

bunun ıcın de onda merak ılgısı uyandırman yeterlı olacaktır .

evet bir yıld oluyor ama beni bir yıldan daha uzun zamandır tanıyor:)
aslında benim taktik olmaktan ayrı artık hiç bir sey yapmak istemiyorum ama hazır böyleyken avantaja da cevireyim dedim:)

ya bazı insanlara gerekiyor bence anlamıyorlar yoksa bazı seyleri

Taktik, hani bir ara iki arama, iki görüş bir reddet gibi...

Bu arada ben de hiç böyle şeyler bilmezdim, arkadaşlarım erkekleri elinde oynatırdı. Özenirdim tabii ama hiç yapmazdım. Hatta sessiz sakin pek öne çıkamayan bir tiptim. Ama eşim bu özelliğimi sevmiş :1: Hem kaprissizsin hem de yalaka değilsin karakterin çok güzel der :16: Kendiniz gibi davranmazsanız yapmacık olan karakterinize aşık olan adam, siz gerçek kimliğinize döndüğünüzde hayalkırıklığına uğrar, belki de siz... Olduğunuz gibi kalın, ne gerek var böyle şeylere?
ne güzel allah bozmasın beni de sevdiğini söylerdi kendisi de ama bosmus demekki...

Akışına bırak...Sen beklemede kal,bırak bütün adımları O atsın.

İlk sözüne,ilk teklifine hemen atlama :)

aynen cnm ben hiçbir sey yapmıyorum artık içimden gelmiyor cok incindim cünkü...

Yüzünü bir göster iki kaç, bir ara iki arama.

Bir mesajına cevap ver, üç verme.

Bir buluşmak iste bir isteme.

seni merak etmesini sağlayacak her türlü etken peşinde koşmasını sağlayacaktır.

Sessizlik ve kaçamak yanıtlar gibi:) :34:

çok doğru söylemişsin aynen katılıyorum sana bencede böyle yapılması gerekiyo bide sürekli canım cicim denmediği zaman sevgini fazla göstermediğin zaman erkekler peşinden koşar ne zaman ki onu çok sevdiğini belli edersen bu bensiz yapamaz diyip kendisi kaçmaya başlıyo bu sefer erkeklerin

önce aşırı ilgi göster sonra kendini geri çek acabalarla boğuşsun, meraktan kudursun :)

ben kaçınca kaçtığımla kalıyorum kovalamıyo kimse... kendi kendime kaçıyorum yani salak bi durum :10:

çok doğru söylemişsin aynen katılıyorum sana bencede böyle yapılması gerekiyo bide sürekli canım cicim denmediği zaman sevgini fazla göstermediğin zaman erkekler peşinden koşar ne zaman ki onu çok sevdiğini belli edersen bu bensiz yapamaz diyip kendisi kaçmaya başlıyo bu sefer erkeklerin

evet ya ilgi gösteriyorsun sımarıyor .göstermiyorsun niye böylesin deyip kuduruyor :)

Back
X