Kaçmak işe yarıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kajmerice90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kajmerice90

Ziyaretçi
arkadaşlar benim 2 yıllık bir birlikteliğim var.bazen çok iyi geçiniyor bazende kavga ediyorz.rollerimizide sanki değiştirdik genelde o kaçıyor ben kovalıyorum tabi her zaman değil.biraz da çocuk gibi ben onun yanında daha olgun kalıyorum aramızda 2 yaş fark var.ve çok alıngan her şeye alınıp küsüyür.bende peşimden koşturmak için ne yapmalıyım bide erkeğe her zaman evet dememek gerekıyormuş hayır demek gerekıyormuş.bu hayır diyeceğimiz şeyler ne olabilir? yada evet diyeceğimiz? peşimden koşsun ilgisi ilk başladığımız günkü gibi olsun istiyorum ne yapmalıyım akıl verin?CADIARZUbilmiyorumkismile

Bence insanlar farklı farklı,şimdi ben sana sevgilime şunu yaptım peşimden koştu desem
sende gidip aynısını yapsan ters tepebilir.
İnsanlar karakterler farklı farklı sevgilini en iyi sen tanırsın,2 yıllık ilişki diyorsun onun zaaflarını ne yaptığında peşinden koşacağını en iyi sen bilmelisin.

bu genel bi problem, herkes ben de dahil bundan dertli, onlar her şeye alınıyo, kızıyo, küsüyo; biz özür diliyoruz, alttan alıyoruz... hepimiz böleyiz...

2 yıl olmuş .ilk günkü gibi olamazsın.

sorun ne tam olarak o bile belli değil. ara sıra kavga ediyormuşsunuz bundan bir şey yok.

o da insan evladı. niye peşinden koşturmak istiyorsun. sevmiyor musun ? sevdiğine mi inanmıyorsun ? canın naz mı yapmak istiyor

eğer illa peşinden koşmasını istiyorsan ayrıl. kesin çözümsempatiksalakcinni

erkekleri dize getirmenin yolu elbet vardır. ve tüm erkekler aynı biz kızlar nasıl aynıysak romantizimden ilgiden hoşlanıyorsak onlarda aynı... ben şimdiye kadar cilveli nasıl olunur bilmedim ama yapan kişiler var erkeğin boynuna sanki ip bağlamışlar gibi peşinden gidiyor.tabiki ben o kadar yapmak istemıyorum ama en azından erkeği etkilemek,kadının vazgeçilmez olduğunu anlatmanın bi yolu vardırkafamçokkarıştı

tek sorun bu değil dün gece bana yalan söyledi.çok küçük bi yalan ama ne yapacağımı bilmiyorum. yatıyotum uyucam dedi ve gece yarısı mailine girmiş bi siteye üye olmuş teknolojik bi site her neyse bnde bunu gördüm evet girdim dese sorun olmıcak ama arkadasım girdi dedi. bnde msj cektim 1 saat önce seninle bi süre görüşmek istemiyorum diye o zmndan beri tık yok.bakalım nolcak?

Oooo! çok abartma yaa, böle bişeyden dolayı bitirelim demek bu kadar kolay olmamalı yahu, hatta bi ilişkide bitirelim demek için gerçekten bitirmek istiyo olmanız lazım, yoksa yapboza döner...

Oooo! çok abartma yaa, böle bişeyden dolayı bitirelim demek bu kadar kolay olmamalı yahu, hatta bi ilişkide bitirelim demek için gerçekten bitirmek istiyo olmanız lazım, yoksa yapboza döner...

iyide bitirelim demedim ki bi süre görüşmek istemiyorum dedim.en hazmedemeğim şey yalan... yani bu durumda ne yapmalıyım. kaçmalımıyım beklemelimiyim kafa karıştırıcı:1no2:

önce bir birinize yalan söylemeyin. dürüst olun. sonra zaten aranız yıpranmaz.her zaman olmasa da ilgili olur sana karşı. ama böyle yalanlar (küçük gelse de yalan yalandır ) güveninizi sarsar. sizi yıpratır.
ilgisini başka şeylere yöneltir. "ilgisini üzerimde tutmak için ne yapayım" diye düşünürsünCADIARZU

bi kere bitirelim ara verelim deniliyorsa şuveya bu nedenle kesinlikle o eninde sonunda bitiyor malesef... gerçekten ondan koptuğunu hissetmeden böyle işlere kalkışılmamalı. ilk zamanlar erkekler elde etmek icin ve sevgileri aşırı yoğun olduğu için çok özveride bulunuyorlar üzerimize titriyorlar. biz kızlarsa zamanla daha da bağlanıyoruz aramızdaki en büyük fark bu. şimdi eskisi gibi olmasını beklemek istemek saçma diyemem ama bu en baştan yapılacak bir şey.. sonradan olmuyor..

yapan şimdide yapıyor doğuştan bir yetenek mi yoksa sonradan mı bahşediliyor ama bilmiyorum nasıl yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…