Merhaba arkdşlar ben 18 yasındayım
öyle bir aşkı bizimkisi , anlatamam canımdan öte can benden öte bir şey o.
Allahın bana vermiş oldugu bir nimet , bir hediye... Herseyim o ..
Sevdiğim adamda 21 yasında .. Ve suan askerde askerliğinin bitmesine " 4 " ay kaldı ..
Ne onun ailesi nede benim ailem bu ilişkiyi onaylamıyor( benimkiler basta onaylıyordu fakat sonra onlarda istemedi) .. Kaç defa ayrıldık aileler istemiyor diye .. Olmaz dedik bu ilişki yürümez dedik . Ama birbirimizi terkedemedik
arkadaş kalmayı denedik.. konusmamayı denedik. ama olmadıı .. yapamadık ya .. kalbimize söz geçiremedik..
En son 20 günlük izine geldiği zaman yaşadığı şehire gittim 2 günlüğüne ( annesinin evine misafirler geliyordu bakın bu gelinim felan die tanıstırır dimi ? ama nerde bırakın öyle yapmayı kadın benim yanımda komşusuna dediki " oğlum askerden gelsin , işini kursun evlendircem ins söyle ona yakısan biriyle dedi " ben bunu duyunca çok ağladım çok üzüldüm ve bu halimi
sevdiğim kişide gördü.. evime geri gittiğimde 1-2 gün mj atmadı sonra telefonunu yanına almamaya basladı ve sonra. senden sıkıldım dedi ugrasamam senle dedi ve ayrıldı ( Ben bunun ailesiyle ilgisi oldugunu bliodum çok acı çekiyordum , bu süre zarfında onu seven ailem ondan nefret etti. Sana bu kadar acı yaşatan insanı biz istemeyz daha damadım demeyz dediler) ve asker izini bittiğinde bana up uzun bir mj attı..
Eğer benimle evlenirsen mutlu olamazsın , annem sana sürekli laf dokundurur.. Benimle oldugun için hep acı çekersin, kendine yakısan birini bulcağına emnim onalrın ailesi seni ister ve sen daha mutlu olursun ama benim ailemle olmaz hep ağlarsın .. İleride acı çekmendense şimdi çekmen daha iyi.. gibi seyler söyledi. .
Ben yapma etme dedim.. Sonra yeniden beraber olduk ( Onu isteyen ailem artık onuda istemiyor bu ilişkiyi onaylayan yok kısaca)
Geçen gün içmişti beni aradı ne var ne yok ortaya döktü.
Annesi kızdan ayrılmazsan sana "oğlum" demem demiş.. Ya o kız ya ben demiş... O kızdan sana bir şey olmaz.. Sen gel askerden biz sana göre birini bulurz demş..
Babası konusmuş oğlum o kızla olmaz demişler. O kızın boyu kısa sana yakışmıyor neden onunla berabersn bir sorununmu var senin demiş
Evet bir sorunum var onu seviyorum ve aşığım böyle yapmayın canımı yakıyorsunuz seviyorum ben onu demiş.
Ve sonuç olarak kaçmaya karar verdik.. Ben sninle kutupta bile yasamaya razıyım yeterki sen ol yanımda yeterki kokunu içime çekim ailemide terkedicem baska bir şehirde yaşarız yanımda sen ol yeterki diyor : ( bende onu çok çok seviyorum ama korkularım var ( Benim annem çok iyi birisidir ve çok anlayışlı birisidir , beni taa samsundan sivasa yolladı bunu kimse yapmaz sırf ben mutlu olim die onların evine yolladı ( tabi ozamanlar istiyorlardı sevdiğim adamı ) ama şimdi adını bile duymak istemyr annem onun adını duydugunda kes sesini ya ben ya o ! o bu eve damat olarak gelemez onun annessi seni istemiyorsa bende onun oğlunu istemiyorum ! diyor baska birşey demiyor..
Keske gelse annemin elini öpse af dilese... ama hayır diyor.. elini felan öpmem diyoroff ne yapıcağımı blmyrm... Keske annem biraz yumuşasa keske istese
![]()
bak sana em yakın örnekk.sevgilimle 3 yıldır beraberdik.bana öyle sözler verdikiç.ben ona herşeyden çok güveniyodum.ve hala seviyorumonu.eskiden ayrılsak ağlardı.yalvarırdı.düşün.ama insanlar dğişiyor canım.malesef.şimdi umrunda bile değilim.hayatına bakıyor.beni terkedeli bi ayı geçti.aramadı sormadı.benim mahvoldumu bile bile mutlu.bu mutlu insan daha 3 ay önce senle evlencem başka yolu yok diyen insan.aman öyle bi hataya düşme.ailelerinizi ikna edin.ama kaçmayın.sakın bunu yapma.yazık olur.