Kaçtır Yanına Çağırıyor Anlayamıyorum

Ay bir aralar bir uye vardi doktorundan hoslanan, siz o musunuz? Her seansa gittiginizde umutlaniyorsunuz sanirim ama adam sizinle o amacla ilgilenmiyor yani.
Yokbu fizik tedavici,o kadın doğum uzmanı gibi bir şeydi galiba kadında evliydi diye hatırlıyorum 🤔

Yokbu fizik tedavici,o kadın doğum uzmanı gibi bir şeydi galiba kadında evliydi diye hatırlıyorum 🤔
Yok ayol o da terapili merapili biriydi,diyetisyendi sanirim. Ya kesin ayni uye. O da kisa kisa yazardi boyle,alinti da yapamazdi ;) hatta bayilma numarasi mi ne yapmisti da adam elleyince bir hos oldum tarzi konusmustu. Adam seansa cagiriyor hanimefendi de saniyor ki adam asik da acilacak. He anam
Acilir acilir

Yok ayol o da terapili merapili biriydi,diyetisyendi sanirim. Ya kesin ayni uye. O da kisa kisa yazardi boyle,alinti da yapamazdi :KK66: hatta bayilma numarasi mi ne yapmisti da adam elleyince bir hos oldum tarzi konusmustu. Adam seansa cagiriyor hanimefendi de saniyor ki adam asik da acilacak. He anam
Acilir acilir
Fenalasmisti Hahahaha 😅😅😅😅😅

Yok ayol o da terapili merapili biriydi,diyetisyendi sanirim. Ya kesin ayni uye. O da kisa kisa yazardi boyle,alinti da yapamazdi :KK66: hatta bayilma numarasi mi ne yapmisti da adam elleyince bir hos oldum tarzi konusmustu. Adam seansa cagiriyor hanimefendi de saniyor ki adam asik da acilacak. He anam
Acilir acilir
Tmm o zan benim dediğim farklı kişi. Neyse bu doktorla dizisinden beri doktorların ünü bir gitmedi....🤪

Adam sizinle bariz gonul eglendiriyor. Yerinizde olsam adami engeller kimseyede kendimi kucuk dusurmem. Gonlu olan insan zaten ayagina cagirmaz bunun amaci hava atmak daha fazla kendinizi komik duruma dusurmeyin derim. Burda bile dalgaya alindiniz ne gerek var.

Cinsel bir şey yaşandı mı aranızda? İlan ı aşk edecek adam ayagına cagırmaz.Gitme.

Iban kısmını anlamadım? Bir de gerçekten neden mesai saatinde gidiyorsunuz? İş çıkışı bir kahve içilebilir? Kendinizi değersizleştirmeyin istese kendisi adım atar ama hep sizi ayağına çağırmış.

Aha siz doktursunuz ve oda fizik terapisti ve size ilanı aşk etmek için ayağına çağırıyor. Sesli okudum yazdıklarımı bir gülmek geldi. Tabiki gitmeyin!

Arkadaşlar bugün gittim yanına.adam tabi fizik tedavi doktoru.Bir sürü hasta sırada bekliyor.Bana keşke randevu alıp gelseydin dedi.Ben de sitem ettim.Kahve içmeye çağırıyorsun randevu alsaydın diyorsun dedim.Akşam whatsapp tan mesaj attı.Özür diledi benden.Randevulu bir sürü hasta bekliyordu ilgilenemedim dedi.Dayaklık adamama ben mesleğine hürmeten susuyorum.Cuma gününe randevu ayarlamış.

Bu doktor bey kahveye davet ediyorsa neden randevu ayarlıyor? Randevu süresince sohbet mi edecekmişsiniz?

Back
X