Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaburgadan alınacak ihtiyaç olduğunda ama ameliyattan vazgeçme aşamasına gelecek kadar korkuyorum gece korkudan uyuyamıyorum biri yorumda rahat nefes alamıyor sonrasında falan demiş tüp takılma riski var demiş çok korkuyorum. Birde iz kalır diye de korkuyorum offf
Kaburgadan alınacak ihtiyaç olduğunda ama ameliyattan vazgeçme aşamasına gelecek kadar korkuyorum gece korkudan uyuyamıyorum biri yorumda rahat nefes alamıyor sonrasında falan demiş tüp takılma riski var demiş çok korkuyorum. Birde iz kalır diye de korkuyorum offf
Gördüğüm kadarıyla kesi göğüs altına gelecek şekilde yapılıyor.Ameliyat olan birkaç kişi sütyen baleninin altına denk gelip birkaç ay acıdığından bahsetmişti.Açıkçası burun güzel ve sorunsuz olacaksa ağrısını,izini gözüm görmez benim
Ancak bu konuda iyi birine yaptırmalı ki yaşanan çileye değsin.