Kadavradan kıkırdak?

BeyazKaranfil11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
429
53
48
Merhaba. Burun ameliyatında kadavradan kıkırdak ekleten oldumu yada çevrenizde bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

Bunu pek tavsiye etmiyorlar ilerde çökmelere sebep olabiliyormuş ki bu sebeple revizyon ameliyat olan birini görmüştüm.

Kaburgadan alınacak ihtiyaç olduğunda ama ameliyattan vazgeçme aşamasına gelecek kadar korkuyorum gece korkudan uyuyamıyorum biri yorumda rahat nefes alamıyor sonrasında falan demiş tüp takılma riski var demiş çok korkuyorum. :( Birde iz kalır diye de korkuyorum :( offf

Kaburgadan alınacak ihtiyaç olduğunda ama ameliyattan vazgeçme aşamasına gelecek kadar korkuyorum gece korkudan uyuyamıyorum biri yorumda rahat nefes alamıyor sonrasında falan demiş tüp takılma riski var demiş çok korkuyorum. :KK43: Birde iz kalır diye de korkuyorum :KK43: offf
Bu kadar korkacak bir şey yok ayrıca küçücük bir yer iz kalsa ne olur göğüs altı olduğu için görünmüyor bile.

Kadavra kıkırdağı hem çok pahalı hem de uzun vadede sorun çıkarma olasılığı mevcut.Kendi dokularınızdan şaşmayın bence.

İz kalma durumu oluyormu acaba birde tehlikeli bir durummu ki :KK43:
Gördüğüm kadarıyla kesi göğüs altına gelecek şekilde yapılıyor.Ameliyat olan birkaç kişi sütyen baleninin altına denk gelip birkaç ay acıdığından bahsetmişti.Açıkçası burun güzel ve sorunsuz olacaksa ağrısını,izini gözüm görmez benim ;)
Ancak bu konuda iyi birine yaptırmalı ki yaşanan çileye değsin.

Back
X