tebik ederim çok hoş görünüyo ellerine sağlık şekerim
eline sağlık ,mımmmm,çok güzelcokacimcoook
eline sağlık çok güzel görünüyo, bu tatlıyı bende sık sık yaparım, misafirlerim gelmeden önce sipariş veririler hatta.. ama ben muhallebisini farklı yapıyorum bide öyle deneyin isterseniz.. 1litre süt, 1 fincan un, 1 fincen nişasta, 1 bardak şeker, hepsini soğukken karıştırıp pişiriyosun, unu kavurmana gerek yok yani.. piştikten sonrada bi paket hazır kremalardan koyuyorum. yağ yerine krema koyuyorum.. tadını çok değiştiriyo, çok hoş oluyo.. şiddetle tavsiye edilir:)
eline sağlık çok güzel görünüyo, bu tatlıyı bende sık sık yaparım, misafirlerim gelmeden önce sipariş veririler hatta.. ama ben muhallebisini farklı yapıyorum bide öyle deneyin isterseniz.. 1litre süt, 1 fincan un, 1 fincen nişasta, 1 bardak şeker, hepsini soğukken karıştırıp pişiriyosun, unu kavurmana gerek yok yani.. piştikten sonrada bi paket hazır kremalardan koyuyorum. yağ yerine krema koyuyorum.. tadını çok değiştiriyo, çok hoş oluyo.. şiddetle tavsiye edilir:)
çok daha güzel olacak sen bi dene...şekerini isteğine göre arttırabilirsin, 1 bardak bana az geliyo, asıl tarifi öyle ama
nefis görünüyor eminim tadida öyledircokacimcoook
ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktan
bu tatlı hem çok lezzetli hem de çok hafif bir tatlı çok seviyorum bu tatlıyı ben:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?