kapanmanı isterlerse bu sorun olurmu senin için onuda düşün...
bende başlığı okuyunca dedım Allah korusun ölümler hastalıklar kızın peşini bırakmıyor heralde
Hay Aallahım ya ne var kı bu yazdıklarında gayet normal olagan şeyler bence acele etme evlılık için bol şans
nisana kadar nişan yapamayız demişler ve sen o zamana kadar beklemek istemiyorum duygularım değişebilir diyorsun. hemen yarın nişan yapsanız hemen evlenseniz yine de değişmeyecek mi duyguların?
sadece nişan içinmi bir sene niyeki madem nişanlanın tanıyın birbirinizi...
güvenemediğiniz biriyle evlenmeyi düşünmeyin zaten.nişan zaten aileler ve nişanlılar tanışsın diyedir.nişanı geç yapmaları bence çok da iyi niyetli olmadıklarını gösterir madem çocuk bu kadar zaman peşinizdeydi,adı konur öyle gezersiniz.kendi kızları olsa 1 yıl bu şekilde nişan olmadan gezmesine izin verecekler miydi?flörte ve karşı değilim ama bu kadar dillendirildikten sonra söz veya nişan olmalı.başka kıza bakmaları da cabası.çocuk sizi kendine bağlamanın rahatlığına da varmış olabilir.siz ona güvenemiyorsunuz ama o sizden gayet emin gibi geldi.başkası istedi diye değil kendiniz istiyorsanız kapanın.kendinizi biraz geri çekin ve evlilik lafını dile getirmeyin.tabii onun istediği şekilde de dolaşmayın onunla.önce kendinizi rahatlatmaya psikolojinizi düzeltmeye bakın ,siz iyi olduktan sonra gerisi zaten gelir,sevgiler.
ben onun duygularının değişeceğini düşünüyprum çünkü güvenmiyorum cnm güvenmiyorum..ben hayatıma flört gibi geçiici şeylerle değil,kalıcı şeylerle devam etmek istiyorum..başından belli ondan uzak durmamın nedeni buydu zaten..ama o bunca zaman yine flört yaşamamızı istiyor..ben bunu yapamam..resmiyet olmadan..
Güvenmediğiniz adamla neden birliktesiniz ki?
Ağzımdan evlilik lafı çıkmadı diyorsunuz;ama zaten onunla sevgili olarak ona umut veriyorsunuz...
Nisan ayına kadar duygularım değişebilir diyorsunuz;demek ki sevmiyorsunuz.
O halde neden onunla evliliği düşünüyorsunuz?
Ne yapmaya çalıştığınızı anlayabilmiş değilim...
"Kendisi ne yaptı ne etti beni bağladı" diyorsunuz. Siz çocuk musunuz?
Sanki zoraki bir duygusal ilişkiye girmiş gibi konuşuyorsunuz.
Eski ilişkinizden sonra daha gerçekçi baktığınızı,akıllandığınızı söylüyorsunuz; ama üzgünüm ben yaptıklarınızda hiçbir tutarlılık ve aklı yatkın hareketler göremiyorum.
Aslında ben bu kadar dert yanılacak bir sorunda ortada göremiyorum.
Kendi kendinizi dibe çekiyorsunuz. Sorun bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?